• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SPIKE411: Asi se naučim přidávat #humot :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Neni frakasé nějaký jídlo? O.o
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    Fanfan Tulipan?:p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    Scaramouche? Kapitan Fracasse?
    SIMHOR89
    SIMHOR89 --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: Tohle zkouknu
    KIE: České to nejspíš není a není to ani černobílé. Takže tohle není trefa. Řekl bych třeba německo, francie..
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    SIMHOR89: barry lyndon? :)
    KIE
    KIE --- ---
    SIMHOR89: české ? trochu, ale fakt jen trochu mi to připomíná https://www.csfd.cz/film/10100-blaznova-kronika/prehled/
    SIMHOR89
    SIMHOR89 --- ---
    NAGASAWA: Znám různý verze Barona prášila a právěže to není ono. To co myslím já nemá tu fantasmagorickou linku... alespoň myslím že si to pamatuju dobře.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SIMHOR89: To bude podle mě Gilliamuv Baron Prášil

Dobrodružství Barona Prášila (1988) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/3299-dobrodruzstvi-barona-prasila/prehled/
    SIMHOR89
    SIMHOR89 --- ---
    Hledám film:
    Pamatuju si jen matně - film něco na způsob Barona Prášila. Odehrává se někde v sedmnáctém, osmnáctém století. Hlavní postava je asi nějaký důstojník který pořád vymýšlí nějaké lsti podfuky a převleky. Nějaká armáda obléhá město, on hraje na obě strany, prochází přes vojenské hlídky a odevšud se dostane. Myslím, že vystupuje pod několika jmény.
    Kdyžtak nahazujte, uvidíme jestli to někomu něco nepřipomíná. Ani si nejsem jistý, jestli bych to poznal.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SPIKE411,INSEQUI: Je to přesně ono, díky
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SPIKE411: Breakout (1975) by mohlo být ono, mrknu na to a napíšu
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Opět hledám film: Někdy z 70-90 let. začínalo to útěkem z vězení, kdy k útěku byl použitej vrtulník a myslim že někdo nestihl vylézt a na lyžinu a byl zastřelen a končilo to nějakou honičkou na letišti ve tmě, kdy hlavního asi záporáka přejelo letadlo kterýmu myslím vběhnul pod kola.
    Tak kdyby někdo věděl budu rád.
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    HRAFNAIN: Jo, ty Bakaláři to budou, i to tam někdo cituje v komentářích. Díkec
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SAMMAEL: podlé hlášky a Nárožnýho bakalari
    Bakaláři - Herečka (S10E09) (1981) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/222521-bakalari/343695-herecka/recenze/

pripadne z podobného soudku
    Vražda Ing. Čerta (1970) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/5385-vrazda-ing-certa/recenze/
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Hledám film:
    Český, odhaduju tak 70. 80. léta, rodina obědvá a maminka plačtivě řekne: "Vy mi to jídlo ani nepochválíte"
    Na to zareaguje otec slovy: "Děkujeme maminko, bylo to dobré, takové teplé"
    Možná ten otec byl dokonce Nárožný, ale nemůžu si vzpomenout, co je to za film.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    V té době jsem ještě nebyl na světě ;-)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    GANDHI: Hm... Jsem z toho jeste vice rozmrzely, nez predtim! :-/

ANO, tohle je ten film, ktery jsem tak dlouho hledal a o kterem bych byl jen schopny rict "dva poldove v pousti" - vic jsem si z nej nepamatoval.
    Ale ja jsem si to pomotal jeste s necim, takze bych k tomu asi pripojil jeste: "mladej tam chodil za nejakou bohatou panickou".
    Fakt jsem si myslel, ze je to z jednoho filmu. Ale buhvi, z ceho je ten zbytek fragmentu v moji pameti (mozna z nejakeho serialu?)... :-D

A jako tresnicku dodavam, ze je to odpoved na bod 5) tady toho meho stesku z roku 2013: BLACKHEAD

Takze opravdu dekuju!!! :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam