• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    KIE
    KIE --- ---
    Film tak z 80-90 let, asi tam jde o loupež pamatuji si jedinou scénu, kdy útěk vede nějakým úzkým místem ve městě (kamená brána) a lupiči to předtím zkoušejí s popelnicema, aby to v té rychlosti projeli a "naostro" pak v tomhle místě setřásli policii. ....nevěděl by někdo ?
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    FRDK: A tohle už vypadá nadějně, to by mohlo být skutečně ono :) Děkuju :)
    FRDK
    FRDK --- ---
    BONEMINA: Druhý pokus:
    Věk zrady / Age of Treason (TV film) (1993) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/18819-vek-zrady/komentare/
    FRDK
    FRDK --- ---
    BONEMINA: ...sem si myslel :)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    FRDK: To určitě ne, Jméno růže znám a krom toho, že se odehrává asi o tisíc let později je tam taky pár dalších podstatných odlišností :)
    FRDK
    FRDK --- ---
    BONEMINA: Jméno růže?
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Taky hledám film, ale už si nejsem jistá, co si z něj pamatuju a co jsem si přimyslela. V základu: Antický Řím, nějaký postarší "soukromý detektiv" vyšetřuje nejspíš vraždu, pomáhá mu při tom pohledný mladý otrok, který dřív patřil tomu zavražděnému.
    KAERI
    KAERI --- ---
    TOMBRIDER: Myslím, že ne :(
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    KAERI: co tohle?
    Introducing... Janet (TV film) (1983) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/11349-introducing-janet/prehled/
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Kriminálka z cca začátku 80. let, začínalo to tak, že nějaká ženská bydlela v bytě naproti staré opuštěné továrny, jednou se fotila na balkoně a na fotce byl vidět odraz čoček dalekohledu, že ji někdo z té továrny sleduje. Pak už si pamatuju jen to, že se tam s tím šmírákem/zločincem/uchylem? v té fabrice honili.... Věděli byste?
    KAERI
    KAERI --- ---
    HRAFNAIN: Tohle bohužel není ono. Jinak jsem si vzpomněla, že ta hlavní hrdinka měla tmavé vlasy. A to je všechno, co si pamatuju.
    KAERI
    KAERI --- ---
    BALAENA: Jo, to je ono, díky!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    KAERI: 1. mi trochu pripomina, ale tady jde o rozhlasovou moderatorku, tak nevim, ale treba nakopne
    Proč kočka není pes? / Truth About Cats & Dogs, The (1996) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/18022-proc-kocka-neni-pes/prehled/
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    KAERI: 2. Baby’s Day Out, česky jako Trable prcka Binka
    KAERI
    KAERI --- ---
    Hledám filmy:

1. Holka, která je tlustá a plachá, protože se domnívá, že je ošklivá, vymýšlí texty pro svou kamarádku (?), která dělá stand-up komika v nějakém klubu. Tu kamarádku vidí kluk, zamiluje se do ní, ale časem zjistí, že je hloupá. A skončí s hlavní hrdinkou, samozřejmě. Jeden z těch textů se nějak týká americké historie, tuším prezidentů?

2. Zločinci unesou cca roční batole z nějaké polovýznamné rodiny, pod záminkou, že ho chtějí fotit pro nějaký časopis (?) a pak jsou s ním na ptěku a to dítě jim dává zabrat.
    JIMYHILL
    JIMYHILL --- ---
    MIHAI: tohle je taky dobrej film,zřejmě jsem ho kdysi taky viděl a rád se na něj zas podívám, potom,co jsem ho zběžně projel. nicméně to není ono.
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    JIMYHILL: Spousta věcí mi tam nesedí a ano, už jsem to viděl strašlivě dávno, takže nejspíš budu úplně mimo. Přesto...
    Taking off?
    LILY28
    LILY28 --- ---
    _TONIK_: super diky ;)
    JIMYHILL
    JIMYHILL --- ---
    hledám film: bohužel si toho z něj moc nepamatuju.byl to tuším francouzský film,dávali to koncem devadesátých ve filmáči na čt2. ve scéně,kterou si pamatuju nejlíp, je nějakej mejdan v domě, do čiluma tam sypou haš a tabák,pak si to tam posílaj.hraje tam nějaká muzika,pak někdo sjede jehlou po desce a ta skladba začne zase od začátku.lidi si tam povídaj a mejdan vrcholí na zahradě v noci,kam všichni nosí nábytek z toho domu na velkej oheň.dále se mi vybavuje(ale nevím,jestli to nebyl jiný film) že to bylo o nějaký holce,co snad utekla z domova a někoho potkala,nějakýho kluka.strašně rád bych to zas viděl,protože mě to tehdy docela vzalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam