• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Co je to prosím za pohádku?

Facebook
    https://www.facebook.com/share/r/1H2C1QR2as/
    YENICK
    YENICK --- ---
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Také si pamatuju, dávali to v pořadu VEGA
    KEB
    KEB --- ---
    UNTOY: my jsme to před časem řešili s kámošem co je o pár let starší. Ten rozdíl znamenal, že on to znal a já vůbec.
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    HAR4NT: tu znelku a zaber na piratskou vlajku na zacatku mam zarytou v pameti, ale jinak si vubec nevybavuju ze bych to kdy sledoval, zajimavy :)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Samozřejmě. A ten pirát se jmenoval Sheringham a měl bratra-dvojče soudce, který ho právě pověsil
    SHULINEK
    SHULINEK --- ---
    HAR4NT: To by mohl bejt, díkaska!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SHULINEK: jasnej Jack Holborn:)
    SHULINEK
    SHULINEK --- ---
    Hoj. Už jsem zoufalej, ani ChatGPT netuší, tak zkusím tady.

Jako malej jsem byl upa unešenej z filmu nebo nějaký minisérie o hledání prokletýho drahokamu. Myslím, že byl na dvě půlky.
    Přinášel lidem smůlu, ale všichni po něm prahli. Bylo to z dob piratů tuším.

Vybavuju si poslední scénu, kdy jeden z hlavních antihrdinů byl ve vězení a nechtěl se vzdát toho diamantu. Když ho měli pověsit, tak ukecal nějakýho kluka, ať mu přinese trubičku, co si strčil do krku, aby se neudusil. Ale drahokam zafungoval a skočil mu na nohy jeho kumpán, což mu zlomilo vaz.

Rok nevím.. 80/90 s nejvetší pravděpodobností. A možná, že se ten drahokam jmenoval něco jako "bílá" vdova, královna, ale to už bych kecal.

Kdybyste věděli byl bych nadšenej, protože mi asi praskne hlava. Dík.
    KEB
    KEB --- ---
    RND: ve vzpomínkách to vypadá velmi podobně, ale nenapadá mě proč by tam byla takovahle scéna
    RND
    RND --- ---
    Zní to trochu jako Ostrov pokladů
    KEB
    KEB --- ---
    KLX: to ne, to co myslím bude starší až starý.
    KEB
    KEB --- ---
    Nějaký film o pirátech, asi. Pamatuji si scénu, kdy nejspíš postroskotáni pluje na malém člunu starý pirát bez ruky a mladý který vesluje. Ten bez ruky vylévá vodu ze člunu zbývající rukou a říkám mladému, že do každé lodi teče akorát je otázka jestli víc nebo míň. Říkal to někomu něco?
    DAROS
    DAROS --- ---
    FRIZER: tak to je presne ono, diky
    DAROS
    DAROS --- ---
    Neni to film, bylo to kratka scenka z prostredi rpg. Zacinalo to tak ze typek prisel na session s paklikem piv. Hraci mu vysvetlili ze se tam nepije, nekouri atd. Dostal postavu na prvni urovni, oni na vysokych levelech, nic mu nedovolili delat... koncilo to ze delal hlidku, jednu postavu zabil ve spanku, druhou primel k sebevrazde... Koncilo to tim ze byl na vysoke urovni a oni na 1.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CUNESK8: Akorat ta spousta lidi jsou jen dva :-)
    FRDK
    FRDK --- ---
    Tyvole tak to je haluz! To bylo první, co mě napadlo, Steam od Gabriela, ale když jsem v rychlosti ten klip projížděl, nikde jsem to tam neviděl. Eště jsem pak zkoušel Toma Jonese, má podobný vajb. A ona ta limuzína je hned na začátku.
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    GANDHI: jasne, ze je to ono. ;) diky moc!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam