• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    BORENA
    BORENA --- ---
    Prosím! Hledám film, který jsem jen z části kdysi zahlédla v televizi. Byl starý (70-80ky). Možná anglický, možná americký... každopádně zahraniční. Působil staře, protože tam byly záběry spíš celky, málo detailů. Byl o slečně, která se přistěhovala do města, do bytu s hodně barevnými pokoji. Bydlela hodně vysoko v domě, možná v nejvyšším patře a kromě schodů k ní vedl i takový ten výtah na jídlo a ona pomocí toho výtahu z nějakého důvodu ručkovala do toho svého bytu. Nesla si tam například velkou vycpanou hlavu losa. Taky tam měla na poličkách obrovský kameny. No a když ručkovala, projížděla tím výtahem skrz byt souseda, co žil pod ní. Pohledný malíř, maloval nahou modelku a tuhle slečnu to rozhodilo a začala u sebe v bytě na zem házet ty obrovský kameny. Taky po večerech pracovala v podniku, kde musela nosit umělý jakoby molitanový prsa a zadek a ty svítily pod UV světlem. Poraďte prosím, už to hledám strašně moc dlouho.
    SUCHOSCH
    SUCHOSCH --- ---
    SEKELLE: Podle tištěného programu to ten den běželo na ČT2 od 20:00 do 21:50 s nadtitulem "Zveme vás do divadla". Na webu ČT je v programu přesně na tom místě díra, ten pořad tam z nějakého důvodu úplně chybí.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    SUCHOSCH: k prvnimu odkazu pry nemam prava a ve druhem odkazu to nemuzu najit ani na CT2 a ani na CT1 :( ale i tak mockrat diky, nejspis to bude ono :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    HE11_KNIGHT: Je to velmi pravděpodobné, jdu se v tom pohrabat. Jenom mi do toho hází vidle, že to není na ČSFD a ani Alexej Pyško na ČSFD to nemá v divadelních záznamech a já to právě viděl v televizi a na stránkách ČT to taky není. :( A moc děkuju :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Prosím prosím, hledám divadelní záznam(takže doufám, že se to počítá jako film), který jsem kdysi viděl na ČT. Bylo to české divadlo a ta hra byla o hospůdce kdesi na venkově, tuším že Anglie, Skotsko nebo Irsko. Hospoda byla postavena na nějaké staré cestě a jednou za rok(myslím) tamtudy v noci procházel průvod přízraků. Nevěděl by prosím někdo třeba aspoň název té hry? A samozřejmě nemohu zaručit zda si to pamatuji správně.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    z ceho je tohle?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    INSEQUI:
    Webshare.cz - moderní úložiště pro Vaše data
    https://webshare.cz/#/file/mEaIY7Ajw1
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    EVILMIND: Hele klidně anglicky. Já myslím že česky jsou jedině ty rychlodabingy, vím o dvou, od Sudeťáka a ten druhý nevim kdo dělal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    INSEQUI: jestli ti to staci anglicky tak to muzu stahnout jako VHSrip, holandsky hardcode titulky.

Zda se to nikdy nevyslo jinak nez na VHS, takze to jako je dost rare a nejde si moc vybirat... ;)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    INSEQUI: Tak mám tu další rozuzlení!

Film se jmenuje Time Bomb (u nás jako Tikající bomba) je z roku 1984 a na té VHS to bylo pojmenováno KAMIONY.

https://www.imdb.com/title/tt0088273/

Opět pomohl AI a komunita okolo rychlodabingu.

A já se tu teď ptám, nemáte to někdo? Od dob co skončilo uložto mám problém uspokojovat svou posedlost touto vysokou kinematografií :)
    FRDK
    FRDK --- ---
    Taky se omlouvám za překlepy, čím dál hůř vidím.
    KEB
    KEB --- ---
    INSEQUI: já si říkal 😉
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KEB: Je to samozřejmě Plumlov a další můj překlep.
    KEB
    KEB --- ---
    INSEQUI: plimlove?
    FRDK
    FRDK --- ---
    Pořád by mě zajímalo, co jsem to tenkrát asi v devadesátkách viděl v televizi, hledám určitě americký film. Odehrává se a zřejmě i vznikl v 70's nebo 80's. Je to o dvou chlapech/kamarádech, mají kamion a přepravujou na zakázku. Zřejmě z důvodu konkurencního boje nebo nějakých neshod, když jednou spí v motelu, kdodi jim v nici přecviká u kamionu kable mrazicího návěsu a jim se přepravovaný mražený náklad, asi maso, rozmrazí a zkazí. Ke konci filmu s nima cestuje v kymionu ňáká mladá kočka, možná stopařka, je zavřená v tom kutlochu na spaní za kabinou. Nastane honička nebo co, oni nabourají, auto vybuchne. Ženskou možná předtím vypustí a ona na konci filmu na benzince zas stopuje.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    EVILMIND: Dík, to je přesně ono, podle toho auta. Byl jsem na tom v letňáku na Plimlově :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam