• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    hledam film (aspon doufam), jak se to prosim xakru jmenuje?
    je to valecny (asi) film, kde rusky (asi) vojak slysi prijizdet tanky v mlze (mlha je zasadni – pokud tam nejni mlha, nejni to ono), tak jim jde naproti jakoze hura slava, kamosi prijeli.
    dojde k tankum, a tankista mu poda cokoladu (nemeckou) – a nastane bitva.
    je to imo neco novejsiho, ale fakt to nemuzu dohledat, at zadavam cokoliv.
    omluvte zavorky, mam rad zavorky.
    909303808
    909303808 --- ---
    HADATI:
    KAKIHARA:

Je to let a let , už to mám nějaké domotané :) každopádně parádni film , shlédnuto :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    HADATI: Jaderná elektrárna je tam zmíněna jako další cíl po Westminster Abbey.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    HADATI: Mám to úplně přesně stejně :)
    HADATI
    HADATI --- ---
    909303808: Zajímavé, že jsem si okamžitě vybavil Dotek Medusy. Pak jsem to ale zamítnul, protože tam nikdo žádnou bombu neschovává. Kostel se tam objeví, ale jaderná elektrárna, myslím, ne. Přesto doporučuji se na ten film podívat, je to velmi zajímavý a děsivý příběh.
    909303808
    909303808 --- ---
    TELVIS: Jak jsem říkal , jsou to skoro 2 desetiletí co jsem to viděl , moje vibe byla už dost zkreslená :) kžopádně je to ono a já ti tímto děkuji , jdu čumět :) yess
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    909303808:
    muze to bejt tohle?
    Dotek Medusy / Medusa Touch, The (1978) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/13566-dotek-medusy/prehled/

myslim ze to je UK a jako becko mi to moc neprislo, za me super film..
    909303808
    909303808 --- ---
    Hledám americký katastrofický béčko ,cca 80´, viděl jsem jako harant :) Terorista , zafáčovanej na lehátku v hospitalu , někam dal bombu a pátraj kam ..dal ji do kostela , kterej odpálil...ke konci zjistěj , kam dal další..do jaderné elektrárny..ví někdo ? Díky :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    GEEKY_GIRL: děkuji
    GEEKY_GIRL
    GEEKY_GIRL --- ---
    KAZATELL: A Good Year, v češtině Dobrý ročník
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KAZATELL: docewla dost často je tam detail na jeho telefon značky blackberry skoro jako by to byla reklama
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    hledám film: nejspíš USA nějaký chlapík zdědí pozemek s vinici tak tam jede aby to nafotil a prodal.. ale klasická romance potká tam nějakou ženskou a nakonec tam snad i zůstane
    VEHUIAH
    VEHUIAH --- ---
    ZCR:
    PANDA_JE_MRTVA:
    Díky, je to ono!! Já jsem si spletl SHORT CUTS s filmem FINAL CUT, tak mi to nejdřív nedávalo smysl.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    VEHUIAH: a nepleteš si víc filmů dohromady? to co popisuješ ze začátku jsou fakt Short cuts
    VEHUIAH
    VEHUIAH --- ---
    ZCR: prostřihy jsou boží, ale to není, co hledám.. ve filmu, po kterém pátrám, se prolíná třeba 5 osudů lidí, 5 příběhů, které se zlehka prolínají a odehrávají se ve stejném městě během té "karantény"... není to jeden příběh rozsekaný záběry ze sta různých filmů jako v prostřizích.
    ZCR
    ZCR --- ---
    VEHUIAH: geniální Altmanův film

Prostřihy / Short Cuts (1993) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/133-prostrihy/prehled/
    RND
    RND --- ---
    tak to asi mam
    Přehlídka děsu / Chillerama (2011) | Galerie | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/296677-prehlidka-desu/galerie/?type=1
    RND
    RND --- ---
    Ahoj,
    hledam film - takovej komedi/sci-fi/horror
    Je to uz novejsi (2006+ spis bych tipoval tak 2010-13)
    Je to cca 5 povidek a cely film je tak trochu pocta starejm horrorum

Jde tam o otevreni nebo rekonstrukci nejakeho kina (a myslim, ze podle toho se to i jmenuje), kde se hraji horrory. Co povidka, to jeden film co tam pousteji + nakonec se to zvrnhe a horor vznikne v samotnem kine (uz nevim proc, ale myslim, ze na nej zautocej nejaky priserky, nebo tak neco).

V jedne povidce utoci obri zmutovany penis :)
    VEHUIAH
    VEHUIAH --- ---
    Ještě na jeden film se zkusím zeptat. Je to slepenec příběhů v duchu Magnolie, nebo Amorres perros. Děj filmu i dobu vzniku odhaduju na osmdesátky někde v Californii. Začíná to scénou, kdy ve zprávách vyhlašují kalamitu kvůli přemnožením octomilek, lidi prý nemají vycházet ven. Pak si vybavuju policajta, který ženu podvádí s milenkou, a dětem odveze štěně někam na periferii městě, protože ho sralo, jak štěká... Víc dohromady nedám. Říká vám to něco?

CISTICZ: Díky.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    VEHUIAH: Love story
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam