• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHIMERA: Škoda. Ještě mi, prosím, poraď, jak dlouhý kousek krajky v nenataženém stavu člověk cca spotřebuje na vytvoření na jaký obvod? (Teď nevím, jestli to dává smysl, ale vlastně mě zajímá, jak moc se tak přibližně ta krajka natahuje? :-))
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    CHIMERA: tak fotka nebude. vypadá to jak krajka na válečku :-D
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MORGAIN: můj pán óchá, ale nebyl by nadšen, kdyby nad fotkami óchali jiní pánové :)
    ale nějakou neutrální pro vás nafotím... vydrž :-D
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHIMERA: Tak to zní super, klidně hoď fotku (případně na sobě a klidně i vedle, aby mohli pánové óchat :-)).
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MORGAIN: je to naopak výborné.
    sama jsem byla překvapená, koupila jsem si to jen na vyzkoušení.
    krajka je jemná, ale hodně elastická, a nemá žádná větší oka ve vzorku.
    mám ji dost napevno, ale nepadá... (a hlavně se neroluje) a už jsem s ní prochodila i celý den.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHIMERA: Nesjíždí ti to? Já mam trochu obavu, že bude, bez těch silikonových proužků, ale jestli ne, tak je to super... :-)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ANYSA: no možná to není nutné kupovat.
    koupila jsem si v galanterce širokou jemnou elastickou tělovou krajku a sešila to.
    drží to bezvadně a stálo mě to 60 peněz :-D
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    KLAIR: Já většinou taky, ale tohle se mi zároveň i líbilo :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Až to otestujete, tak řekněte, možná bych do toho taky nakonec šla... :) I když já teď funguju docela úspěšně na deodorantu
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ANYSA: Na tom americkém eshopu mají teď značně vyprodáno, možná se vyplatí vyčkat než dozásobí.
    Nicméně vzhledem k tomu, že mě jedny, co jsem chtěla, taky nedošly (místo nich poslali špatnou velikost), tak možná pak bude další objednávka.
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    Mám další tři kamarádky které by bandelettes chtěly taky, takže jim to budu asi objednávat (až mi přijde ta moje zásilka od Morgain a otestuju to. Tak pokud byste se chtěly některá přidat tak klidně, ale asi to nemá cenu, nejsem z Prahy a pošta po Čr vyjde skoro stejně jako ta přímo od nich (tuším dva dolary).
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MADIETTA: Tak to mě bylo jasné, že E bude fakt jen ještě větším holkám, než já, to u tebe to byl nesmysl :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MORGAIN: chtěla jsem si napsat o to E s tím, že mně to určitě bude, a pak jsem zjistila, že mám obvod stehna 56 cm. Nikdy předtím mě nenapadlo si ho měřit. Eh, fail :-(
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MORGAIN: skoda, dekuju...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MORGAIN: Tak C je zadané.

APRILMOUSE: Jako jestli máš obvod 65cm, tak by ti bylo C. E by ti bylo velké a pravděpodobně sjíždělo.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MORGAIN: to E mam chapat jako kolem 74 cm obvod? prave mi neni jasny, jak moc se to natahne, nebo to je nenatezene nebo maximum?
    prosim zkus to zmerit, moc se mi to libi, ale potrebuju tak 65, to asi nebude pasovat,coz :(
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    MORGAIN: tak já bych si vzala to C, píšu vzkaz.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ANYSA: je to pružné, takže měření bude mít výsledek spíše méně relevantní než informace, co maji na webu
    www.bandelettes.com
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    MORGAIN: mohla bys mi orientačně změřit na jak silné stehno je ta velikost C a E ? Díky.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Přišly nám Bandalletes. Mírně zmrskali objednávku (poslali jednou jinou velikost a jednou jiný vzor - ze 7 kusů), nicméně jsou krásné. Zatím jsem je neměla prostor zkoušet ve vedru, ale skoro se nemůžu dočkat, až se příležitost objeví.
    Jinak tedy ty nesedící jsou jednou béžové 1002 velikost C a jednou černé 1001 velikost E, kdyby někdo chtěl (cena 300).

http://www.bandelettes.com/wp-content/uploads/2012/11/black.jpg
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    MADIETTA: já si vůbec neumím představit že by se mnou rodiče mluvili takhle vulgárně. Rodiče mi taky často říkali že jsem tlustá, ale aby použili slova nežer nebo kozy, to bych se asi studem propadla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam