• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: to si piš, že se nevejdeš leckde.
    České outdoorové oblečení je příklad temné strany oděvního průmyslu.
    Hannah dělá (dělal) maximálně 44, která odpovídala 42. A většina modelů byla do 40. Pamatuju cca 10 let staré nákupy goretexové bundy s mámou (vel cca 38), kdy se ve třetím obchodě horkotěžko nacpala do jedné největší a prodavačka velikosti XXS na ní koukala jako na obludu, která by radši měla nosit pánské.
    Výběr sportovních plavek v českých obchodech je taky zážitek, naštěstí tytéž značky v zahraničí mají snad násobně širší rozsah.

Pokud člověk ví, kterým značkám se vyvarovat, má hned šťastnější život.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: Pokazdy, kdyz ctu takovy zkusenosti s prodavacema, tak jsem strasne rada, ze se velikostne nevejdu jen v absolutnim minimu obchodu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: tak v pražském north face jsem dostala takový výfuck - co tu proboha dělá velryba - jako už dlouho ne. Pro mladého pána byl zcela nesplnitelný problém najít velikostní tabulky a zjistit, jestli se vejdu do pánského xxl, když už dámské varianty, které north face vyrání nemají v ČR. (ano vejdu).

No, tak když budete někdo hledat eshop co dováží do čech a má širší velikostní a barevnostní nabídku, tak tady https://www.bekleidung-motorrad.de/index.php
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    RENFRI: holky, co mi to děláte, já si teď koupila šaty.. ale naštěstí to tam podle jejich mír vypadá, že bych přes prsa potřebovala o dvě čísla víc než přes pas, tak asi zůstanu u Pepperberry.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MOUNTBATTEN: z webu. Na tech vracenejch sem nameril prsa 34, pas 28, coz je nekde mezi velikosti 10 a 12 na webu.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    AXTHEB: to jsou miry z webu, nebo opravdove miry satu (mereno na konkretnim kuse)?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Já teď zkouším ty Teřiny šaty nabídnout jdné kamarádce, tak uvidíme.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MOUNTBATTEN: Mne zarazi, ze size 10 hepburn (prsa 35, pas 27) sedi stejne jako size 14 tea dress (prsa 37, pas 31)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    AXTHEB: mne prijde, ze ladylondon by potrebovala tabulku zakaznic, ktere ke kazdemu kusu napisi, jak jim ne/sedi:-)
    Bohuzel tam nejsou uzivatelske recenze.
    Ja mam jedny ze sekce Day Dresses (na webu uz nejsou, byl to takovy jakoze asijsky look-koralova barva a ptacci a kvetinky:-) ) a ty sedej vyborne, ani mi nejsou tak dlouhy, pod kolena jen.
    Zato ta Isabella-dlouhe, nelichotive do pulky lytek (coz jsem pocitala teda! Vsak delka je na webu uvedena) no a ten vystrih. U tech jsem si rikala, ze jsem je mela vzit o velikost mensi.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TERA79: Jestli se mluvi o satech z ladyv a nemas je doma dlouho, tak jim napis ze ti nesedi, posles jim to a oni ti poslou jinou velkost. Ja sem takhle koupil ty beautiful butterfly, slecne nesedely, tak sem je vratil a za dva tydny byly doma spravne.
    ISCH
    ISCH --- ---
    MOUNTBATTEN: Co jsi mi to udělala... Musím je mít... Asi všechny :D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    RENFRI: ja si nechala poradit, co nadelam. Je mi to lito, ale zily mi to netrha. Jsou krasne, jen i me muze byt neco velke.

KLAIR: vsak za to nemuzes,ja jeste jednou dekuji za konzultaci, to je presne ten duvod,proc si z netu neobjednavam,proc zkousim.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    RENFRI: já jsem to počítala z uvedených centimetrů do palců a fakt to vycházelo :-/

RENFRI
    RENFRI --- ---
    TERA79: probuh, proc tak obri velikost? :-( To mi nerikej, ze sedely tvoje miry k tem u popisu satu, to se mi nechce verit... vsak jsem rikala, klidne 5cm odecist. To je skoda.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ILLUZE: Protoze v nich vypadam tlustsi nez jsem, dle typu satu jsem pak bud jen machna, dorota, nebo bavorska selka :-D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Moje, co přišly, jsou obří, vel 26/28. Objednala jsem si k nim i spodničku. Ta je ale podstatně menší a tu bych si i nechala, kdyby nějaká z místní dam měla zájem, nabízím je ke zkoušce a odkupu.
    Koupila jsem si ty opěvovaná tyrkysové, jen v modré, jsou nádherné i materiál. Jen jsou mi prostě obří a nevím, co s nima.
    Takže kdyby nějaká místní sošná měla zájem, jsou v Praze -Malešicích k mání.
    HANELA
    HANELA --- ---
    Tu debatu jsem rozvířila já :-) Našim známým se bude vdávat dcera, tak jsem si představila, co bych asi sháněla já za oblečení. Protože na ples je to celkem lehké, pro nevěstu taky, ale pro matky????
    A když jsem se podívala někam na fotky, tak ty "matky" jsou oblečené příšerně.
    Zrovna v těch tyrkysových bych se necítila, leda se sáčkem, další problém je ten, že jsem si podobné šaty zkoušela a byly mi dost nad kolena, to nesnáším....mám na kolenou boule...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ILLUZE: o mě ale v té debatě nešlo, já matkou na svatbě nebudu ještě (doufám) několik dekád :-D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: zrovna ty tyrkysové by ti podle fotek, co tu sem hážeš, mohly opravdu moc slušet... o těch s ptáky ani nemluvit...
    AIJA
    AIJA --- ---
    RENFRI:
    Ale XL nemají.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: přiznám se, že se mi to nelíbí - možná na velmi štíhlé ženě - do podobné věci se mne snažila mamka narvat - dělá to hnusný pas a splošťuje to prsa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam