• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    LEA1
    LEA1 --- ---
    KEB: je to ono! díky moc
    KEB
    KEB --- ---
    LEA1: thé RAID? S iko uwaisem ? To se nabízí jako prvni
    LEA1
    LEA1 --- ---
    hledám film, korejský akčňák, kde zásahová jednotka útočí na nějakou budovu a na konci se zjistí, že se v ní skrývá brácha velitele zásahovky, je to docela brutální. Dík
    YENICK
    YENICK --- ---
    PNXNTDD: Není, jsem to nedočetl celé a trklo mi toto .)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    YENICK: člověče, nevím jestli je to přímo to co myslím, ale vypadá to taky na ujeťárnu. ten film tkerej myslím já byl víc ze současnosti. Zhruba kolem roku 2000
    YENICK
    YENICK --- ---
    PNXNTDD:
    Bubák Bubby / Bad Boy Bubby (1993) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/82233-bubak-bubby/prehled/
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Hledám film... Je to celkem depresivní a zvrácený film o životě mladýho chlápka. Moc si z toho nepamatuju, asi je trošku úchyl.... jsou tam problesky z jeho dětství když vídal svou matku nahou a masturboval u toho,pak v dospělosti si našel někde na nějakýám seznamovacím táboře partnerku s kterou začal chodit na swingers párty. Je tam scéna, kdy jsou na té swingers a každý souloží s někým jiným, dívají se na sebe a jeho partnerka během toho sexu dostane infarkt a zemře. No říkám, je to celkově hodně zvrácený film... ale nemůžu si za nic na světě vzpomenout jak se to jmenovalo.
    KEB
    KEB --- ---
    MORRELLI: https://www.csfd.cz/film/222920-ruska-ruleta/prehled/ co tohle? Ale neviděl jsem to, takže nevím.
    TESTRS
    TESTRS --- ---
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    Zahlidl jsem pred par lety trailer, kde stala banda chlapu v kruhu a kazdy drzel revolver u hlavy toho dalsiho. Cekalo ae kdo prvni stiskne spoust. Jednalo se o myslim o nejake vezne, nebo nejaka "hra". Nerika to nekomu neco. Pamatuji si jen tu scénu...
    RND
    RND --- ---
    uz jsem to nasel
    The Human Race (2013) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/315784-the-human-race/prehled/

KIE: JJ!
    RND
    RND --- ---
    TOOMIX:
    YENICK:
    Kluci diky, ale vubec. To je moc zname..
    Tendle film zapadnul.. Dost mozna to ani nebezelo v kinech.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    YENICK: taky mi to přišlo na mysl
    YENICK
    YENICK --- ---
    RND: Ahoj, možná je to tahle ptákovina.
    Labyrint: Útěk / The Maze Runner (2014) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/335996-labyrint-utek/prehled/
    RND
    RND --- ---
    Neco jako na zpusob Circle(2015) ale venku...
    RND
    RND --- ---
    Byla to docela velka skupina lidi..a v podstate asi slo o vyber "toho nejlepsiho"... asi alienska zabava...
    RND
    RND --- ---
    Mozna umiraji i kdyz se predbehnou/zmeni poradi...

Predatori to fakt nejsou:) todle bylo takove nizkonakladove(az na cgi aliena na konci) nezname...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RND: zni to jako predators z roku 2010, ale nemusi byt...
    RND
    RND --- ---
    To misto kde se probudi vypada jako zeme, ale myslim, ze postupne zjisti, ze to zeme asi neni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam