• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RENFRI: víš co je zajímavé, když jsem o tom jednou trochu přemýšlela, došla jsem k tomu, že to není kvůli vzhledu, kvůli čemu bych ráda byla éterickou vílou, nýbrž kvůli tomu, jak se pak ke člověku chová okolí.

Nebo vám nepřipadá, že s tělesnou rozložitostí se pojí určité stereotypy, díky kterým se k vám pak lidé chovají určitým způsobem? Mně teda ano.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    GENTIANA: Aha, tak to to máš dobře pořešené :-).
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MORGAIN: noooo, zadala jsem mámě parametry: nejlépe černé, bokové, velikost 46, bootcut nebo tak něco, absolutně žádné pičičánky a módní tentononcy. Narozdíl ode mě máti ráda vymetá obchody, takže mi obvykle nosí něco ze sekáče nebo odkud, obvykle je potřeba toho kus useknout a jak to máma dělá, to vážně netuším.
    RENFRI: no, mě ty kila navíc serou i esteticky, protože jsem nikdy nebyla taková ta hezká tlustá dívka s útlým pasem a ďolíčkama ve tvářích. Pas nemám, špeky jsem neměla pevné ani ve čtrnácti, za sbírku strií by se nemusela stydět zasloužilá matka po pátem vrhu... ale docela snadno nabírám svalovou hmotu, takže když tato není překryta vlajícími špeky, je to dost jiný kafe. No a na éterickou vílu nemám, v anketě Jaká wagnerovská role by vám nejlépe seděla mi pravidelně vychází náčelnice Valkýr.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Jinak ja teda fakt nikdy nechtela byt eterickou vilou, vubec. Ja jsem asi dost flegmatik, co se myho tela tyce, protoze mi na nem nic nevadi, jako jo, mam krivy nohy a velkej zadek, ale ze bych to resila? Spis me trapi zdravotni stranka, potrebuju odlehcit kloubum, takze ted hubnu a vcelku uspesne, ale esteticky mi kila navic neprekazi.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RENFRI: Já zase mam většinu s bídou po kotníky... Ale já krom toho, že jsem vysoká, tak mam nepoměrně dlouhé nohy oproti trupu, takže se to tam nabere.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MORGAIN: Ja nejsem extra vysoka ani extra mala (172cm), ale vetsinu kalhot musim zkracovat, jinak je mam az pod chodidla...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    GENTIANA: Fakt, kde narážíš na dlouhé kalhoty? Já vím jen o málo obchodech, co mají kalhoty číslované ne jen velikostí šířky, ale i velikostí délky a v těch obvykle stejně mají akorát zkrácené délky, ale prodloužené minimálně...
    Na boty už mám nějaké vhodné obchody, takže tam mě to až tak nepálí už :-).
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MORGAIN: no, já nevim, já zas mám pocit, že všechny slušné gatě mají deseticentimetrovou vlečku, boty se mi shání blbě odjakživa, protože mám širokou nohu a ostruhy do všech stran, i jako pachole mě nešlo nacpat do ledasčeho, takže by se mi věci blbě sháněly, ale měla bych větší přehled.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    GENTIANA: Fakt? Mě se blbě shání boty (a podprsenky a rukavice a kalhoty, co mi nejsou jak když čekám velkou vodu) a na výšku zase taneční partneři - být trochu menší tak je to jednodušší... :-)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MORGAIN: no vidíš, mně dvaačtyřicítky nevadí a kdybych měla o deset centimetrů víc, čili nějakých 185, taky by mi to nevadilo.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MADIETTA: Já bych ani nemusela být éterickou vílou a ani ne nezbytně nějak vyloženě hubená, mě by stačilo, měřit 170 cm místo 180 cm, mít nohu velikosti 40/41 místo 42/43 a mít prsa G/GG místo H/HH. Relativní poměr mého vzhledu by mohl zůstat více méně i zachovaný :-).
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHIMERA: Já mam velikost více méně konstantní, ale jsem nepozorná a roztržitá, takže se taky každou chvíli o něco praštím :-)
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    CHIMERA: tyjo, nezávidím... jako ty sukně to mám stejný už tak 2-3 roky, řeším to legínama, ale je fakt, že jak to přišlo průběžně tak se na to dalo zvyknout fakt vcelku v klidu i když dokud jsem nebyla těhu tak jsem se pravidelně snažila s tím něco dělat (nepříliš úspěšně dlouhodobě), teď spoléhám na to, že jak se budu motat kolem mrněte mohlo by to jít dolů v některých partiích dost samo, jelikož nejvíc přibírám z toho, že sedím v práci a málo se hýbu, uvidíme :-D

jinak teda s narážením do věcí - u nás některých je to normální i když nejsme příliš mimo svou obvyklou rozměrnost ;-D
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    RENNFRI: no, a to si vem, že moje asi tak padesátikilová matička přibrala tak pětatřicet. Teda, přibrala. Ony jí začly selhávat ledviny, takže to byla voda, ale pocit to byl asi stejnej.
    CHIMERA: heh, z jiného soudku, včera jsem málem vrazila do baráku. Prostě mám za ty desetiletí autopilota a zvětšili nám Prior... nebýt toho, že jsem šla s mámou a žvanili jsme, mám rozseklé čelo, protože obvykle jsem hluboce zamyšlena a na okolí moc nereaguju.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENNFRI: moje milá, tak ta hrůza potkala mě.
    během těhotenství jsem přibrala 30 kilo (což mi taky zůstalo).
    je to pro člověka strašný nezvyk, doteď nemůžu nosit sukně bez punčoch (z důvodu dřoucích se stehen) a celkově pořád do něčeho narážím, neb jsem mnohem širší než dřív.
    pokud je člověk boubelka průběžně, tak si na to zvykne, ale jinak ne. a pak taky strašně špatně nese, když nezhubne ani deko. vždycky chvilku na to nemyslím, pak se někde praštím (protože neodhadnu svou šířku) a zas jsem kde jsem byla... :(
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    já teda musím říct, že co jsem těhotná tak vyloženě oceňuju že jsem boubelka...jsem v 8. měsíci a přibrala jsem 6 kilo cca a teda břicho už mám že si připadám jako pátrací balon, neumím si představit že bych byla éterická bytost a nárazově takhle přibrala přes deset, to musí být ten pocit změny a nepohodlí ve vlastním těle ještě daleko výraznější... přece jen si myslím, že my kypré ženy jsme na to vybaveny poněkud lépe :-)
    FIALOVAPASTELKA
    FIALOVAPASTELKA --- ---
    já jsem, myslím, boubelka, velký stehna, velký břicho, všechno se to třese. při pohledu na sebe někdy spokojená, někdy hrozně nespokojená. snažím se alespoň už nepřibírat, když ne hubnout o pár kilo.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CHIMERA: tak to jsem na tom podobně, až na to, že jsem bohapustě tlustá a rozkydlá.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CHIMERA: já jsem boubelka celoživotní a celoživotně toužím býti éterickou vílou. :-D
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    Jsem boubelka odjakživa s kratkými výpadky :-) Myslím, že to umím oblečená nosit, ale kalhoty mám jen z hubených období. Nesnesu pohled na sebe ve větších džinàch.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam