• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    MAARAB
    MAARAB --- ---
    NAVRY: mi to připomíná tenhle film:
    Gosford Park (2001) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/107-gosford-park/prehled/
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    NAVRY: Tuhle myslenku jsem videl v jednom dilu serialu Muj pritel Monk - Pan Monk na dovolene.
    TOMBAS
    TOMBAS --- ---
    NAVRY: To zní trošku jako Hercule Poirot: Vražda v Orient-expresu.
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    nedaří se mi vypátrat... Je zabit Pán, nejspíš jednou ze služebných, ale neví se kterou. Navzájem se kryjí. Ukáže se, že se víceméně spikly, protože to byl hajzl a každá z nich ho chtěla zabít, ale sama si na to netroufla. Mám pocit, že to byl nějaký díl Sherlocka, protože kdosi jako Mycroft řekne "Jsme ve válce, a je správné, abychom prohráli.", a je to celý o emancipaci. Jenže Sherlock od BBC je moc současnej na takovou myšlenku.. neví někdo? díky
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    RANDOM_NIGHT: To bude asi ono - díky moc! :) (Už chápu, proč jsem to nemohla najít pod filmama :D Vlna s novými díly Doktora se přeze mne přelila už dávno a velmi špatně se mi na ní zase chytá. Nějak jsem vytlačila z paměti tu paní, co porodila koťata. Nechť je toto důkaz, že vzpomínky jsou čistě subjektivní - z nadupané filmové scifárny se vyklubal díl Doktora, který mám problém dokoukat.)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MEZZANA: To zní jako jedna epizoda Dr. Who.
    "Doctor Who" Gridlock (TV Episode 2007) - IMDb
    https://m.imdb.com/title/tt1000253/
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    [Hledám film], sci-fi, po roce 1990 a déle. Scéna: část obyvatelstva jednoho města se vydala v autech na cestu do 'zaslíbené země', lepšího místa pro život, načež uvízla v téměř nehybných kolonách v tunelech. V autech už často vyrůstá i druhá generace - děti řidičů, poutníků. Hrdina/hrdinové filmu se s některými z nich seznámí, načež zjistí, že žádné lepší místo pro život není, celé je to výmysl - tunely fungují jako nekonečné smyčky, z kterých není úniku.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    JANADVORACKOVA
    JANADVORACKOVA --- ---
    BOB_GALLOWS: Jo, tak tenhle název by mi také vypadl -:))).
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    SALVATOR: No jistěže! Díky ^_^
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BOB_GALLOWS: Možná hledáš film jménem Juoppohullun päiväkirja.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    Hledam film, spis novejsi (skoro urcite po r. 2000), na csfd hodnocenej jako mirnej nadprumer, myslim, ze Skandinavie (resp. sever). Tolik k faktografii, ktera nemusi byt vubec presna :)

Je to o parte 2 nebo 3 grazlu, kteri jenom chlastaj. A delaj bordel a kraviny. Strasne moc. O tom je celej film. Konci to nekde ve špitále, typek nejak na vozejku nebo z lůžka skoci z okna a rozseka se, protoze na ulici nejak uvidi, jak nekdo tahne flanděry s vodkou. Pri zaverecnejch titulkach hraje nejaka silena hudba (dechovka?) oslavujici chlast.

Uplne mi vypadl nazev a nemuzu to vygooglit :) dik.
    SALO
    SALO --- ---
    NOHME:
    All Is Lost (2013) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt2017038/
    NOHME
    NOHME --- ---
    Jak se jmenuje film kde se plavi starší chlap na plachetnici a naboura kontejner. A pak to nabere obratky. Dekuju
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: njn, mozna jsem to mel spis nakreslit, i kdyz ani to by asi nebylo o nic lepsi :D
    ale tak znas to, zeptej se, a za chvili to najdes na prvni dobrou.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HRAFNAIN: No tak ač sem Fantoma ráje viděl, tak podle popisu sem si to teda fakt nespojil :-D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HRAFNAIN: solved ::: nebyla to kytara, ale jenom takovej model blesku, pamet uz neslouzi :]
    Fantom ráje / Phantom of the Paradise (1974) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/2332-fantom-raje/komentare/
    trailer: https://www.youtube.com/watch?v=FqcEgz25bi8
    HRAFNAIN: Brian De Palma, vida!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HRAFNAIN: videno tenkrat v nemeckej televizi, ARD ZDF BR, takze mozna neco obskurniho, nicmene popkulturniho
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    hledam film / video klip :::
    glam rock ve stylu kiss, sweet, 70s, na obstaroznim jakoby divadelnim podiu (neco jako mensi lucerna) hraje kapela, a z balkonu jim tam 'padouch' 'vystreli' (evidentne na dratech, ale o to neslo) elektrickou kytaru ve tvaru blesku, spousta pyrotechnickejch efektu, vic si nevybavim, jenom tuhle scenu.
    trochu RHPS styl, ale slo o rockovou kapelu a ty ohnostroje, divny to bylo, to jo
    rok vzniku nejspis 70s, ale max zacatek 80s ; davnej zazitek :)
    RND
    RND --- ---
    TRAGED: Nevim, jestli je to ono, ale musim to videt! :D ..uz to sosam..
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RND:
    Návnada / Decoys (2004) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/160047-navnada/prehled/
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Mně to připomíná něco z animáků.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam