• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    SIMCIIQ: K šortkám nevím, ale tyhle punčocháče vytvoří efekt pevného skoro :-) štíhlého těla. Jsou dost vysoké, mám je nad pas.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SIMCIIQ: myslím, že ano.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    muzu je normalne najit v tescu v maji nevis?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KLAIR: ke kolenum rozhodne ne, budu mit na sobe kratky sortky :((
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SIMCIIQ: potřebuješ vysoké, co jsou až pod lem podprsenky a až ke kolenům
    mají tam i levnější

http://www.clothingattesco.com/...iner/invt/cz221541&bklist=icat,4,shop,lingerie-shop,shapewear-shop
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KLAIR: jenze ty kalhotky se mi vzdycky zariznou nespravne
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SIMCIIQ: stahovací kalhotky. Třeba F&F
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Chtela bych se zeptat, v nedeli mam mit foceni s holkama z tancovani a proste rada bych pod tricko nejak zmensila svuj spek, nekdo nejaky opravdu ucinny korzet, stahovaci pas nebo tak? Kazda rada dobra, diky moc :)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    GALE: OK vyzkousim, dik :)
    GALE
    GALE --- ---
    VERUKEBA: Bandeletky jsou vlastně ty krajky, co jsou u samodržek, takže ti opravdu padat nebudou.
    Deodorant používej, jaký jsi zvyklá. Pokud ti nebude stačit, mám vyzkoušeno, že pánský Old Spice to dává s přehledem.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Holky, jakej typ deodorantu pouzivate na stehna? Tuhy nebo "tekuty"?
    A znate nekdo znacku Bodyglide? Nebo je to stejny jako obyc deodorant?

Jinak taky uvazuju o Bandelletes. Akorat se bojim, ze mi to bude padat. Momentalne funguju na ruzne nastrihanejch silonkach, ale nic moc.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RENFRI: Pepperberry mě trochu zklamalo. Jako ty věci jsou krásné a kvalitní, o to nic, ale objednávám si tu nejnižší řadu "curvy" a většinou je mi to přes prsa stejně trochu velké. Tak já nevím, na koho to dimenzujou, když mi s velikostí 30H je jejich nejmenší velikost velká. A v běžných obchodech jsou mi vršky pochopitelně přes prsa malé. To naštve.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: no jo, nechávám si šít už dost dlouho, ale teď jsem to potřebovala velmi rychle a moje švadlenka je na dovolené :(
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHIMERA: reseni: Pepperberry nebo svadlena. Ja vim, cena. Ale..
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    Tak jsem dneska náhodou chodila po Tescu a prohlížela FaF.
    Potřebovala jsem halenku. Volnou, lehkou, pastelové hodně světlé barvy, ale se záševky, aby vynikl pas.
    Vyzkoušela jsem tři.
    Je to na nic. Když si vezmu velikost 46, je mi to přes prsa a zbytek mám jak stan.
    Když si vezmu halenku, která mi padne na zbytku těla, není šance ji přes prsa zapnout (chybí 5 - 10 cm). Kdo to sakra šije? A podle koho?
    :(
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: a budou se svlíkat a pak jim nabídnou kontrakt v Mexiku a už je nikdy nikdo neuvidí.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VLASTIMILSEVR: ehm, šlo by to sepsat méně marketingově a více srozumitelně?

Rozumím tomu dobře, že hledáte plus-size blogerky se kterými kdosi neznámý chce navázat jakousi nespecifickou spolupráci, která se patrně bude točit okolo hadrů?
    VLASTIMILSEVR
    VLASTIMILSEVR --- ---
    Blog – Jestli právě vy patříte do skupiny že, kterým se říká boubelky, tak vás hledáme. Chceme znát a číst vaše pocity, když nevíte, kde se elegantně obléci. Ptáte se z jakého důvodu? Právě pro vás totiž máme řešení, jak se sexy a šik obléci. Informujte nás na svém blogu o tom, jak „snadno“ se hledá oblečení na ženy velikosti 42 a více. Společně můžeme najít cestu mezi regály, kde právě vy najdete to, co dlouho hledáte. Rádi bychom s Vámi navázali dlouhodobou spolupráci. Těšíme se, až o Vás uslyšíme. vlastimil.sevr@gmail.com – 776 321 100.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Nebo v tom thick je nějaký význam který mi uniká.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ZUZKAOU: božíčku, už i přiměřeně vymakaná sportovkyně je označena za silnou? svět se v prdel obrací :-D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ZUZKAOU: ja jsem tu galerii nesesta voala, na me nekoukejte :)) ne se vsim bych tam souhlasila... ale obrazky jsou to pekne a nektera oznaceni se mi libi :) a navic je tam muj ideal http://funnie.st/323766/women-body-types/11/?epic=mu :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GRANTORINO: thick? Jako že tlustá/silná?

21 Body types of Women
    http://funnie.st/323766/women-body-types/8/?epic=mu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam