• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Holky, jakej typ deodorantu pouzivate na stehna? Tuhy nebo "tekuty"?
    A znate nekdo znacku Bodyglide? Nebo je to stejny jako obyc deodorant?

Jinak taky uvazuju o Bandelletes. Akorat se bojim, ze mi to bude padat. Momentalne funguju na ruzne nastrihanejch silonkach, ale nic moc.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RENFRI: Pepperberry mě trochu zklamalo. Jako ty věci jsou krásné a kvalitní, o to nic, ale objednávám si tu nejnižší řadu "curvy" a většinou je mi to přes prsa stejně trochu velké. Tak já nevím, na koho to dimenzujou, když mi s velikostí 30H je jejich nejmenší velikost velká. A v běžných obchodech jsou mi vršky pochopitelně přes prsa malé. To naštve.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: no jo, nechávám si šít už dost dlouho, ale teď jsem to potřebovala velmi rychle a moje švadlenka je na dovolené :(
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHIMERA: reseni: Pepperberry nebo svadlena. Ja vim, cena. Ale..
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    Tak jsem dneska náhodou chodila po Tescu a prohlížela FaF.
    Potřebovala jsem halenku. Volnou, lehkou, pastelové hodně světlé barvy, ale se záševky, aby vynikl pas.
    Vyzkoušela jsem tři.
    Je to na nic. Když si vezmu velikost 46, je mi to přes prsa a zbytek mám jak stan.
    Když si vezmu halenku, která mi padne na zbytku těla, není šance ji přes prsa zapnout (chybí 5 - 10 cm). Kdo to sakra šije? A podle koho?
    :(
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: a budou se svlíkat a pak jim nabídnou kontrakt v Mexiku a už je nikdy nikdo neuvidí.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VLASTIMILSEVR: ehm, šlo by to sepsat méně marketingově a více srozumitelně?

Rozumím tomu dobře, že hledáte plus-size blogerky se kterými kdosi neznámý chce navázat jakousi nespecifickou spolupráci, která se patrně bude točit okolo hadrů?
    VLASTIMILSEVR
    VLASTIMILSEVR --- ---
    Blog – Jestli právě vy patříte do skupiny že, kterým se říká boubelky, tak vás hledáme. Chceme znát a číst vaše pocity, když nevíte, kde se elegantně obléci. Ptáte se z jakého důvodu? Právě pro vás totiž máme řešení, jak se sexy a šik obléci. Informujte nás na svém blogu o tom, jak „snadno“ se hledá oblečení na ženy velikosti 42 a více. Společně můžeme najít cestu mezi regály, kde právě vy najdete to, co dlouho hledáte. Rádi bychom s Vámi navázali dlouhodobou spolupráci. Těšíme se, až o Vás uslyšíme. vlastimil.sevr@gmail.com – 776 321 100.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Nebo v tom thick je nějaký význam který mi uniká.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ZUZKAOU: božíčku, už i přiměřeně vymakaná sportovkyně je označena za silnou? svět se v prdel obrací :-D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ZUZKAOU: ja jsem tu galerii nesesta voala, na me nekoukejte :)) ne se vsim bych tam souhlasila... ale obrazky jsou to pekne a nektera oznaceni se mi libi :) a navic je tam muj ideal http://funnie.st/323766/women-body-types/11/?epic=mu :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GRANTORINO: thick? Jako že tlustá/silná?

21 Body types of Women
    http://funnie.st/323766/women-body-types/8/?epic=mu
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    tak se pořád řeší jaká postav aje jaká, tka tady je fajn galerie :) včetně smyslných, (kam se teda instinktivne jako raditm ja jo :)))/ a dalsi buclatý, atd.
    21 Body types of Women
    http://funnie.st/323766/women-body-types/?utm_source=FB&utm_medium=MU-L&utm_campaign=AS2&epic=mu
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MORGAIN: hele, radši si to vyzkoušej osobně.
    prodavačka mi v obchodě půjčila ten kotouč a trochu krajky jsem si namotala na to kritické místo na stehně. zároveň jsem si tím vyzkoušela, že to dost pruží a jestli se nerolují okraje...
    a znovu podotýkám, že já mám tu krajku až úplně na horní části stehna...
    pro sebe jsem brala 60 cm na každé stehno (abych měla rezervu), při šití jsem trochu odstřihla.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHIMERA: Škoda. Ještě mi, prosím, poraď, jak dlouhý kousek krajky v nenataženém stavu člověk cca spotřebuje na vytvoření na jaký obvod? (Teď nevím, jestli to dává smysl, ale vlastně mě zajímá, jak moc se tak přibližně ta krajka natahuje? :-))
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    CHIMERA: tak fotka nebude. vypadá to jak krajka na válečku :-D
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MORGAIN: můj pán óchá, ale nebyl by nadšen, kdyby nad fotkami óchali jiní pánové :)
    ale nějakou neutrální pro vás nafotím... vydrž :-D
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHIMERA: Tak to zní super, klidně hoď fotku (případně na sobě a klidně i vedle, aby mohli pánové óchat :-)).
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MORGAIN: je to naopak výborné.
    sama jsem byla překvapená, koupila jsem si to jen na vyzkoušení.
    krajka je jemná, ale hodně elastická, a nemá žádná větší oka ve vzorku.
    mám ji dost napevno, ale nepadá... (a hlavně se neroluje) a už jsem s ní prochodila i celý den.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHIMERA: Nesjíždí ti to? Já mam trochu obavu, že bude, bez těch silikonových proužků, ale jestli ne, tak je to super... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam