• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    ARAON
    ARAON --- ---
    ZUCCA: Smarja nojo! To muselo bejt ono. Hadam, ze jsme videli nejakou starou verzi ve ktere tahle scena byla a z knizky uz zustala jen nekde v podvedomi. Dekuji dekuji! Ted jdu stahnout vsechny verze Psa Baskervilskeho, abych zjistil ze ktere to je. :D
    ZUCCA
    ZUCCA --- ---
    ARAON: Mě teda taky napadl Holmes (nebo spíš jsem si vzpomněla, že jsem kdysi dávno viděla nějakou divadelní parodii na Psa baskervillského, kde jedna z postav sbírala lebky), no a v Psu baskervillském je fakt nějaký dr. Mortimer, který se zajímá o frenologii a v originále říká Holmesovi: "You interest me very much, Mr. Holmes. I had hardly expected so dolichocephalic a skull or such well-marked supra-orbital development. Would you have any objection to my running my finger along your parietal fissure? A cast of your skull, sir, until the original is available, would be an ornament to any anthropological museum. It is not my intention to be fulsome, but I confess that I covet your skull."
    Nemohlo by to být ono? Zfilmováno to bylo mockrát...
    ARAON
    ARAON --- ---
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Tak pak už mě napadá jenom The IT Crowd, s02e04. :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    JVMLOK: Tam je sice hezka scenka s lebkou a ten z toho co si pamatuju ja je taky myslim fanousek frenologie, ale to taky neni ono. :-/

JAMILLOS: Taky ne. :-(
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    ARAON: to bylo v Djangovi ne? Av predatorovi akorat tam o tom moc nemluvil. Ale v Djandovi mel vynikajici monolog DiCaprio
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Neni to neco ze serie Mlceni jehnatek, jako nejakej Hannibal nebo tak? Tech filmu kolem uz je spousta.
    ARAON
    ARAON --- ---
    SARGO: Tak jako mozny to je. Ale copak ja vim? :-D
    Jo a taky mam pocit, ze ten s tou peknou lebkou je bud starej, nebo na smrt odsouzenej. Jenomze zacinam mit dojem, ze uz mi do toho hlava zacina primichavat veci odjinud. :-/
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    legrace je, ze Salvator Dali slozil podobnej "kompliment" Amande Lear : D
    The first time that we met he looked at me and he said, "You have the most beautiful skull I have ever seen." I was a fashion model then and I said, "What do you mean, a skull?" And he said, "Yes, a skeleton. You have the most beautiful skeleton in the world. " http://foreveramandalear.blogspot.cz/
    SARGO
    SARGO --- ---
    ARAON: Nebylo to náhodou v nějakém Holmesovi? :-)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Uz to sem nekdo hodte, strasne mě to dere a zdá se mi o tom...
    ARAON
    ARAON --- ---
    NAGASAWA: Pardon. :( Me to ted bude strasit v makovici tejdny.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ARAON: to jsi nemel delat. ted uplne vidim scenu, jak jakasi herecka prejela prsty chlapovi po licnich kostech a pochvalila mu lebecni strukturu, abych si taky zaboha nemohl vzpomenout v cem to bylo.
    ARAON
    ARAON --- ---
    H3AD3AD: To nebude ono. Tam chybi ta cast o tom, ze by chtel tu preparovanou lebku. Taky mam dojem, ze to oba byli chlapi a ten co obdivoval lebku byl nejaky (sileny?) vedec, frenolog/nacista, ci tak neco.
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    ARAON:
    https://youtu.be/B39FSIVlbJQ?t=1m54s
    it crowd season 2 episode 4 dinner party
    ?
    ARAON
    ARAON --- ---
    Ted mam neco, o cam ani nevim, jestli je z filmu. Mozna serial? Oba dva si se zenou vzpominame na scenu, kdy si nekdo fascinovane prohlizi neci tvar a pak pronese neco ve smyslu:
    "You have a beautiful bone structure. I would like to have your skull, prepared."

Nic jsem nevygooglil a jedina vzdalene srovnatelna scena ktera me napada, je z knizky Nocni hlidka od Pratchetta. :-/
    HADATI
    HADATI --- ---
    To bylo super béčko.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    KAKIHARA: das klassisch! ;) i come in peace! ;)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ATREY:

Temný anděl / Dark Angel (1990) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/533-temny-andel/prehled/
    ATREY
    ATREY --- ---
    Mimozemstan ziskavajici endorfin z obeti po aplikaci Heroinu. Americky becko, ale netusim jaky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam