Milé dámy, s ohledem na poslední diskuzi se s váma hodlám podělit o včerejší odpoledne. Rozhodla jsem se, že pro letošní plesovou sezonu ( jeden myslivecký, jeden města a možná baráčníky-jako každý rok, max. 3) pořídím nový model plesací. Jelikož svátky byly spíš obžerství než klidu a míru (čehož bylo též dostatek, nakynula jsem slušně, hrnečku, prosííííííííím, už dost!). Včera po pr jsem vyrazila na lov (Praha). Trasa byla jasná oběhané hadrárny + Eden, ten nemám ráda, ale FF, jináč tedy nejradši Harfu, páč je tam ULLA a taky většinou prodavačky v přesile a fůra klidu, nikdo vás tam nebuzeruje, když si nesete 12 ramínek do kabinky a pod.
Miluju nákupy hadrů v zimě, všude se topí, kozačky na zip, navlečená do kabátu, šály, přesto mošna se smíšeným odpadem, no klasika. Chtěla jsem něco na hraně, ne velkou večerní, něco co bych zrecyklovala na případné svatbě, která se na léto rýsuje (cizí svatba). Jednoduché, klasické, co snese nějaké to voživeníčko doplňky a pokaždé bude trochu jiné. Takže MS, FF, CA, ULLA, pak jakési EL, a dva krámy takové prostě cestou. Zpocená až na základně a nic?? Všechny možné střihy, materiály, velikosti a nic??? Prodavačky se fakt snažily prodat, ale jediné, což by jakž takž šlo (=sedělo), bylo polské umělohmotné cosi za 2.450,- v lesku až očka přecházela a to s mou velikostí 48/50 opravdu nepřichází v úvahu, navíc sešité tak divně z pofidérních částí jak ten kobercový desiguáááál, co se mi opravdu mocně nelíbí.
Jsem znechucena, zničena a beru opět malé černé, v tescu jsem si k nim koupila ve slevách soupravu na hrdlo, zápěstí a slechy to celé za 149,- káčé a mám dost. Od sousedek si půjčím zlatý lak na nehty a padla.
Potřebuju ale své mocné tělo navlíknout do body, visí to už opravdu velmi nepěkně, na to skočím asi vedle k holkám do podprsenek, nejdřív se optám, zda mají mamutí, abych neprovedla marnou jízdu.
Ano, nechat ušít, hmm, ples je v sobotu a já ani nevím, kam bych se u nás v Malešicích obrátila, zda máme švadlenu.
Pražské boubelaté, dejte mi typ. NE internety, po včerejší zkušenosti (kdy mi jednu byly 48 akorát podruhé 54 malé), musím zkoušet. Popřípadě, pokud by tu některé místní sošná pražská chtěla spáchat dobrý skutek a půjčit, nebudu se bránit, pěkně poděkuji a jistě nejdu způsob, jak se odvděčit. Jsem buřt na nehezkých nožičkách :E.