• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    NAGASAWA: Na to jsem nepomyslel... nepoužívám smartphone.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KAERI:

Země ztracených / Land of the Lost (2009) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/236074-zeme-ztracenych/prehled/
    KAERI
    KAERI --- ---
    Hledám film. Měla by to být komedie odehrávající se v pravěku, hlavní zápletka by se měla točit kolem souboje o ženskou v rámci pravěké tlupy. Obsahuje scénu, kde se za tlupou potichu plíží olizující se tyranosaurus, a scénu, kde si někdo robije na obličeji obřího prakomára. Dík.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PNXNTDD: v dobe kdy si staci stahnout rozpoznavaci aplikaci do mobilu anebo rovnou soundtrack ukrast?
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    trošku OT: Je na nyxu klub něco jako - Co je to za písničku ? Zkrátka když v některým filmu,videu, kdekoliv hraje písnička a chcete vědět název. Případně by nebylo špatný takovej klub založit, byli byste pro?
    M4RC
    M4RC --- ---
    CHATTEREK: Dobrá práce :) děkuji.
    M4RC
    M4RC --- ---
    CHATTEREK: Také si nejsem zemí jistá, ale řekla bych Itálii nebo Francii - ale spíš It. Bohužel název neznám a už se to snažím také nějakou dobu najít. Bylo to vážně dobré.
    CHATTEREK
    CHATTEREK --- ---
    M4RC: To bude ono. Nebyl jsem si jístý zemí původu, tak jsem nechtěl mást.
    M4RC
    M4RC --- ---
    CHATTEREK: já jsem kdysi něco takového viděla. Byly to dva filmy, asi italské, cca 60. nebo 70. léta. Také nevím, jak se to jmenovalo, ale asi to bude dost známé.
    CHATTEREK
    CHATTEREK --- ---
    Ahoj, hledám film, který je tématem podobný zmizení Eleanor Rigby. Je o vztahu ženy a muže,kteří se rozejdou. Je rozdělen na dvě části, každá z pohledu jednoho ze dvou partnerů. Díky.
    FREELA
    FREELA --- ---
    KIE: super, dik
    FREELA
    FREELA --- ---
    Hledam film asi z 80 let - USA. Par se ubytuje v motelu. Unasi je odtud sanitka, ktera je ve skutecnosti mrazak, na lidske organy. Podle filmu asi vznikla nase UL o cerne sanitce. Jako dite me fascinovala velmi pestre blikajici sanitka, narozdil o nasich nudnych modrych majacich na skodach 1200 :)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    JAKUMIN: jj, odpovida vic
    JAKUMIN
    JAKUMIN --- ---
    CISTICZ: KIE: bude to ten Wolf Creek.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    JAKUMIN: hitcher?
    KIE
    KIE --- ---
    JAKUMIN: imho Wolf Creek, ale je to australsky. http://www.imdb.com/title/tt0416315/?ref_=fn_al_tt_1
    JAKUMIN
    JAKUMIN --- ---
    Hledám film, asi USA, studentům v poušti se porouchá auto a narazí na psychopata, který je pak postupně zabíjí, přežije to snad jen jedna holka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam