• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    Hledám film, starý, český, černobílý, mám pocit, že tam hraje Antonie Nedošinská. Pamatuju si scénu, kdy manžel píše telegram manželce, že dorazil někam v pořádku. A aby ušetřil, postupně odškrtá všechna slova z telegramu, každé s řádným odůvodněním, až nakonec nezbyde ani slovo a telegram vůbec nepošle.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    DELLAMORTE: už chápu proč si nemůžu vzpomenout na název :D díky!
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    MLIKARNA: La Cara Oculta?
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Hledám film kde měl myslím týpek uvnitř baráku pozorovací úkryt a nějak se tam omylem octne někdo jinej...díky :))
    FRDK
    FRDK --- ---
    TELVIS: No offence, fšichni chybujem ;-p
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    FRDK: hele ja se za svuj pravopis celkem stydim. takze jsem vicemene rad, zes tam objevil jen tohle:)))
    FRDK
    FRDK --- ---
    Dvakrát za sebou bizarD.
    Mě z Vás jebne ;)
    A1_UNPYTLED
    A1_UNPYTLED --- ---
    TELVIS: To vypada na nektery z dilu CT2 mesicniku Prology., coz Ti sice asi moc nepomuze, ale treba touto cestou najdeme nekoho, kdo je archivoval a udela nam nejake pekne VHSripy, pripadne poradi, kde by se daly stahnout.. Mel jsem ten porad moc rad.
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    mam celkem slozitej request na patraci cetu, ale zkusim to. Uz dlouho mi to vrta hlavou, neni to nic podstatnyho, da se bez toho zit ale stejne ze jo....
    Sobotni, ci nedelni noc, pred cca 20 lety...prijdes domu buhvi odkud, ve stavu kdy ses rad ze ses rad...a pustis bednu. Ct2 (asi) dava nejaky pasmo hororovejch bizardnich povidek (netusim jmeno)...no a jedna z tech povidek je o nejakym smrticim hamburgru (asi)....co si pomatuju je zaber na takovej ten klasickej emeryckej dinner a rikanka, ktera se opakovala v ty povidce porad dokola

Jez me, zvykej
    nepospichej

nevidel to nekdo taky?

TRONDOCHOR
    TRONDOCHOR --- ---
    PUKPUK: Palec nahoru a klobouk doku. :D Díky
    TRONDOCHOR
    TRONDOCHOR --- ---
    PUKPUK:
    OK právě sem ze sebe udělal uplnýho hňupa. :D Vypadá to že to bylo úplně jednoduchý. :-)
    Každopádně máš moje veliké díky. :D
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    TRONDOCHOR
    TRONDOCHOR --- ---
    Ahoj
    Moc se omlouvám že s tim votravuju tady, ale už vážně nevim kam jinam s tim jít. :-) A vim že tady jsou lidi co dokážou vypátrat nejrůznější bizardnosti. :D
    Hledám autora hudebního doprovodu tohoto videoklipu.
    Art & Print | Post.Print | Grafika ze sbírky Muzea umění Olomouc
    https://www.youtube.com/watch?v=yvnhKrCfSps

Pod pojmem "Hacu-Orinoko" jsem nebyl schopen nic dohledat.
    A když sem psal pod video do komentářů slušnou prosbu o informaci, tak byla vypnuta možnost komentovat, takže můj dotaz zmizel.
    Budu vděčný za jakoukoli informaci, klidně i za nasměřování, kde jinde hledat a otravovat, pokud třeba na NYXu sou skupiny zaměřující se na tuto problematiku (já je nenaše).
    Děkuji
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KIE: Super, nahodim ti na ní odkaz sem na nástěnku.
    KIE
    KIE --- ---
    tak pro příště založena [ Literární pátračka ]
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PREDSEDA: Přečti si knihu!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: tak uz je doma, je to ta kniha. A zjistil sem, ze ony ty mrakodrapy si pamatuju dobre jen na blbym miste: nebyl to obal ale ilustrace uvnitř knihy :)
    kazdopadne moc dekuju za tvou pomoc. Tu knizku mi dala moje milovana zesnula babicka a kdyz sem si precetl nazvy povidek, tak mi na ulici skoro vyhrkly slzy do oci.

PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Hledám Spoiler.

Trochu netradičně, ale prosímvás - mohl by mi někdo do SZ napsat, jaké (pokud vůbec nějaké) bylo rozuzlení seriálu Pod Kopulí? https://www.csfd.cz/film/275992-pod-kupoli/prehled/ Ńechce se mi na to koukat, jen mě zaujal námět.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: jj, souhlas se vsim, taky jich mam doma docela hromadu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam