• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KULA: Hustý! To je vono! A jenom pět let to trvalo :⁠-⁠D
    KULA
    KULA --- ---
    KULA: HA!
    KULA
    KULA --- ---
    SALVATOR:
    NAGASAWA:
    HAHAHA!
    The Silent City (Short Film) Starring Cillian Murphy Don Wycherley, Garvan Mcgrath HD
    https://youtu.be/ALLaivOA3Vk?si=3mKxkySA_VJcj0-y
    A1_UNPYTLED
    A1_UNPYTLED --- ---
    divoký odhad: Rabín Jákob (1973)
    ARAON
    ARAON --- ---
    CUNESK8: Určitě. Teď tvrdí, že je to Tankový prapor.
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    ARAON: jasne. muze byt. ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ARAON: typická AI lež, snadno se to pozná jen tak, že mu řekneš že se plete, a on se hned omluví a vytáhne něco jiného... :-) Kdyby to bylo správně, bude na té odpovědi trvat.
    ARAON
    ARAON --- ---
    CUNESK8: Nojo. AI mi dalo hned několik odpovědí. Gutentág, Vizita a Jáchyme, hoď ho do stroje. Z čehož vyvozuji, že AI halucinuje.
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    ARAON: google AI: Tato hláška (v přesnějším znění: „Hubu to má na spařenej jetel a žralo by to košer!“) zazněla v československém filmu Pozor, vizita! z roku 1981.
    RND
    RND --- ---
    ARAON: Kurvahošigutntág?
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tohle muze byt naprosto film unrelated, ale u nas doma koluje rceni: "hubu to ma na sparenej jetel, ale zralo by to koser". A my nemuzeme prijit na to, odkud se to vzalo. Mame podezreni, ze to je puvodne nejaka filmova hlaska, protoze to zni hodne jako neco, co by zapadlo do neceho jako "Slunce, seno", ale odtamtud to urcite neni.
    EZEE
    EZEE --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    EZEE: Mozek je svině, já si zcela jasně pamatuju film, ve kterém už jsem poznala tři různé filmy a jeden díl seriálu. :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Nakonec to bude Trpaslík.
    EZEE
    EZEE --- ---
    NAGASAWA: Taky ne, asi to nechte byt, marny se mnou. Kazdopadne todle vypada naprosto skvele, neznam :)
    DAROS
    DAROS --- ---
    Aha alien je Vetrelec
    DAROS
    DAROS --- ---
    co neco z tehle:
    Alien
    2001: Vesmírná odysea
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    EZEE: Co Dark Star?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ehhh, zaberem na dlouhou lod a strihem do interieru zacina i Event Horizon (1997) :p

Event Horizon Intro - Our First Look at the Event Horizon the Ship that went to Hell and Back
    https://www.youtube.com/watch?v=sBogGN9qRCM
    EZEE
    EZEE --- ---
    Dik vsem za snahu, to asi nedame 😅 Kazdopadne nejblize byl asi Random tou stylizaci.
    HRAFNAIN: to uz prave muj mozek neda, todle to to neni urco
    PREDSEDA: todle je zase moc kult, abych si nepamatoval, i kdyz jsem to nikdy nevidel :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam