• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    NOHME
    NOHME --- ---
    Tak ten první je Ranhojič.
    NOHME
    NOHME --- ---
    Hledám film kde mladik z Anglie cestuje na východ aby se stal lecitelem. Pak tam tajne pitva a tak. A pak jeste jeden. A to je Indický snímek. Kde je pan v kancelari a vozi jim tam jidlo v kastrulkach. A nejak si pak dopisuje s pani co vari to jídlo. Diky
    SALUT
    SALUT --- ---
    KIE: Díky!
    SALUT
    SALUT --- ---
    Béčková US crazy teen komedie, cca. 15 let zpátky - parta kámošů hledá nějaký poklad (hodně lesů, skalnaté rokle, divoká voda - možná Colorado?), cestou omylem zapalí pole marihuany a honí je nějaký mafiani na čtyřkolkách. Cestou najdou partu "nature" holek, co žijí v domech na stromě. Poradíte??
    KEB
    KEB --- ---
    RND: to vypadá nadějně!
    KEB
    KEB --- ---
    KOVYEXE: naší to viděli tak v roce 1988. Ale ten film zase tak špatně nevypadá.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    KOVYEXE: Sputnik (2020) před převratem? Před kterým? Teď jsem teda týden neviděl zprávy, tak jestli mi něco neuteklo...
    KEB
    KEB --- ---
    Naši ještě před převratem viděli na rakusakach horor. Nějaka příšera přiletí nebo je privlecena na něčem co se vrátí z vesmíru a po lidech hází jakési hvězdice, které se jim prožerou do mozku. Ty lidi pak schovávala v jakémsi domku nebo co. Prý je tam scéna jak se ta hvězdice zkouší prozrat předním sklem auta. Říká to někomu něco?
    ABSOLUTEPARADOX
    ABSOLUTEPARADOX --- ---
    KIE: Díky, to bude ono! Koukám, že jsem byl trochu mimo.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    KIE: já už Screamers znovuvidel a je to to, co jsem hledal :)
    KIE
    KIE --- ---
    SCHWAB: Ne tam nikde nejezdí pod pískem - v Pitch Black lezou z těch "komínů" , v tom Riddickovi (2013) tam zase žijou ty potvory v louži a vylejzají za deště.

Ten popis spíš odpovídá Screamers , tam jezdí pod pískem.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    TOOMIX NAGASAWA: zjistím, možná to tam bude taky. Picth Black neznám. Chtěl jsem napsat, že mám mezeru v nových filmech, když jsem viděl, že tam je Vin Diesel, že nestíhám a vono je to 20let starý... ještě starší než XxX a Rychle a zběsile.

Tuto mezeru zaplním!

A už vím, že jsem hledal Screamers .)

KIE
    KIE --- ---
    ABSOLUTEPARADOX
    ABSOLUTEPARADOX --- ---
    Zdravím, už dlouhou dobu hledám starý český černobílý film asi z 50. nebo 60. let. bylo to o vojenském přesunu s Tatrou 138( možná 111) nebo Pragou V3S, kdy jedou složitým terénem, brodí se řekami, snad někde v pohraničí až přijedou k hájovně kde zrovna rodí hajného žena. Myslím, že ji naložej a pokračují dále v cestě resp. v cestě asi do porodnice. Mám takové tušení jestli v tom nehrál J.Bek nebo možná J.Sovak nebo možná ani jeden... Nemá někdo tušení o jaký film se mohlo jednat? Google i čsfd jsem zkoušel... Díky.
    KEB
    KEB --- ---
    Podle mně to není pitch Black, ale nejsem si jistý jestli to není ten třetí riddick
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SCHWAB: cernocerna tma/pitch black?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SCHWAB: Nebyla to scéna v Pitch Black?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam