• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    SHAGRATH
    SHAGRATH --- ---
    FRDK: Mně právě ten její hlas hodně připomíná jeden z těch, kterými se kdysi namlouvaly jednohlasé dabingy západních filmů. Ale jestli ten hlas dosadili až dodatečně, tak se nedopátráme asi nikdy .
    AIJA
    AIJA --- ---
    FREELA:
    Aha, já jsem si jen tak tipla:-)
    Popátráme...
    FRDK
    FRDK --- ---
    SHAGRATH má zřejmě na mysli tuto tlumočnici ve scéně od 25. minuty (na obrázku obviously uprostřed), což Jitka Zelenohorská určitě není. Ten hlas je mi též povědomý, ale tvář neznám. Je taky možné, že hlas dabérky dosadili v rámci postsynchronů.

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/898640-letajici-cestmir/283350950800003-genialni-rodina

FREELA
    FREELA --- ---
    AIJA: Podle CSFD prave v tomhle jednom dile nehrala, jinak ve vsech ostatnich ano. Takze tlumocnice to asi nebuide.
    AIJA
    AIJA --- ---
    SHAGRATH:
    Jitka Zelenohorská?
    SHAGRATH
    SHAGRATH --- ---
    TOOMIX: Tam ji právě nemohu najít. :( . přijde mi povědomý hlas, z těch starých jednohlasých dabingů.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SHAGRATH: tady by nebyla?

Létající Čestmír (1983) [TV seriál] - Obsazení - herci a tvůrci - FDb.cz
    https://www.fdb.cz/serial/letajici-cestmir/obsazeni/31978
    SHAGRATH
    SHAGRATH --- ---
    Zdravím, vzpomene si někdo jak se jmenuje žena, která hraje v seriálu Létající Čestmír tlumočnici z japonštiny. Je to ve 3.dílu ,,Geniální rodina" . Díky
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    A já hledám:

Akční / thriller / drama. Viděl jsem to tak před 10 lety. Hlavní hrdina archetypální drsňák - asi (bývalý?) policajt, vysoká morální integrita, emočně dost plochý. Měl nejak odumřelou jednu ruku, necítil v ní bolest. Hlavní zaporak: šéf skupinky z podsvětí, typický slizak, lidi ovládal díky nátlaku. Slizak unesl klaďasovi dceru nebo jinak blízkou osobu, aby skrz to něčeho dosáhl. Vyhrožování, vydírání, manipulace... Dívenku snad i prefikli a natáčeli to, snímek pak klaďasovi ukazovali, ten ani nehnul brvou. Po dalších machinacích byli v kostele, slizak přibil hrebikem odumrelou ruku klaďase k nějaký modlitebně a kostel podpalil. Klaďas se z toho vysekal, končilo to nějak v pohyblivém písku - slizak v něm tonul a klaďas ho přesto všechno chtěl vytáhnout...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Nevíte někdo? Historický film...něco jako Ohněm a mečem nebo potopa. Kulisy víceméně podobné.....vím že tam byly Turci, a hlavnímu hrdinovy nalily olovo do očí, nicméně ujmula se ho vesnička a mastma a lečením mu zrak zachránila.Spousta soubojů a tak....myslel se mže to bude něco z Trylogie ale není
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    NEVADA_: Jo ! Toe vono ! díky :)
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    PNXNTDD:
    Únos / Breakdown (1997) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/15763-unos/prehled/
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    NAGASAWA: Ale je to fakt známej film, vím že kolem roku 2000 to bylo v tv co rok... :D
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    NAGASAWA: přiznávám že by to jemně odpovídalo tomu co jsem psal, bohužel to není ono :D
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Hledám film. Americkej thriller/drama... Viděl bych to na nějaký brzký devadesátky zhruba. Je to celkem známej film. Příběh je takovej, že jede chlapík se svou ženou (asi na líbánkách) přes ameriku, možná texas nebo nevadu, prostě je tam hodně suchá krajina a spíš step. Zastavěj se na nějakým odpočívadle na oběd a parta rednecků/kamioňáků mu tu manželku unese. Jeden z nich jezdí ve starým Camaru mám dojem. On se jí potom snaží najít a zachránit až najde barák kde ti redneci bydlej se svou rodinou, zjistí že ji drží v garáži někde v místnosti pod podlahou.... Toe tak zhruba celý
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Ten film je děsivý, opravdu moc.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NOHME: Není zač. Je to vybornej film
    NOHME
    NOHME --- ---
    NAGASAWA: to je ono. Veliké díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam