• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PREDSEDA: Tak to by bylo fajn (v tomhle mi ulozto docela chybí), já asi tuším že to bude ultra peklo, ale občas kouknu na nějaké ty vzpomínky z dob ČST :)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    INSEQUI: ale varuju Tě, je to strašná kravina. Myslím že to mám i doma na disku s dabingem ve slušné kvalitě ještě z dob ulozto, kdyžtak pohledám.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PREDSEDA: Tak to je stoprocentně ono, díky. Na tebe jsem vsázel, ty jsi dobrej znalec těchto věcí :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MARTYYNO: Tohle určitě nebude ono, nebyl to válečný film, ani letecký, i když se tam mám pocit vyskytla helikoptéra Bell UH-1H, ale jen v nějakých vzpomínkách nebo tak něco, celý film byl situován do pozdější doby, a po něčem se pátralo, nějaké tajemno nebo tajemství a hadi v tom hráli velkou roli, jak jsem psal tak jeden snad zabil nějakého profesora, archeologa nebo tak něco. Pamatuju si tu scénu jak se na něj plazil tou chodbou do pracovny (někdo ho tam na něj nastražil), a celý se to točilo okolo něčeho snad ztraceného chrámu někde ve Vietnamu nebo Kambodži, nebo tam někde. No a pak si pamatuju ty úvodní titulky, byly tam tři hlavy kobry nebo tak nějak.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Zdravím, hledám film. Běžel u nás v TV někdy v období 80-90 let. Pamatuju si uvodní titulky kde byly tři hadí hlavy (asi kobry), příběh se točil okolo nějakého tajemství, asi z vietnamské války (nějaký veterán ho znal) o nějakém chrámu nebo tak něco. Odehrávalo se to ale až po válce, někde v USA pamatuju si jak se chodbou plazil had aby zabil nějakého vědce, nebo profesora. Mám na to hodně matné vzpomínky, tak kdyby někdo tušil.
    KIE
    KIE --- ---
    OVERWATCH: tak přesně proto se nedá AI používat.
    YENICK
    YENICK --- ---
    ETERNITY: Myslím, že na to kápnul Mawerick.

O Janovi a podivuhodném příteli (1990) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/8038-o-janovi-a-podivuhodnem-priteli/prehled/
    ACKO
    ACKO --- ---
    MAWERICK: to mě taky napadlo
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TOXICMAN: A vis ze asi jo? Samozrejme jsme smotali spoustu scen dohromady z ruznych filmu. Jedeme pohadky, co nam v detstvi zpusobovaly traumicka.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    O Janu a podivuhodnem příteli?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Střílím hodně od boku… nebylo něco takového ve Fantaghirò?

Fantaghirò (film series) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Fantaghir%C3%B2_(film_series)

Fantaghirò (filmová série) – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Fantaghir%C3%B2_(filmov%C3%A1_s%C3%A9rie)
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    ETERNITY: Nebyla to Sůl nad zlato s Libuškou? 1982
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ETERNITY: co tohle
    Sůl nad zlato (1982) | Galerie - Z filmu | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/24869-sul-nad-zlato/galerie/
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    OVERWATCH: Taky ne
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ACKO: To sice neni, ale tohle bude taky dobre:)
    ACKO
    ACKO --- ---
    ETERNITY: sice to parametrům moc neodpovídá, ale není to tohle? https://www.csfd.cz/film/4224-devate-srdce/prehled/
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ahoj, pohadka, osmdesatky, mozna devadesatky, ponure prostredi, mozna to melo neco spolecneho se soli, lidi tam kameneli v nejake jeskyni a mozna ty sochy plakaly. Hrane, mam dojem, ze to byla koprodukce nekolika statu. Jako deti nas to hodne desilo a jako pohadka nam to moc neprislo. Treti princ to neni.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    UNTOY: melancholia
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam