• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    MADIETTA: dám ti sem jiný, protože k RENFRI na poradnu nechodíš. Co si myslíš o té mašli? Nahradit něčím decentnějším? Chci v tom vypustit deváťáky u starosty... Fotil Ondra (z podhledu)

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TALENKA: výýýýmluvy :-P
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    MADIETTA: nedostatek dodatečné načančanosti, co umocňuje dojem :-P
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TALENKA: co ti brání vyfotit se po akci? ;-)
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    MADIETTA: já žádnou z akce nemám :/ tam byl takový fofr, že jsem to prostě nestihla :/
    HANELA
    HANELA --- ---
    MADIETTA: tak to se těším!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    HANELA: je v nich skvostná, přemluvte ji, ať dá fotku :-)))
    HANELA
    HANELA --- ---
    TALENKA: úplně Tě v nich vidím! Musí Ti hezky sedět, i barevně!
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    K těm šatům plesovým... já si splnila sen a koupila tyhle. Cena na první pohled děsivá, po rozbalení šaty vypadaly jako kus hadru, ale holt u IGIGI fakt někdo přemýšlí o tom, že šije na tlusté. Oblečené dost dobré (byla všeobecná pochvala) a na maloměstský ples přiměřené.
    Šaty Gweneth od IGIGI pro plnoštíhlé
    http://www.plnekrivky.cz/produkt/saty-gweneth-od-igigi-2/
    APRILMOUSE: mám velikost cca 50, taky břicho, se stahovacím prádlem to vypadalo dost dobře. Zkus uvažovat o tomhle střihu ;) tady tyhle RENFRI: dost podobné a krásné!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ZUZKAOU: salomon
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Mám od nich nepromokavou Arrow, i když nezateplena, tak dala bez obtíží lyžování v -30 na Hintertuxu, stejně tak jako přechody Tater a Malé Fatry, Pyreneje i Rumunsko v jakémkoli počasí.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ZUZKAOU: Já mám rada Tilak, prodává např. Hudy sport.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    kde kromě north face a skogstad mají velké nepromokavé outdoorové bundy? Na evropské hory, celoročně - takže fakt funkční, ne na procházky po městě.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    ZUZKAOU: Díky, včera jsem jedny nakonec ulovila v MS. Sice nejsou plesové, ale do kanceláře, černomodré s ptáčky za 399,- Kč (původní cena 1699, to potěší), byla jsem tam pro stahovací prádlo. Jelikož mi končí prázdniny, jedu si v sobotu pro Bobuli, tak už se jen tak neurvu na osvětovou misi. Ale kdyby náhodou ano, vyrazím tedy do centra.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TERA79: na šaty v téhle velikosti to chce Václavák a http://www.debenhams.cz/
    AIJA
    AIJA --- ---
    TERA79:
    Víc se mi osvědčilo stahovací kombiné než body. Zkus kouknout po něm.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    ILLUZE: Vierko, dlabu a to. Mám ty šmuky, dneska odlovím prádlo a malé černé to jistí. Uznávám, že by to na ples šlo asi líp, ale nejedná se o Žofín za účasti kamer jednak a druhak tam budu stejnak jedna z nejlépe oděných.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TERA79: hele, a co ten obchod cestou z Ípáku na Karlák po levé straně?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Celkem hezké:
    Bully Calls News Anchor Fat, News Anchor Destroys Him On Live TV
    http://www.upworthy.com/bully-calls-news-anchor-fat-news-anchor-destroys-him-on-live-tv?c=reccon1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam