• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    HAPPPY_MAAN: Tak si ji asi sjedu celou znova:)
    HAPPPY_MAAN
    HAPPPY_MAAN --- ---
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    CISTICZ: O to se nijak nepřu:)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    KAKIHARA: v cerny zmiji laurie hral
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    HAPPPY_MAAN: Teoreticky mozny to je, McInnerny mi trochu Gatisse připomíná. Ale nesedí mi tam to zasazení ani formát (myslim ze to mělo přes hodinu a nebyl to uplne sitcom). Nicmene se na to zkusím podívat. Dik.
    HAPPPY_MAAN
    HAPPPY_MAAN --- ---
    KAKIHARA: černá zmije?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Já zas hledám (asi TV) film britský provenience, vím, že v něm hrál Hugh Laurie a MOZNA Mark Gatiss, ale tim si nejsem jistej. Šlo o to, že se tenmoznaGatiss stal tuším lordem a nevěděl, co má dělat, jakožto lord. Šel za ostříleným lordem Lauriem, aby ho naučil jak lordovat. A ten ho všemožně "podělával", prostě mu dával debilní rady pro svůj prospěch. Asi.
    SHAGRATH
    SHAGRATH --- ---
    Zdravím, nevím jestli to byl film nebo seriál ale pamatuji si jen střípek, jakýsi démon, ďábel či co, tam říkal zajatému člověku - Ty jsi džolem (foneticky) a budeš sloužit mylordovi ...Vím že to je málo ale kdyby to někomu stačilo, tak budu rád..
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PREDSEDA: Jako ze by do komunistického CSSR propadl dokument s nepředstaveným supertajným bombardérem?
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    TRAGED: Mohlo to být 1989, byly to záběry na "blízkou budoucnost".
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PREDSEDA: Pred '89 urcite ne: "Poprvé byl (B-2) představen veřejnosti 22. listopadu 1988 v kalifornském Palmdale. První prototyp B-2 vzlétl roku 1989 a v prosinci 1993 byl vyroben první sériový stroj."
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    NAGASAWA: np, je to bozi na tu dobu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CISTICZ: oujeeeee to je ono. diky!
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    NAGASAWA: gunhead? taky na ok3
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak bych mel taky dotaz a to na japonsky sci-fi o klukovi, kterej mel vlastni high-tech opancerovany a snad i mluvici auto, kterymu rikal jmenem a se kterym jezdil v nejakym podzemnim komplexu. Byl jsem z toho tehdy tak nadsenej, ze jsem si podobny auto stavel z lega, ale nemuzu si vzpomenout na nazev a nechce se mi to googlit, tak se tu necham prekvapit linkem na imdb.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SKRU: hah to je ono. videl jsem to tehdy na OK3
    SKRU
    SKRU --- ---
    LOPIK:
    NAGASAWA:
    ne:) ale projevil se murphy, ktery rika, ze kdyz se neco nedari vyguglit a vzneses dotaz na foru, tak se tve google fu znasobi:)

je to tohle, du slidit po torrentech
    Modlitba bruslařů / Prayer of the Rollerboys (1990) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/16911-modlitba-bruslaru/prehled/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SKRU: Roller Blade Warriors?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    SKRU
    SKRU --- ---
    Hledam film, ktery davali v TV nekdy v roce ´91/2, bylo to nejaky postapo nebo temna_blizka_budoucnost a byly tam gangy na koleckovejch bruslich v balonacich:) vic si nejak nevzpominam, takovy becko az cecko:)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    HRAFNAIN: Století létání to určitě není, bude to o deset let starší. Ale Reaching for the skies prověřím, díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam