• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    APRILMOUSE: Ok, máš na sobě špatnou velikost podpsrenky (prsa jsou spíš spadlá dolů a podprsenka je jen "připlácne".

Odhad je tak 85JJ/85K, Možná i 80.
    Fakt to není moc poznat, ale těch větších košíčků se fakt není třeba bát.

Vezmi si prosím krejčovský metr a změř se pod prsy. Hodně vydechni a hodně utáhni. A napiš mi sem číslo.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: 46 mi je malá rozhodně. tu 48 obleču, když mi fakt sedne ultra střih, jinak jedu spíš těch 50-52
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    jsem si vzpomněla na jednu fotku, kde jsem ukazovala ségře oblečení :D tak jsem ji našla

RENFRI
    RENFRI --- ---
    mimochodem bych se toho prestrizeni pod prsy z principu nebala.. tohle je sice rozmazana fotka, ale prsa 80HH a velikost snad 46?

RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: No to prave urcite ne, tehdy jsi mohla mit tak tech HH nejmin, a to nemyslim po porodu ale pozdeji... ale na lobbing jsou tu jini ;-)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KLAIR: he no popravdě nemám, protože si na všech fotkách, co jsem ochotna ukázat, ty prsa zmenšuju aspon trošku :D :D malinko z toho mám komplex.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: neměla, měla jsem tak G po porodu.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    RENFRI: nemáš fotku celé postavy?
    Takhle to moc není poznat.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: Takhle bez celkove postavy to moc nerekne, pohled shora zkresluje, ale H jsi imho nemela ni pred tema.. kolik uz je to let? No proste kdyz byl Misa jeste mimino.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: Ja mam ted 80HH a jestli je mas jeste vetsi nez co pamatuju, tak H fakt ani omylem....
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: No tak tim spis...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: přibrala přibrala :(
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: Prave proto, ze mas vazne vazne obrovsky prsa a protoze si te celkem pamatuju, tak pokud se neco zasadniho nezmenilo, tak imho H nemas urcite... ale nechci znit jako rozbity gramofon ;-)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KLAIR: takže myslíš 1,5 materiál a dva litry šití jo? No materiál nejsem schopna sehnat, jsem v tomhle fakt lempl, co se týče módy. Ale teda možná by fakt stálo za to, se zeptat někde u krečový, ta by mohla poradit i se střihem, že..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    APRILMOUSE: tak 95H fakt nejsou "obrovský prsa". Začni tím, že se stavíš u nás v Caresse a uivíme. Pokud máš malé košíčky, tak potřebuješ větší obvod, abys to zapla.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    APRILMOUSE: já jsem si opravdu hodně složité šaty z fakt blbého materiálu nechávala šít za necelé dva tisíce (i s podšívkou (spodničkou). Látka stála 1,5 tisíc (byly až na zem a je na nich použíto asi 8 metrů látky.)

kratší mám za šití za tisícovku.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: jo.. teoreticky i větší košíčky by mohla být myslím, obvod sedí určitě. Mám vážně, vážně obrovský prsa.

Koukám na ten promod na web, tam to vypadá, že končí u 48čky.. teda promod v HK je, tam bych se mrknout mohla koneckonců
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: Tou velikosti podprsenky jsi si jista?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: Ja mam dobrou zkusenost s F&F, saty jake popisujes mam i z Promodu, obcas se najde neco i v Ulle Popken, ale to je spis nahoda.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KLAIR: no toho se právě docela děsím... a teda hlavně bych ráda stihla letošní plesovou sezonu, když už jsem se konečně rozhoupala :D Nikdy jsem si nic šít nenechávala, ani nemám šajnu, na kolik to tak může přijít
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam