• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRAGON: Já bych si tipnul, že to zkoušel a že rozlišení 480x272 mu nevyhovovalo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JVMLOK: tohle si zkousel?
    Angel Baby (1995/AU) (download torrent) - TPB
    http://thepiratebay.cr/torrent/3933219/Angel_Baby_(1995_AU)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    GHOSTDOG: to bys byla strasne moc hodna
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    JVMLOK: mám DVD a můžu ti to ripnout. Měla jsem to na festivalu (Crazy film fest)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Mám trochu jinej problém. Vím, jak se film jmenuje:
    Andělské dítě / Angel Baby (1995) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/49391-andelske-dite/komentare/

Problém je, že ho nedokážu nikde najít v dobré kvalitě. Vím, že jsem ho viděl možná před 15 lety na ČT2, možná dokonce nadabovaný. Nemohl by mi někdo pomoct?
    FRDK
    FRDK --- ---
    MAARAB: Aha, tak ten můj popis byl malinko nepřesný (viděl jsem to tak před patnácti lety), ale název Chuť třešní poznávám, je to ono. Šikula, díky.
    MAARAB
    MAARAB --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    FRDK: no to je presne vono, dik
    brýtro Petříku, brýtro Pavlíku omg lol, bezva! :D
    FRDK
    FRDK --- ---
    Hledám film.
    Možná francouzský, určitě evropský. Týpek dá/dostane výpověď, všeho se zbaví, sebere prachy, kamsi odjede (možná sever Afriky) a hledá někoho, kdo by jej za úplatu zavraždil (Kaurismäki to není ;), mimojiné osloví i nějakého malého chlapce. Vývojem situace k tomu pak myslím vůbec nedojde, typos si to rozmyslí. Bylo kdysi ve filmáči ČT2.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    hledám film
    kratkej kreslenej ceskej film o osamelym typkovi, co mel doma pavouka,
    ten pavouk byl kámoš, měl i jméno
    pak se typek zamiloval a [spoiler alert! ;]

[ HARIBOKACHNA @ KDO VI TEN TI ODPOVI!!!-rady,recepty,vychytavky,inzerce,duse,laska...zeptej se... ]
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    H3AD3AD: asi by to mohlo byt ono, díky !
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Hledám film . Odehrává se za druhé světové války v Anglii. Je o asi 10-12 letém chlapci, jehož matka ho bije a různě trestá, zavírá ho do skříně bez jídla atd. Nicméně ho, a další děti, odvezou na venkov ukrýt se před bombardováním k tamním rodinám. Chlapec se dostane do domu nějakého nevrlého starého pána, ale postupně se oba spřátelí a mají spolu krásný vztah. Nevím jak je to starý film, viděl jsem ho tak 10 let zpátky a náhodou jsem si na něj vzpomenul.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    OMN: barrandov plus. za 5 minut
    OMN
    OMN --- ---
    PREDSEDA: na cem a v kolik? nenasel jsem
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Peanut butter solution dneska odpo v bedně.
    NOHME
    NOHME --- ---
    Vzpomněl jsem si na severský film. Kde hlavni hrdina děla šmelinu s uměním. A utíká před milencem své ženy. A oholí se protože je pomazán gelem s gps. Ale název ne a ne dát. Dekuju
    M4RC
    M4RC --- ---
    JVMLOK: Nene, to opravdu není Sto roků samoty. Jde tam hlavně o to, že žijí v izolaci a otec čeká na boží znamení a stále děti udržuje ve víře, že je válka a je nebezpečné vydávat se do města (tam jezdí jen on). Nejsem v popisech filmů moc zdatná, zvlášť, když si pamatuji jen střípky.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    M4RC: trochu to pripomina 100 roků samoty, ale ani nevím jestli to bylo zfilmováno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam