• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Na tomhle auditku je nejhorší, že si i u popisu filmu, kterej jsem nejspíš nikdy nevidě vsugeruju, že jsem tu konkrétně scénu určitě někde viděl. Mimochodem je mi to trochu povědomý. Viděl jsem někdy kolem toho roku 2000 skandinávskej film, kde byl hlavní hrdinou kluk byl, zval si domů děti a předváděl jim kouzelnický triky, který se naučil a zaboha si taky nemůžu vzpomenout na název. Byla tam scéna, kdy někomu z těch pozvaných sundal hodinky a předváděl trik s hmoždířem a tvářil se u toho tak, že mu ten trik opravdu nevyšel. Pokud někdo tohle viděl, tak poprosím o vysvobození, protože si nemůžu vzpomenout.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: hlavní hrdina byl blonďák s účesem "hrnec", jestli to pomůže.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    hledám, ve kterém filmu (nejspíš švédském) byla scéna, kdy chlapečkovi chodili na návštěvu kamarádi a on se každému uklonil a řekl "doma je všechno v pořádku"?
    Byl to dětskej film, ale takovej s tím melancholickým vážným podtónem, prostě švédskej, dánskej nebo něco takovýho. Datace před 2005.
    FRDK
    FRDK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Tohle asi podle obsahu nebude ono.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    FRDK: Rádo se stalo.

Ty jo, ještě pár takových hypefokusů, až mi bude nad hlavou viset deadline, a všechno vypátrám. :)
    FRDK
    FRDK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Yep, Princezna a bojovník, tam to je, tuhle scénu jsem měl na mysli. Už jsem si to moc nepamatoval, musel jsem se podívat znovu.
    Díky moc.

SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    RANDOM_NIGHT: Jo, to bude ono, díky

ILTU
    ILTU --- ---
    ARAON: Je tam všechno! ☺️
    ARAON
    ARAON --- ---
    Heh. Jsem tuhle hledal něco ohledně Vesničko má středisková a vypadla na mě tahle AI perla:

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SAMMAEL: Tahle?
    Major Payne - How to forget about pain
    https://www.youtube.com/watch?v=hMUugiSPhmo
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    RANDOM_NIGHT: excelentní, díky!
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    PREDSEDA: nebyly to Krajní meze?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PREDSEDA: Jméno si nepamatuju ale dávali to na OK3
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Hledám jeden díl nějakého horrorového seriálu, podobného Příběhům ze záhrobí. Myslím si, že to vysílal nějaký německý satelit, jako SAT1 nebo Pro7. Jeden z dílů byl tuším o tom, že se nějak ztrácejí lidí a končil scénou, kde si (asi manželský pár) lehne na postel a ta je sežere. S bráchou oba máme v paměti název epizody "Poschoďové monstrum", ale nevíme, kde jsme k němu přišli (je možné, že to vysílali třeba v češtině na OK3?).
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    GANDHI: děkuju moc!
    Ovšem splést si Timothyho Spalla s Johnem Candym, fuj mě :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BONEMINA:
    LUCKY BREAK | Full Prison Break Movie | Christopher Plummer, James Nesbitt, Timothy Spall
    https://youtu.be/VMJ7bgNuJ20?t=6118
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam