• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOOMIX: Zahrada
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Co je to prosím za pohádku/večerníček? Vyprávěl to Bohuš Záhorský. Díky

TENZO
    TENZO --- ---
    FRDK: děkuju moc
    FRDK
    FRDK --- ---
    TENZO:
    Zátiší (2013) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/350397-zatisi/recenze/

?
    TENZO
    TENZO --- ---
    Přátelé. Hledám smutnou komedii o typkovi, co se zivi jako vyhledavac pozustalych pokud najdou mrtve bez dedicu. Tusim je to z UK.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    To je ukázka, která byla na konci poslední epizody TWD a je to upoutávka na jeden ze spinoffů (asi ten nejvíc očekávanej), ve kterým se dořeší osud Ricka a Michonne, kterej v posledních sériích byl missing in action.
    KEB
    KEB --- ---
    COLOMAN: walking dead? Protože ten chlapík je Andrew Lincoln!
    YOT
    YOT --- ---
    SALVATOR:
    KIE:
    OMG...
    Ale aspoň jsem zjistil kde je v telefonním nyxu záhlaví a jak ho otevřít...

MATEEJ: No vyškrtnul... Klidně to mohla být Jugoslávie 30´let
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    YOT: Jo, teď když jsi vyškrtnul tu Itálii, tak mi to začíná být povědomý, ale strašlivě vágně. Asi jsem s tím někdy v životě přišel do styku.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    YOT: Noo... Je to tam tak dlouho, že už si ani nepamatuju od kdy. Na druhou stranu si nepamatuju, co sem včera obědval, takže za bernou minci se to brát moc nedá.
    KIE
    KIE --- ---
    YOT: bohužel to tam bylo ;).
    YOT
    YOT --- ---
    MATEEJ: Amerika 50´ let. Ovšem podle vzorce "Tolik jmen od H a žádnej Merhaut". Ani nevím jestli jsem to viděl, slyšel, nebo četl...

"Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka"
    Dali jste to do záhlaví teď nebo už to tam bylo? Já abych věděl jak moc se mám stydět.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    YOT: Zní to jako nějaká Itálie.
    YOT
    YOT --- ---
    NEVADA_:
    KIE:
    Tak jsem lama. Bylo mi to divný, že by nebylo...
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    YOT: je tady literární pátračka
    YOT
    YOT --- ---
    Sím pamatuju si jen toto:. Manzelka zahyba na malem městě, vedeli to vsichni krome manzela. Do města se přestěhoval mladsi člověk z venci. Nemohl se na to koukat a parohace na to upozorní. To odstartuje vlnu opovržení vůči cizinci. Mam pocit ze dokonce podvadenej manžel hajil obecni modus vivendi a cizince vazne zranil v bitce. Postupně se ukáže, že ve městě není jediná taková nevěra a ne jen nevěra, že všechny vztahy jsou jen fales a že všichni podváději, pomlouvaji a okradaji všechny a že je to tam v pohodě dokud se to děje "poskozenemu" za zady. Říká to někomu něco? Přiznám se, že si nejsem jistej jestli jsem to viděl jako film nebo jen četl, nebo možná slyšel jako rozhlasovku:(

Btw. Je na nxyu auditko, který by bylo srovnatelný s patrackou a řešilo i jiný žánry. Já ho nenašel...
    N_I
    N_I --- ---
    NOHME
    NOHME --- ---
    Dokument o rave techno scéně francouzky. Mám to na jazyku.. dekuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam