• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    KEB
    KEB --- ---
    KIE: nekonečný příběh je ten znak co ma na krku to je tutovka. ten stín nad edwardem vypadá jako samara z KRUH a ta zlatá hlavička je možná Indinana jones (aha takže Gandhi ho má). Co je ta zlatá lebka u kapsy u saka? Piráti z karbiku asi ne
    KIE
    KIE --- ---
    11) E.T.
    12) Honey, I Shrunk the Kids
    13) Spaceballs (?)
    14) Neverending story (?)

(ty s otazníkem si nejsem jist)
    YENICK
    YENICK --- ---
    1. Terminator
    2. Jumanji
    3. Gremlins
    4. Číslo 5 žije
    5. Planeta opic
    6. Střihoruký Edward
    7. Ghostbusters
    8. Mars útočí!
    9. Forrest Gump
    10. Pulp Fiction

Kdo další?
    KEB
    KEB --- ---
    mám jistých 14 dalšíma si nejsem jistý (a když mi poradíte jak psát spoiler tak je i vyjmenuju)
    KEB
    KEB --- ---
    Je karanténa, takže dopočítáme všech 28?

CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    KAZATELL: carriers?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Jedna rychlovka... hledám film, tématický. Skupinka lidi jedou autem na jakési pobřeží, protože je všude nějaká pandemie a oni si mysli že to tam bude obyvatelné... nakonec se snad také nakazí
    PISTA8632
    PISTA8632 --- ---
    YENICK: To byl fofr! Díky moc.
    YENICK
    YENICK --- ---
    PISTA8632
    PISTA8632 --- ---
    Kdysi dávno mi někdo vyprávěl scénu z filmu (americký? slavný herec?), jak se muž snaží spáchat sebevraždu tím, že se zavře v místnosti s mnoha lahvemi alkoholu a pije. Ví někdo?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DELLAMORTE: jo je to ono, super, díky :)

DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    TOOMIX: Není to tohle?
    Lidé pod schody / The People Under the Stairs (1991) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1762-lide-pod-schody/prehled/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Hledám film, pravděpodobně horor, viděl jsem to v TV kolem roku 1996. Jediné co si pamatuju je to, že tam byl nějaký dům, v něm kluk a holka (cca 8-10 let) a nějaká zlá paní tu holku polévala ve vaně velmi horkou vodou, pak tam byl nějaký zlý pes (dobrman?) a děti z toho domu nějak utíkaly mezerou mezi zdmi, která pro ně byla dostatečně široká, a honil je ten pes. Nevíte?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    KIE: Jo! Je to ono, díky moc :-))
    KIE
    KIE --- ---
    BLONDYNKA: tak myslím , že tohle https://www.imdb.com/title/tt0088758/ - je tam Tillie
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    KEB: Ne, toho znám dobře :-D
    Tohle byla limonáda, jak dva, každý z jineho prostředí, okolností je svedly dohromady, blabla, na konci dojemné loučení "vždycky tě budu milovat" nebo tak něco...
    KEB
    KEB --- ---
    BLONDYNKA: sly tam asi nehrál že, toho by sis pamatovala :D

Cliffhanger (1993) | Galerie | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/4155-cliffhanger/galerie/?type=1
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    KIE: tohle na mě pořád vyskakuje, no, ale já to viděla tak v roce 1985 - 8 :-)
    KIE
    KIE --- ---
    BLONDYNKA: hm třicet let staré fakt nevím. Napadlo mě The Mountain Between Us , ale to je nové (i když děj odpovídá) a nenašel jsem že by to byl remake (román jen z roku 2011).
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    BLONDYNKA: a viděla jsem to coby pubertacka, takže to bude nejmíň 30 let staré.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Prosím, hledám film: letadlo se zřítí v horách, je zima, hromady sněhu. Přežije mladá rozmazlená slečna a chlapík drsoň. Jdou spolu lesem, zamilují se, civilizaci najdou tak, že uvidí někde dráty el. vedení. Ona se tuším jmenovala Tilly.
    Googlila jsem podle všeho možného, ale nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam