• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: tak to vyřešíš tak, že si v 65 letech (to tak přicházejí trošku ošklivější paže) pořídíš k šatům bolerko. Padesátkové.
    A ty minirukávky, co přikryjou jen vršek ramene dost podivuhodně opticky změní vzhled rukou, k lepšímu. Dobré pro ty, co si nevěří.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Hm, v tom případě by ovšem fakt, že ony mají hnusné paže, neměly vydávat za generálně platnou věc:-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: Naopak, to byly dámy 40+.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Marjápanno, dnešní čtyřicítky mají hromadně hnusné paže a nemohou tudíž nosit padesátkové šaty? S kýmže jsi to vedla tu debatu? Jestli s běžným věkovým průměrem tady na nyxu, tak bych ten konsensus chápala, jsou to prostě hloupé děti :-)
    REK11
    REK11 --- ---
    RENFRI: asi bych je taky musela mít všechny, jsou fakt mos pěkné :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: no asi tak. Hlavní argument byl, že staré ženy mají hnusné paže a tudíž nemohou mít šaty bez rukávů, aby nepohoršovaly.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    RENFRI: děsně se mi líběj ty černo-bílý "krajkový"... ale budu si znovu a znovu opakovat, že bych v nich vypadala blbě a ono to půjde :-D
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Dobře, že to nevěděly ženy v padesátých letech, byly by bývaly musely chodit nahé, že?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RENFRI: to byla debata v jednom klubu tady na nyxu, dávala jsem tam odkazy na tyhle šaty a konsensus byl, že padesátkový střih už by ženy po čtyřicítce nosit neměly a že je to pro mladé holky.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MADIETTA: Rekl kdo? Kolik ti je, 65? :-o
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RENFRI: já bych ráda ty tyrkysové... ale prej už jsem na ně stará :-(
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Ja se priznam, ze mam uz tyhle vsechny a ani sama nevim, ktere jsou nejlepsi, i kdyz do nekterych musim shodit par kil, mam je jako motivacni, napr ty kvetovane. (ktere jsem tam proste nemohla nechat, i nazivo jsou dokonale.)

RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    TALENKA: mašli nechat, je super :-) a jak píše Mountbatten taky bych přidala bílý pásek, pak nebude tolik razit a bude to vyvážené
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    MOUNTBATTEN: jo, poprve mám v něčem pocit, že by to chtělo větší prsa :D Musí se to tam trohu na střed zapošít, nechám to upravit švadleně. Odchlipuje se to. Nicméně - za ty prachy pořád super šaty, že jo ;)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TALENKA: nechme posoudit i jine, mne i tak neprijde na tobe blba;-) A jak koukam, taky se ti to divne vlni, ten lem dekoltu od masle (to vecko), co? Ja to musim kvuli tomu presit, jsem kratka a vystrih mam hluboko a to vlneni mi ukazuje prsa:-))
    Jeste mne napadlo rozbit to, ze mas vyrazne bile cosi (masle) na hrudi, tak jeste necim bilym, pasek (sirsi) bily mne napadl.
    Ale mozna by to uz bylo splacany?
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    MOUNTBATTEN: no jo, jenže jinak vypadá na tobě a jinak na čtyřicítce s velikostí 20. Nerada bych ty šaty shodila, protože jinak jsou parádní, skvělý matroš...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TALENKA: Mašli nechat! Úžasná barva...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TALENKA: jako ta masle je vyrazna, wtz. Ale, protoze ty saty mam taky:-), je to to, co dela tyto saty tim, cim jsou, jejich styl. Tak mi prijde skoda tu masli davat pryc.
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    MADIETTA: dám ti sem jiný, protože k RENFRI na poradnu nechodíš. Co si myslíš o té mašli? Nahradit něčím decentnějším? Chci v tom vypustit deváťáky u starosty... Fotil Ondra (z podhledu)

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TALENKA: výýýýmluvy :-P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam