• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    KIE
    KIE --- ---
    MRDOOM: KEB: určitě Double team
    KEB
    KEB --- ---
    MAWERICK:
    MRDOOM: že by double team? Byl tam otisk prstu? Já to viděl tak dávno že už nevím :-D

Double Team (1997) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/9110-double-team/prehled/
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MRDOOM: nehrál tam náhodou JCvD? :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Hledám, jako dítě (někdy když začala vysílat nova) jsem viděl (v poledne) divnou “kouzelnickou” show kde šlo vlastně jen o to, že pořád někoho rozřezávali. Mělo to asi vypadat jak živé s publikem. Aby spadla opona tak přeřízli motorovou nějakou striptérku a tak podobně. Pak jedné slečně “kouzelník” vybral srdce, aby ho nakonec nahradil budíkem nebo tak. Jako dítěti mi to přišlo dost mimo a ještě navíc že to bylo v televizi v čas oběda, tak mě zajímá co to bylo
    Díky
    FABE
    FABE --- ---
    _TONIK_: myslím že jo, ten přívěs z plakátu je mi povědomý, zkusím to někde sehnat, díky!
    FABE
    FABE --- ---
    Já hledám název filmu, který jsem viděl snad v první půlce devadesatek jako malej kluk. Bylo to nějaký fantasy pro děti spojený s cestováním časem a mimozemšťanama. Jediný, co si pamatuju, že když se hlavní hrdinové ocitli zpět ve své době, byli tuším někde v kostele, kde byla mozaikou nebo snad nástěnnou malbou vyzobrazena vesmírná loď. Byla zasazena do doby, kdy ten kostel vznikl vedle jiných výjevů z křesťanského života. Stylově to bylo něco jako Dark Crystal. Víte někdo?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak už jsem se dopatral...jedna se o Ninja in the dragons den....cz název Ninja Commando
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Vzpomněl jsem si dnes na film....asi 70/80ky...klasicky hongkongské kung-fu. Nicméně jsou tam dva brachove, asi dvojčata co zijou v takový xpatrovy pagode...dole trenujou a ta pagoda je dost zásadní protože se tam odehrává spousta bitek. Zasazeni není historicke ale právě ty 70/80ky ....nevěděl by někdo?
    PATRICIUS
    PATRICIUS --- ---
    Nemohu si vzpomenou na jmeno starsiho postapokalyptickeho snimku. Vyskytoval se tam jeden android(o kterem se to zprvu nevedelo) a ten dokazal z ruky vysunout lanko s kulickami, s kterymi bojoval. V jeden moment tam nejake represivni slozky hlavni aktery paralizovali ultrazvukem. V tu chvili android predstiral, ze ho to taky boli. Na konci(mozna i na zacatku) hrala solo tkliva trubka.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Útěk ze Sibiře (2010) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/231194-utek-ze-sibire/prehled/
    JANADVORACKOVA
    JANADVORACKOVA --- ---
    Poraďte mi, matně si vybavuji, že jsem to viděla, ale nevím název a obsah se také krapet plete.
    Film je o útěku odněkud ze Sibiře - z lágru. Nejsou tam ploty, protože když vězni utečou, nejspíš cestou umřou. Ale tihle ne. Je to snad i podle skutečné události?
    Putují dlouho, i přes poušť, nebo jako nějakou nehostinnou plochu skoro bez vody. Cestou najdou i oázu a chvíli tam vegetí a sbírají síly.
    Jde s nimi minimálně jedna žena, která nejspíš cestou zemře... A z nich také nepřežijou všichni.
    Končí to v cíli - někde v horách - v Tibetu? Jeden z nich tam má snad příbuzné?
    Není to zase až tak starý film, řekla bych.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ty pokusy na uvázaném zombákovi ve sklepě jinak zní jako Day of the Dead nebo 28 Days Later
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PREDSEDA: Díky tomuhle filmu mám dodnes rád zombie žánr. Naprostá legenda.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PREDSEDA: To je ono, díky
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    FRIZER: Atomovkou končí The Return of the Living Dead, ale přesto že mají ve sklepě jednoho zombíka, nijak ho nešikanujou. Ovšem pak chytnou jednu půlku zombice a tu mají přivázanou ke stolu. Možná to máš trochu smíchaný. A POZOR na cenzurovanou verzi, tam jsou všechny tyhle scény vystříhaný!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Hledám:

Nejsem schopej to v té přehšli zombie filmů najít. Jsou to asi 80s, outbreak ve městě...banda je schovaná v domě a ve sklepě maj jednoho zombieka na retezu či co a ruzně ho šikanujou. Film konči shozenim atomovky....

Dík
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    SPIKE411: jo to bude ono, dík :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    GAUNER: Zní to jako Sindibád a tygří oko

Sinbad and the Eye of the Tiger - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Sinbad_and_the_Eye_of_the_Tiger
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    Hledám film:
    hoj, sháním se po starém fantasy stylem a dobou to tuším bylo jako Conan nebo Rudá Sonya - moment co mi utkvěl bylo, že parta dobrodruhů má s sebou nějakou malou opici (šimpanz, makak nebo tak něco), která jim pomůže vyhnout se boji s obřím troglodytem, nakonec ho snad i přiberou do party na čas a řikájí mu "Trogu" než tušimže v nějakém boji umře...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam