• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    KLX
    KLX --- ---
    KLX: Ha. Něco mě osvítilo. Manduchaj se jmenuje. Teď už to najdu. :)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    KLX: Pamatuju si, že to bylo, že se skutečně jmenovala na M a podle ní celá série a všechno bylo jak říkáš. Ale zaboha si to jméno taky nevybavím.
    KLX
    KLX --- ---
    Ahoj, hledám film, možná seriál. Myslím si, že někdy z konce 80./začátek 90. let, ale možná bude starší. Historický. Čína/Mongolsko. Jediný, co si pamatuji je mega bitva na začátku (ale může to být začátek nějakého dílu, pokud je to seriál). A nějakou princeznu/královnu, co se jmenuje od M (myslím). Něco jako Maduar, nebo tak nějak. Podle ní se, tuším, jmenuje i celé dílo. Mám pocit, že jí i zabijou. Nevíte? Popis asi na prd, já vím, ale nemohu si za boha vzpomenout, ani nic najít. Předem velké díky.
    NOHME
    NOHME --- ---
    Jojo. A druhy je arktic nebo tak nějak
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NOHME: Druhej

Arctic: Ledové peklo (2018) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/611856-arctic-ledove-peklo/prehled/
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    No to první je s Redfordem All is lost
    NOHME
    NOHME --- ---
    Pátrám po dvou filmech. Jeden je se starším chlapem na plachetnici. Skoro se tam nemluví a nakonec se loď potopi po srážce s kontejnerem. A druhy je ve sněhu v letadle ztroskotany muž loví ryby. A pak zachraňuje ženu z vrtulníku co ho letí zachránit. Diky
    JANADVORACKOVA
    JANADVORACKOVA --- ---
    GANDHI: Díky, to je přesně ono.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    viděla jsem asi v 90. letech na ČT. možná jen část, český. děti si hrály doma na džungli a sežraly listy difenbachie. a dál nevím děj, natož název
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    PREDSEDA: me se vybavilo Kazda koruna dobra, ale tam mozna nebyla ruleta... Svindlu tam ale bylo plno... ;-) Proste se mi to vybavila, mozna tam ruleta je...
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    NJAL: Ajta!
    NJAL
    NJAL --- ---
    PREDSEDA: Trumfove eso. Bud Spencer, Terrence Hill a Eli Calvera Wallach.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Hledám film
    V jakém filmu bylo falšování rulety? Zespodu byli dva maníci a podle pokynů shora na ní dávali magnet?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    možná si tady někdo vzpomene - hledám film, který si matně pamatuju z dětství/puberty, a byl uváděn s českým dabingem, ale nejspíš byl italský nebo španělský. rok výroby bych tipoval 1980-1986
    Hlavní hrdina byl nepříjemný závodní veslař (skiffař), žil u nějakýho jezera/zálivu a začal si něco s krásnou sousedkou, ALE byl taky zapletenej do nějaké teroristické zápletky s vyhozením vlaku do povětří (ve kterým jela zrovna ta sousedka).
    KEB
    KEB --- ---
    BLACKHEAD: tak to nevím, to se budu muset podívat

Btw nemohli by to být žoldáci s walkenen podle Forsytha? Já je viděl tak strašně dávno, že si pamatuju jen ten obskurní granátomet :-D
    YOT
    YOT --- ---
    MATEEJ: B je správně, tedy Finest hour. Dobře ty!
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    YOT: nebo The Finest Hour?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    YOT: Perfect Storm?
    YOT
    YOT --- ---
    Sím...
    Americkej film o posádce torpédového, možná záchranářského člunu? Cca 7 let starej film, max 10.
    Kapitán toho člunu se nějak pohádal se svojí holkou, odjel hlídkovat, dostal se do bouře ve který projeli pod hladinou pod obrovskou vlnou "až na břeh kde to celý dobřed opadlo", totálně naslazená blbost střýčka sama a hepy americejch vztahů?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam