Ahoj, jsem uplnej laik a kafe nepiju, ale žena si v poslední době oblíbila lattéčko, blíží se jí kulatiny, takže dostane kávovar.
Předběžně jsem vybral toto:
https://www.alza.cz/krups-ea912910-sensation-milk-pepite-d12557558.htmMá to skvělý recenze, co se týče mlíka a o to mi jde, bude se v tom dělat v podstatě jen 1-2 latte denně pro ženu, max něco pro návštěvy. Plus se mi líbí, že jen kliknu a ono si to všechno udělá samo, káva jde všeobecně uplně mimo mě a nechystám se to měnit.
Jenže všichni v okolí tvrděj, že místo nádobky na mlíko mám pořídit kávovar s takovou tou tyčkou na páru, se kterou si mlíko napařím, protože strojky na mlíko se musí čistit.
A teď dotaz:
Existuje kávovar, kterej by měl obojí, tzn i strojek na mlíko i výrobník páry. Kdyby k nám přišel někdo sběhlej, tak ať si s tím napařovákem pohraje, ale při běžném používání jen kliknu a vypadne z toho lattečko?
Čištění není až takovej problem, kromě toho, že tam je automatika, tak docela pravidelně čistím výrobník mlíka u tchýně, protože ta na to dlabe a já se na to nemůžu dívat.