• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    KEB
    KEB --- ---
    HOWKING: děkujeme vám že kouříte Aaron Eckhart v hl. Roli to není?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Nevíte jak se jmenoval ten film co kdysi běhal na hdtv1.cz o cigaretové prohibici? (a eventuálně, kde ho najdu? - dost předpověděl dnešní dobu - včetně posedlosti viry :D)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    PNXNTDD: tak jsem na to náhodou narazil skoro o půl roce https://www.csfd.cz/film/221979-elementarni-castice/prehled/
    KIE
    KIE --- ---
    HRAFNAIN: super, to je ono ! :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    KIE: v cestine jsem nenasel, ale matne pamatuju, pravdepodobne to mohlo bejt tohle?
    reklama na ibm https://www.youtube.com/watch?v=Cp9J0Szgxmo
    KIE
    KIE --- ---
    Nesháním film, ale reklamu :) - jediné co si pamatuji, že tam byl nějaký chlap z reklamní agentury a ukazoval zákazníkovi návrhy webu a hlášku "...a můžu vám tam dát točící se logo nebo hořící logo".... nevím na co ta reklama byla někdy tak kolem 2000.
    JIMYHILL
    JIMYHILL --- ---
    hledám titulky k filmům jarní příběh a podzimní příběh od režísera Erica Rohmera. Nevíte někdo?
    KIE
    KIE --- ---
    ATUARFIK: tak to ještě Páni Edisoni .
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KEB: Jj, ten je super, taky už ho jedeme potolikátý, že ho umíme oba nazpaměť. Stejně tak Létajícího Čestmíra. :)
    KEB
    KEB --- ---
    ATUARFIK: co křeček v noční košili? Ten mě bavil i jako dospěláka :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TOOMIX: No jasně, Ludvík Čtrnáctý! Na housle jsem už úplně zapomněla - to se bude synovi líbit, po Bernauovi další Einstein.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Nedávná trojská inaugurace [ V3S @ PŘED A PO ] mi připomněla film / seriál mého dětství, googlování nepomáhá. Hlavní hrdina chlapec, třídní nerd, ona památeční scéna je třídní výlet, na kterém on zařídí, aby spolužáci mašírovali přes most v rytmu vojenského pochodu, načež se most díky tomu pravidelnému houpání zřítí. Pomůžete?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NINE_OF_NINE: No zadal jsem do Googlu stejná klíčová slova jako ty tady, jen anglicky… ;)

Jinak jsem to taky tehdy viděl, ale jen v nějakých útržcích (a asi jsem na to byl moc mladej), takže mi to moc nedávalo smysl.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    SPIKE411: To bylo bleskove, diky :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NINE_OF_NINE: Tohle?

The Odyssey (TV series) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/The_Odyssey_(TV_series)

The Odyssey (TV Series 1992–1994) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt0103504/
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Hledam serial, vysilany v CT cca 93-94 kluk po nejakem uraze upadne do komatu a ve svem vedomi se propadne do nejakeho druhu fantasy sveta. Jeho pocinani ovlivnuje uzdravovani v nemocnici.
    Je tu nejaky pametnik?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NJAL: ta bradicka...
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    JIMYHILL: diky
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    hledam film: cesky cernobily film o skupine lidi, kteri jdou z nejakeho duvodu do suterenu (pusobilo to jako prohlidka?) a kdyz uz se maji k odchodu, tak nemuzou najit vychod. Chvili si mysli, ze si z nich pruvodce dela srandu, ale postupne propadaji beznadeji, poklepavaji zdi jestli neuslysi duty zvuk atp... vic si nevybavuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam