• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    TENZO: Senior trip?
    TENZO
    TENZO --- ---
    Pratele hledam komedii. Kdy skolni trida jede busem do bileho domu a ten bus ridi silenej hulic statej hipisak. Nemuzu si vzpomenout. Na nazev. Nevite nekdo? Vim ze je to americka kpmedie
    PAJISS
    PAJISS --- ---
    zdravim.
    Pootážu se, český film, tří člena panková kapela mladých kluků za dob komančů. Vybavuji si, jeden byl jaký si "elektronic" vyráběl si vlastní efekty. Jestli si i dobře pamatuji, jednou se i na koncertě porvaly.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    GLUMIK: jsi geniální, díky moc :) Etzler se mi do toho nějak projektoval. Jinak doporučuju každýmu, takhle atmosférickej, skvěle napsanej i zahranej, REALISTICKEJ krátkometrážní snímek se na českým rybníčku až tak často nevidí.
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    MILOSHIT: Nehraje tam sice M. Etzler, nicméně popis a děj odpovídá přesně tomuto dílu Nevinných lží. V hlavní roli Stanislav Majer.

Nevinné lži - Na dně skleničky (E11) (epizoda) (2014) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/334577-nevinne-lzi/452198-na-dne-sklenicky/prehled/
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Hledám, POZOR, ČESKÝ TELEVIZNÍ FILM nebo dokonce díl nějakého krimi seriálu pravděpodobně s Miroslavem Etzlerem a zaboha ho nemůžu najít. Hodim jeho hodně teoretickej nástin:
    Jde tam o to, že Etzler se vyskytuje podstatnou část stopáže v deštivém autokempu u vody, kde jsou samí ožralové a stane se tam asi nehoda, při níž se (nejspíš) někdo utopí. On je alkoholik a (nejdřív?) tam asi pije, ale pak se na to vykašle a odolává návrhům na panáka. Příběhem je provázaná Exmanželka, která je jeho bejvalá žena a má novýho manžela...On k nim pořád jezdí a přemlouvá jí že chce vidět dceru...Ex- manželka je policajtka a nechce mu to dovolit, protože chlastá. Nakonec ho aspoň pustí na rodinnou oslavu, ale novej manžel neví o Mirkově zálibě v chlastu a naleje mu slivovici. Etzler řekne, že ne ale nakonec to nevydrží a jde si dát víno. Tuší někdo co by to mohlo být? Díky moc.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Je čas rozšířit závběr i na maďarské a polské večerníčky, kterých tu v ‘80 taky šlo nemálo :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tak kocour Vavrinec taky ne - mys tam je, ale je to Julie:)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Si říkám jestli to nebylo v něčem co mluvila Bohdalka. Křemílek a Vochomůrka? Tam byla kuna Dórinka, např. Hmmm.... ale co vidím v názvech epizod, tak zatím je tam myšák a pak myška Filipka.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    tohle je teda dramaticky patrani!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PREDSEDA: Já měl právě podezření na animák, ale ty už jsem projel snad všechny co si vybavuju.

Mám tady taky dva špeky, ale počkám s tím až se vypátrá Pyš, když najdem tu, tak najdem všechno.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    INSEQUI: Mám za to že ano. Určitě animovaný, případně loutkový.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PREDSEDA: Hele a bylo to určitě kreslený?
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    NAGASAWA: Ta co tam hulila? Ne, to nebyla Pyš, to byla pokud si dobře pamatuju Karolína. Ale pravda, nemusel to být nutně večerníček přímo o kočkách, mohlo to být klidně i něco jako Káťa a Škubánek. Ale určitě se tam mluvilo, protože tam o myši Pyši něco říkaly buď postavy, nebo vypravěč.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JVMLOK: Pravda, tam byla ta zrzava potizistka..
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Nebyla v Žofce?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, taky jsem projel kocici bratry a kocoura modroocka - ani tam ne:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PREDSEDA: a co Myši na scénu, anebo Anča a Pepík... rikam si, jestli to nemas nakombinovany z vicero vecernicku.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Zkoumal jsem ty večerníčky o koťatech (jak ty co mluví Dvořák, tak ty co mluví Nepil) a ani u jedněch bych neřekl že je to ono. Kruci, ještě mám dojem, že myš Pyš nosila na hlavě nějaký čepec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam