• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    [ ZAJDIC @ Boubelky - aneb mame radi kila navic .... ]

Kdyby slečna neměla ty obrovské útvary, vůbec by ji nebylo možné za boubelku označit. Hezký důkaz, jak velká prsa zkreslujou.

Můj otec mi onehdy řekl, když jsem si brala koblihu: nežer to, jsi tlustá jak čuně. Když jsem se ohradila, že to už snad teda až tak nejsem, dodal: ale prosímtě, vždyť se podívej na ty svoje kozy jak vozy! (Milej, že? :-)))
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MORGAIN: Uzavřeno, objednáno.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHIMERA: Aha... tak to mě se třou nejširší místa stehen, takže by to jít mohlo. Uvidím, rozhodně to chci zkusit, i to pěkně vypadá :-).
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MORGAIN: mně se to dře jenom v jednom konkrétním místě úplně nahoře... a tam nejde ten pásek dát, zařezaval by se mi do zadku či jinam ;)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHIMERA: Čím to?

Jinak tedy:
    Budu dělat objednávku Bandalettes, Bandalettes - Morgain ve sdílené tabulce:
    https://spreadsheets.google.com/...g8gjAdFNLM3ZDYkZXSFp2bmJjOUhyV2JiSEE&hl=en&authkey=CNHWt_YD#gid=0

Obchod, ze kterého objednáváme je:
    http://www.bandelettes.com/cart-2/
    (Nepřehlédněte, že jsou dva různé typy ve dvou různých barvách a je nezbytné si určit i velikost.)

Review výrobku (a co to vůbec je):
    Thighs the limit: how to cure 'chub rub' | Fashion | theguardian.com
    http://www.theguardian.com/fashion/frocks-and-frou-frou/2013/jul/29/thighs-cure-chub-rub-chafe
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MORGAIN: áha, díky, tak to pro mě není :(
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHIMERA: Nejsou to punčochy jen ty krajkové lemy (širší, než u obvyklých punčoch, ale jinak stejné) a nosíš to na stehnech ve vedrech,aby se ti neodírali o sebe. Nemáš tedy punčochu na celých nohách, ale jen ten krajkový lem na stejně. Takže pokud ti to vykoukne, tak je to i hezčí, než nějaké kraťásky, stahovací prádlo nebo tak a nemáš dvě vrstvy na sobě v rozkroku, takže v tom není takové vedro.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MORGAIN: nepochopila jsem, o co tam jde (neumím anglicky).
    objednávají se ty punčochy?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    GALE: Jsem pro, bude mít ještě někdo zájem?
    GALE
    GALE --- ---
    MORGAIN: Zvažuji taky, ale ve dvou párech mi to za to nestálo. Co to spáchat?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MADIETTA: Zvažuji objednávku, přijde mi to fakt pěkné :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MORGAIN: jo!!!
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    K evergreenu a již omletému tématu odřených stehen v létě jsem právě potkala novinku, tak se nemohu nepodělit:
    Thighs the limit: how to cure 'chub rub' | Fashion | theguardian.com
    http://www.theguardian.com/fashion/frocks-and-frou-frou/2013/jul/29/thighs-cure-chub-rub-chafe
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ILLUZE: Tsss.. jsem na to moc vysoká :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SADAKO: Mě se to stalo už taky a to mám k jemné víle daleko, takže bych to viděla tak, že je to věcí toho, na koho člověk narazí... :-)

A v poslední době mi dokonce celkem často i někdo pomáhá se zavazadlem, teda ne cizí, známí, ale i tak, dřív si toho nevšímali... A to vypadám více méně stejně statně, ale spíš jsem trochu přenastavila svůj vnitřní postoj k příjímání pomoci... (a pozvání). Dřív mi to přišlo krásné ale nějak jsem si nedokázala představit, proč by to někdo dělal a mnohdy to odmítla s pocitem, že bych mu něco "dlužila". Teď na to dlabu a přijímám s poděkováním a úsměvem ale jako běžnou věc a nějak se to stává častěji :-).
    BRUNA
    BRUNA --- ---
    SADAKO: Mne pomahaji neznami lidi s baglama ve vlaku celkem casto. A rozhodne teda krehka vila nejsem.

A kdyz nad tim tak premyslim, tak ja ani vila nikdy byt nechtela, to spis vysportovana atletka nebo extravagantni muza. Asi ze jsem vyrustala na Hane, kde obecne tech jemnych krehkych zenstin moc neni; no a ani tedka mezi Nemkama etericke bytosti moc casto nepotkavam.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    SADAKO: no náhodou, já nejsem víla, a když jsem jednou byla v jedničce intercity na Slovensku (jinde už nebylo místo) a průvodčí trval na zaplacení příplatku 5 euro v eurech, i když už jsme byli na naší straně hranice a já euro neměla, tak spolusedící programátor těch 5 euro zaplatil za mě a odmítl si vzít český ekvivalent :)
    já si Slováky nemůžu vynachválit :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    MADIETTA: No dobře, tak jedna opačná zkušenost :) jednou mi ve vlaku zcela cizí spolusedící v kupé hodil narvaný batoh a obrovskou tašku nahoru, pak mi ji zas sundal dolů a vynesl ven z vlaku a to naprosto sám od sebe. Jsem vešlo, pozdravilo, zamyšleně pohlédlo na police nad sedadly a přemýšelo, jak na ně dostat bagáž bez úrazu a pán hned vyskočil a jal se daný úkon provádět vlastnoručně.

Mě to tedy vzhledem k povahovému nastavení mé osoby přivedlo poněkud do rozpaků, nicméně to vyřešilo problém.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MADIETTA: kdysivá se říkalo: chceš realizovat své sny? probuď se!
    :-DD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam