• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHIMERA: Mně se tam proto právě líbí i ta možnost přinést si vlastní látku a zvolit střih z jejich nabídky nebo jim poslat vlastní střih. Ušité je to kvalitně.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MOUNTBATTEN: já bych si tam určitě ráda vybrala, ale bojím se, že i ty střihy postě na mou postavu (bez ohledu na vyhovující rozměry) nebudou :(
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Tak hlasim, k tem satum, co nabizi CHIMERA, ze ma pravdu, ne jen pro netypicky sirokohrudnikove- ony jsou opravdu v pase naknap a celkove na hrudi (pod prsy) uzke. No, i pres prsa, kdyz to porovnam s tema TALENKA, kde jsem musela upravit dekolt a porad mam pocit v nichj, ze mam mala prsa, tak v tech puntikatych je mam naknap ;-)
    Jako byla to prca si je iblikatr, mam houby pruzny ruce a zip je na zadech. No to mi proste v tech mistech okolo pasu a hrudi neslo, chtelo to vetsi silu. Nu, tak pretocit na brisko zipem, vytahnout ho, jak to pujde, otocit, vstouchat prsa a pak este upet, ze ani mezi lopatky si poradne nedosahnu:-))
    (pozn.:mluvim o mych satech, velikost 14, ne primo o tech konkretnich, co nabizi Chimera)

Jo a LadyV pridali novy sortiment, ty jarni modely- mintikova, jemne staroruzova, to mne zabije! Doufam, ze brzo zas budou mit slevy! No.... nebo radsi ne!:-))))))))
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    CHIMERA: super! pristi nebo prespristi tejden se stavim :)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    CHIMERA: mne se libej, urcite rada vyzkousim! kde presne je ta prodejna?
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    TALENKA: To zní skutečně... nezapomenutelně. Já bych naštěstí byla mezi hosty, ne před nastoupenou jednotkou, ale stejně je to zážitek, který si nechám ujít.

Kamarádka, co se vdávala s malým miminkem, hrozně nadávala, že se špatně shání svatební kojicí šaty :) Tuším, že si pak nechala něco upravovat švadlenou...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHIMERA: Já jen co zhubnu, což mam do léta v plánu a aktivně na tom pracuju, tak si je taky dojdu alespoň vyzkoušet, takže on se třeba někdo najde :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TALENKA: no to už mi přijde divný, neřeknu miminko, co jiný zdroj potravy nemá, ale tohle už je mocenský boj.
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    ANNNA:
    MADIETTA: ANNNA: Tohle jsem viděla na vlastní oči. Maminka si brala tatínka, když synkovi byly cca dva roky. Uprostřed obřadu se začal sápat na maminku a hulákat: Pápo! Matka nevěsty pochopila, dítě odtáhla do zákulisí a snoubenci si mohli říct ano. Synek byl ale skutečně nevrlý, takže po dojetí na hostinu a usazení hostů se mladá paní posadila DO ČELA STOLU a zatímco si svědek chystal proslov a svatebčané číše na přípitek, ona si nechala rozepnout vzadu šaty, shodila je do půli pasu - a první svým rodičům připil synek. Nezapomenutelný zážitek, opravdu.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MRTVYKOTE: podívej, když se nikdo nepřihlásí, počkají na tebe třeba rok.
    nejsem z Prahy, ale budou k dispozici v Praze v prodejně Caresse k vyzkoušení. Komu budou sedět a bude je chtít koupit, nechá u holek 600 a šaty si odnese.
    Momentálně jsou šaty v OL, ale dnes je povezou do Prahy.
    MRTVYKOTE
    MRTVYKOTE --- ---
    CHIMERA: mno az bych mela cas vyjet do prahy (teda predpokladam ze jsi z prahy) tak bych je rada vyzkousela a popripade ti od nich ulevila, ale casove to vidim az na letni prazdniny pokud me na cesty nezavane nahoda...
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ANNNA: žádný pořadník není. vypadá to, že šaty zůstanou viset ve skříni. škoda jich.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MADIETTA: Představila jsem si, jak si uprostřed obřadu začnu svlíkat v obřadní síni šaty... ;)

CHIMERA: No, tak v tom případě si mě napiš až na pomyslný konec pořadníku, protože příští léto budu pravděpodobně potřebovat šaty rozepínací nikoliv na zádech...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CHIMERA: a tak zas by to tu svatbu oživilo. :-D
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ANNNA: kojit fakt ne. musela by sis rozepnout ten zip na zádech a sundat celý vršek až do pasu... jsou vypasované...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ANNNA: jen se v nich bude asi pěkně blbě kojit ;)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    CHIMERA: OK, v srpnu plánuju jít na jednu svatbu, tak se mi pěkné šaty budou hodit ;) Pokud teda v nich může chodit i kamarádka, nejenom matka nevěsty ;)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ANNNA: zatím se nikdo nepřihlásil, takže klidně počkáme, až porodíš :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam