• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    AIJA
    AIJA --- ---
    RENFRI:
    Kromě těch modrých beru všechny!:-)
    A jsem stará:-)
    AIJA
    AIJA --- ---
    MOUNTBATTEN:
    Ne! Bílý pásek ne. Bude vypadat jak totalitní dopravní policista...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    DALEEN: ano, nejhorsi je, kdyz maj slevy:-)
    (ja si ty saty, co ma Talanka, kupovala v prosinci, to staly 40, no a ted 17....)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    MOUNTBATTEN: K tomu odkazu by se mělo dávat varování. Hernajs, já tyhle šaty miluju. Bohužel si je budu moct koupit za rok nejdřív :(
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    VERUKEBA: http://www.ladyvlondon.com/

ty puntikaty tam ted mely za 17 liber. Doufam, ze uz jsou na ceste :-))) (jeste mi neprislo potvrzeni:-( )
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    RENFRI: ty puntikaty sou skvely! Kde takovy sezenu?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: to není špatný.
    Ovšem pořád trvám na tom, že tamty šaty jsou vhodné v každém věku.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: jako přijatelné se jevilo toto. Se sáčkem přes.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Moje máma teď začala řešit, jestli umím sehnat vínový tyl, ze kterého by byla prima spodnička pod její taneční šaty. Nepochybuji, že moje máma je výrazně starší než Madietta
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: tak ať si paňmáma vezme stanový kompletek ve tvaru krabice a fešném vzoru vyzvracená růže.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: No mně to nemusíš vykládat. ;-)

Debata začala tak, že se řešilo, že na internetech nejsou k sehnání žádné pořádné šaty pro matku nevěsty. Dala jsem odkaz mimo jiné na tyto a byla jsem sprdnuta, že to je pro cca padesátiletou ženskou absolutně nevhodné.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: tak to vyřešíš tak, že si v 65 letech (to tak přicházejí trošku ošklivější paže) pořídíš k šatům bolerko. Padesátkové.
    A ty minirukávky, co přikryjou jen vršek ramene dost podivuhodně opticky změní vzhled rukou, k lepšímu. Dobré pro ty, co si nevěří.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Hm, v tom případě by ovšem fakt, že ony mají hnusné paže, neměly vydávat za generálně platnou věc:-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: Naopak, to byly dámy 40+.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Marjápanno, dnešní čtyřicítky mají hromadně hnusné paže a nemohou tudíž nosit padesátkové šaty? S kýmže jsi to vedla tu debatu? Jestli s běžným věkovým průměrem tady na nyxu, tak bych ten konsensus chápala, jsou to prostě hloupé děti :-)
    REK11
    REK11 --- ---
    RENFRI: asi bych je taky musela mít všechny, jsou fakt mos pěkné :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: no asi tak. Hlavní argument byl, že staré ženy mají hnusné paže a tudíž nemohou mít šaty bez rukávů, aby nepohoršovaly.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    RENFRI: děsně se mi líběj ty černo-bílý "krajkový"... ale budu si znovu a znovu opakovat, že bych v nich vypadala blbě a ono to půjde :-D
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Dobře, že to nevěděly ženy v padesátých letech, byly by bývaly musely chodit nahé, že?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RENFRI: to byla debata v jednom klubu tady na nyxu, dávala jsem tam odkazy na tyhle šaty a konsensus byl, že padesátkový střih už by ženy po čtyřicítce nosit neměly a že je to pro mladé holky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam