• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    PJT
    PJT --- ---
    Cesky animovany film, na ostrove vedec pusti maleho kraba (robota), ktery se zivi kovem. Ten se vyvine, az je ostrov zamoreny obrovskymi roboty, clovek je rad ze vyvazne zivy...
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    MOUSEK: Kdyby tam nebyl ten dovětek o důchodu, tak bych řekla Il Mare, případně jeho americký remake Dům u jezera.
    MOUSEK
    MOUSEK --- ---
    ahoj. hľadám film kde si muž a žena posielajú listy ale pritom sa nikdy nevideli a ku koncu sa muž vydá k žene ale ona už nieje v tej budove odkiaľ posielala listy popriípade už šla do dôchodku. (Sry už si to nepamätám.) Dík
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    Kdysi jsem dotaz vznasel, pokud si dobře, pamatuju v místním asijsko-filmovym auditku, nicméně porad nevim. Hongkong, devadesatkovej vizual a atmosféra (hodně plus minus), klasicka asijská lehce akcni detektivka, v hlavni roli policajti rozbijejici mafii. Klicova scena, kvuli ktery patram je vyslech prostitutky, co lezi na stole a laskuje s policajtem, kterej ji nečekaně pretahne zidli. Kdo se chytá? Dik
    FRDK
    FRDK --- ---
    KIE: Tak Tvé google-fu je zřejmě pokročilejší než mé. Navíc takový fofr.
    KIE
    KIE --- ---
    FRDK: google ;).
    FRDK
    FRDK --- ---
    KIE: Notyvole! :)
    Dík. Si to poznal, jo??
    FRDK
    FRDK --- ---
    Netradiční dotaz.
    Připadne mi, že tenhle úryvek rozhovoru v závěru skladby Safe Changes projektu Talaboman by mohl být z nějakého filmu, zajímalo by mě, z kterého. Nevím, jak to dohledat, netušíte náhodou? Nebo kdyby to někdo poznal...

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já hledám film, českou animovanou pohádku. Myslim že to byla plošková animace a princ, nebo prostě hlavní hrdina tam z nějakýho důvodu měl upří zuby, netopýří křídla a myslim že černou půlku hlavy od očí vejš.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HRAFNAIN: A eště to režíroval Takaši miike, to musim někde sehnat!
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    CISTICZ, KIE, HRAFNAIN: Jo, to prý je ono. Díky za rychlou odpověď, Krakonoš vám to oplatí :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SAMMAEL: ?
    Poslední večeře / Last Supper, The (1995) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/15303-posledni-vecere/prehled/
    jinak z podobnyho ranku muzu doporucit tuhle prastenost :)
    Katakuri-ke no kōfuku (2001) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/82907-katakuri-ke-no-kofuku/prehled/
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    SAMMAEL: posledni vecere
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Hledám film:
    Údajně nějaký film, kde snad dvojice vraždí náhodně příchozí, mrtvoly pak zahrabává na zahradě, a na nich pěstuje rajčata. Díky tomu jsou nakonec odhaleni, a poslední návštěvník je všechny zabije.
    Mě to vůbec nic neříká, ale kamarádka to prý kdysi viděla. Tušíte někdo co to je?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    HRAFNAIN: Není.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ERGOSUM: ?
    Nesmiřitelní / Unforgiven (1992) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/2515-nesmiritelni/prehled/
    KLX
    KLX --- ---
    Mně to něco připomíná, ale nevim..tipuju něco s Franco Nerem, nebo Clintem Eastwoodem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam