• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    APRILMOUSE: začni správnou velikostí podprsenky. Pak se jdi poradit se švadlenou. Nech si to ušít na míru. Odkud jsi?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    85 JJ/K ? týjo to se vyrábí? :D

No a tak co myslíte se střihem atd. výstřihem, at nevypadám jako stodola?
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    April, na tebe by se mi (po výměně podprdy :-)
    nejvíc líbily šaty ala třicátá léta 20. století. nahoře to bylo volné, sukýnka může být různé velikosti.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    APRILMOUSE: takže klidně těch 85.
    Já mám pod prsy 93 a nosím 75, občas 70...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    APRILMOUSE: mám 178 cm
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KLAIR: 100-101
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KLAIR: 80 urcite ne, ona je fakt hodne vysoka, to z fotky nevidis a ruku v ruce s tim jde i vetsi hrudni kos, 95 bude mozna mimo, ale spis treba 90, na 80 se podle me nedostanete...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: O to nejde, to je mi jasny... spis porovnani te velikosti, at si udelas predstavu, a taky typ strihu..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    APRILMOUSE: Ok, máš na sobě špatnou velikost podpsrenky (prsa jsou spíš spadlá dolů a podprsenka je jen "připlácne".

Odhad je tak 85JJ/85K, Možná i 80.
    Fakt to není moc poznat, ale těch větších košíčků se fakt není třeba bát.

Vezmi si prosím krejčovský metr a změř se pod prsy. Hodně vydechni a hodně utáhni. A napiš mi sem číslo.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: 46 mi je malá rozhodně. tu 48 obleču, když mi fakt sedne ultra střih, jinak jedu spíš těch 50-52
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    jsem si vzpomněla na jednu fotku, kde jsem ukazovala ségře oblečení :D tak jsem ji našla

RENFRI
    RENFRI --- ---
    mimochodem bych se toho prestrizeni pod prsy z principu nebala.. tohle je sice rozmazana fotka, ale prsa 80HH a velikost snad 46?

RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: No to prave urcite ne, tehdy jsi mohla mit tak tech HH nejmin, a to nemyslim po porodu ale pozdeji... ale na lobbing jsou tu jini ;-)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KLAIR: he no popravdě nemám, protože si na všech fotkách, co jsem ochotna ukázat, ty prsa zmenšuju aspon trošku :D :D malinko z toho mám komplex.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: neměla, měla jsem tak G po porodu.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    RENFRI: nemáš fotku celé postavy?
    Takhle to moc není poznat.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: Takhle bez celkove postavy to moc nerekne, pohled shora zkresluje, ale H jsi imho nemela ni pred tema.. kolik uz je to let? No proste kdyz byl Misa jeste mimino.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: Ja mam ted 80HH a jestli je mas jeste vetsi nez co pamatuju, tak H fakt ani omylem....
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: No tak tim spis...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: přibrala přibrala :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam