• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KAAA1903: Ptal jsem Perplexity a taky mi to nic nevrátilo :)

Možné filmy podle tvého popisu
    1. Cabin Fever (2002)
    Děj: Skupina mladých lidí jede do lesní chaty, ale místo psychopata je pronásleduje smrtelný virus.
    Shoda: Ne, nenahání je šílenec, ale nemoc.

2. The Evil Dead (1981) a remake Evil Dead (2013)
    Děj: Skupina mladých v lesní chatě, čelí démonům.
    Shoda: Někdy jsou zde scény s pozorováním, ale hlava v lednici a tělo v igelitu není typický motiv.

3. Cabin in the Woods (2012)
    Děj: Skupina mladých lidí v chatě, jsou sledováni a manipulováni.
    Shoda: Sledování skrz systém, ale není zde hlava v lednici nebo tělo v igelitu v truhle.

4. The Hills Run Red (2009)
    Děj: Skupina mladých lidí pátrá po ztraceném hororovém filmu, jsou pronásledováni šíleným vrahem.
    Shoda: Některé prvky (šílenec, pronásledování lesem), ale není zde hlava v lednici nebo tělo v igelitu v truhle.

5. Wrong Turn (2003)
    Děj: Skupina mladých lidí je pronásledována kanibaly v lese.
    Shoda: Pronásledování, ale chybí detail s dírou ve stropě a hlavou v lednici.

Možná, že hledáš méně známý film
    Pokud jde o hlavu v lednici a tělo v igelitu v truhle, jedná se o poměrně specifické motivy, které se běžně v mainstreamových slasherech nevyskytují. Mohlo by jít o nějaký amatérský, indie, nebo zahraniční horor, který není tolik známý.
    KAAA1903
    KAAA1903 --- ---
    FRK_R23: No Vlčí to taky není - na Chytilovou nedám dopustit, ale tohle byla klasická americká hororová. Zkoušel jsem už gůglit, CSFD jsem sjel odshora dolů a ne a ne ten film dohledat. Tak zkouším místní borce a borkyně :).
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KAAA1903: Zní to trochu jako Vlčí bouda, ale tam to nebyla parta šílenců a navíc si nevybavuju mrtvolu v igelitu.
    KAAA1903
    KAAA1903 --- ---
    SEKELLE: Ne Evil Dead to také není, i když letopočtem výroby by to mohlo sedět. Evil Dead jsem také zkoušel - jde o to, že v tom mém filmu bandu mladých párečků naháněla banda šílenců. V Evil Dead je to nadpřirozeno :).
    Je to prostě ještě něco jiného....
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    KAAA1903: A Evil Dead to nebude?
    Lesní duch (1981) | Galerie - Z filmu | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/7557-lesni-duch/galerie/
    KAAA1903
    KAAA1903 --- ---
    Chata v horách to není, to už jsem taky zkoušel a ty Hlasy to taky nejsou. Je to něco staršího - jak jsem psal, bylo mi tak 10 let, takže je to min. 33 let staré.
    RND
    RND --- ---
    KAAA1903: Přijde mi to jako víc filmů dohromady. Třeba hlava ženy v lednici a naháněčka je v https://www.csfd.cz/film/343028-hlasy/prehled/
    AIJA
    AIJA --- ---
    KAAA1903:
    Chata v horách?
    KAAA1903
    KAAA1903 --- ---
    Hledám film, který jsem viděl když mi bylo tak 10 (tedy 33 let zpět:). Je to horor.
    Stručný děj: Parta mladých lidí jede někam do lesní chaty oslavovat. Naprdelí se do chatky a začínají se dít věci. Když dva píchají, tak je někdo pozoruje dirkou po suku ve stropě. Pak najdou hlavu ženy v lednici, pak najdou holku zabalenou v igelitu v nějaké dřevěné truhle. Pak si pamatuji, jak holčina utíká lesem a za srdcervoucího jekotu ji nahání nějakej šílenec. No zkrátka nějaká banda šílenců nahání a postupně likviduje tuto partiku mladých párečků.
    Sorry za popis, lae je to 33 let co sem to viděl......
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    KUBIIK: Yes! Díky 🙏
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Hledám film asi španělský nebo argentinský. Dej se odehrává v domě se skrytou místnosti za zrcadlem, kde je uvězněná žena.
    Mluví do výlevky na tu první ženu v domě a ta si myslí, že slyší duchy…..
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    TRAGED: Taky jsem si myslel, ale tam ho jenom drží za ruku a říká, že není doktor, tak jak může vědět, že umírá.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SAMMAEL: Dlouho jsem je nevidel, takze nevim jiste, ale zni to jako neco z Reservoir Dogs
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Hledám film:
    Z kterého filmu pochází scéna, kdy jeden je zraněný (postřelený?) a naříká, načež mu druhý zlomí ruku s vysvětlením, že nemůže cítit dvě bolesti najednou.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    AIJA: tenhle seznam uz jsem prosel 2x :-D
    AIJA
    AIJA --- ---
    HARVIE:
    Seznam večerníčků – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_ve%C4%8Dern%C3%AD%C4%8Dk%C5%AF
    hledej, šmudlo...:-)
    Vůbec netuším, ale třeba ti nějaký název dá vodítko...
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Diky za tipy, vypada to podobne, ale ani jedno neni ono :-/
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    HARVIE: hora s oblicejem byla v Kouzelnym zvonu od Aurela klimta, ale to nebyl vecernicek...
    O kouzelném zvonu (1998) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/49572-o-kouzelnem-zvonu/prehled/

TRAGED
    TRAGED --- ---
    HARVIE: Nebyla to planeta? Pak by to mohli byt Brincici: https://www.csfd.cz/film/592932-brincici/prehled/

HARVIE
    HARVIE --- ---
    Ahoj, prosim. Před asi tak 20 lety u nas bezel vecernicek, kde byla nejaka ziva hora (asi mela i oblicej?) a ostatni postavy do ni chodily a pohybovaly se v ni nejakejma tunelama... Cely to melo takovy prirodni vibes, trochu jako samorost od amanita design, ale ne uplne. Vubec netusim co to mohlo bejt... Napada vas neco?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam