• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    JIMYHILL
    JIMYHILL --- ---
    MONROE: Veronika se rozhodla zemrit?
    MONROE
    MONROE --- ---
    Prosim vas, hledam film, kde se zena pokusila o sebevrazdu.
    Nasledne zije v tom, ze ji lekari reknou ze zemre na dusledky te sebevrazdy a ona zacne jinak zit.
    Skonci to tak, ze ji ucili vlastne vazit si zivota.

Nevite, prosim?
    REONA
    REONA --- ---
    KEB: Ano! Díky moc.
    KEB
    KEB --- ---
    REONA:

Ztracen ve vesmíru / Love (2011) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/268679-ztracen-ve-vesmiru/prehled/
    KEB
    KEB --- ---
    REONA: love nebo ztracen ve vesmíru
    REONA
    REONA --- ---
    Hledám film.
    Bratr to považuje za jedno z největších filmových zklamání. Člověk je většinu filmu sám ve vesmíru a na konci se jeho realita ve vesmíru prolne s realitou na zemi a on se ocitne doma v kuchyni..? Víc nemáme, vyloučili jsme Interstellar, Gravitaci.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    LOVE_DALI: Lenny Henry show BBC
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KEB: Díky :)
    KEB
    KEB --- ---
    LOVE_DALI: viděl jsem to, zkus hledat když musíš tak musíš
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Přátelé budu mít takový mírný a zvláštní OT:
    Nehledám film, ale spíše skeč.
    Scéna se odehrává po bitvě. Vypadá to na něco mezi FR a UK. Na bojišti je mnoho mrtvých a vítězná armáda dělá "mírovou dodělávku - zabíjí ty, co jsou ještě naživu. Důstojníci chodí a pálí do padlých.
    Záběr se posune na 2 přeživší, ze kterých je jeden černoch.
    Jeho kolega se šeptem ujistí, že je ještě naživu.
    Poznamenají, že vítězná armáda jsou bastards.
    Zničeho nic si jeden pšoukne.
    Druhý se na to zeptá: "What a sounds Akim?"
    Mno, klučina si nějak nemůže pomoct, až se nakonec rozchechtaj a je jasný, jak to dopadne.

Je to kravina, ale díky za tipy :)
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    CISTICZ: Jop, to bude ono. Díky.
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Hledám film:
    Při sledování Aféry Thomase Crowna se mi vybavil nějaký podobný film, kde ale hraje Sean Connery, který snad je taky boháč, který krade, a nějaká ženská se ho snaží vyprovokovat. Mám pocit, že bydlel v nějakém kamenném domě na pobřeží. Ale možná to mám úplně popletené.
    Předem díky.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MONROE: Girls z produkce HBO. Lena Dunham
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: eh, tak jsem to nakonec nasel :)

hraje tam Travolta, ale film se jmenuje Generálova dcera :)

a konkretne slo o tohle
    She Began to Lie
    https://www.youtube.com/watch?v=yI97Eb5cyqI
    JOPS
    JOPS --- ---
    trochu z jineho soudku :)

nemate nekdo po ruce film BASIC (Zelené peklo)?
    Zelené peklo / Basic (2003) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/43310-zelene-peklo/prehled/

Jde mi o prvni song v tom filmu. Mel jsem ho na youtube, ale pak to z youtube bylo smazane. Jsem presvedcen, ze v nazvu bylo slove LIE nebo LYING, ale ruku do ohne za to nedam.

Lehce si vybavuji scenu, jak prijizdi v desti auto s Johnem Travoltou (myslim, ze to je tenhle film) k nejakemu generalovi a myslim, ze tam figuruje i jeho dcera a do toho zensky hlas zpiva melodii a dost casto se tam jedna cast opakuje, ale mozek ma ztratu pameti, googlil jsem googlil, ale nic nenasel. Priznam se, ze si nejsem ani jistej filmem, ale kdyz vidim ten trailer, tak bych rekl, ze to je ono :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NAGASAWA: jen prosty google-fu:p
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GANDHI: bingo
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LORDPEET: to zni jako Dracula ze 79
    Dracula (1979 film) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Dracula_(1979_film)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam