• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MAR_TINA: pardon za smazání fotky, zapomněla jsem, že to není uzavřený klub.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MAR_TINA: aha, no to je opravdu dobrej nápad... ale teď momentálně jsem stejně bez peněz, nemůžu to řešit... když se zadaří, tak na podzim :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CHIMERA: může být šikovná na šití dle vzoru, ale v okamžiku, kdy má vymýšlet sama, se jí to nedaří. Držela bych se osvědčeného a možnost nechat si ušít šaty (jinde) bych nezatracovala.
    Dá se koupit látka za 10-20 Kč / m, na ní zkusit střih, rychle nedbae sešít a vyzkoušet. Pak teprve šít z pělné látky.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MAR_TINA: prostě švadlena od nás. šila mi už předtím kalhoty a sukně, s těmi jsem byla spokojená, protože jsem jí dala své starší kusy podle kterých šila nové, takže jsem to měla vyzkoušené.
    fakt to není chyba švadleny... nevlezla jsem se ani do Renfriných svatebních šatů, mám prostě velmi divné proporce teď no :(
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CHIMERA: kdo to šil? Vyměnila bych švadlenu.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: ten už nemám, dala jsem to švadleně...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHIMERA: Chci vidět původní obrázek, kde to vypadalo skvěle ;-)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: no ale na obrázku na jiné baculce to vypadalo skvěle... a látka je velice příjemná... velmi. stejně si nevyberu šaty, abych v nich byla hezká. občas si pár šatů, co se mi líbí na ramínkách, vyzkouším v obchodě, a pak je zas velice rychle vrátím, protože na mně je to hrůza.
    nedokázala jsem si zvyknout na svoje tělo a pořád se mi líbí věci, jako když jsem měla velikost 38... blbé, ale faktum.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHIMERA: Tak na těchto šatech je problém už látka, o nevhodném střihu a špatném provedení ani nemluvě...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    What to Expect from a Custom Lady V Dress

A dress that is your own desired design
    A dress that fits your EXACT measurements
    A quick turnaround time (usually 2-4 weeks depending on amount of work that needs to be done on adjustments)
    A dress that will be manufactured in the UK
    A choice of Lady Vintage’s fabric collection (whatever is available at the time of your query)
    High quality craftsmanship by highly skilled dress manufacturers
    Prices from just £75.00 (excluding material cost)

If you have a pattern you would like us to cut or perhaps make some adjustments to prior to cutting that is no problem at all. You may also send fabric that you are able to source to us for manufacture.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHIMERA: Ale jinak, pokud se nechystas do Londýna, tak je mnohem rozumnější místní švadlena, levné to ušití není a pořád to budou jen zaslané míry...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHIMERA: Ty mám v kategorii must have, co se tam objevily :-D
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: fakt na zakázku?
    úplně slintám z těch peprmintovejch vlaštovek...

RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHIMERA: Mně se tam proto právě líbí i ta možnost přinést si vlastní látku a zvolit střih z jejich nabídky nebo jim poslat vlastní střih. Ušité je to kvalitně.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MOUNTBATTEN: já bych si tam určitě ráda vybrala, ale bojím se, že i ty střihy postě na mou postavu (bez ohledu na vyhovující rozměry) nebudou :(
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Tak hlasim, k tem satum, co nabizi CHIMERA, ze ma pravdu, ne jen pro netypicky sirokohrudnikove- ony jsou opravdu v pase naknap a celkove na hrudi (pod prsy) uzke. No, i pres prsa, kdyz to porovnam s tema TALENKA, kde jsem musela upravit dekolt a porad mam pocit v nichj, ze mam mala prsa, tak v tech puntikatych je mam naknap ;-)
    Jako byla to prca si je iblikatr, mam houby pruzny ruce a zip je na zadech. No to mi proste v tech mistech okolo pasu a hrudi neslo, chtelo to vetsi silu. Nu, tak pretocit na brisko zipem, vytahnout ho, jak to pujde, otocit, vstouchat prsa a pak este upet, ze ani mezi lopatky si poradne nedosahnu:-))
    (pozn.:mluvim o mych satech, velikost 14, ne primo o tech konkretnich, co nabizi Chimera)

Jo a LadyV pridali novy sortiment, ty jarni modely- mintikova, jemne staroruzova, to mne zabije! Doufam, ze brzo zas budou mit slevy! No.... nebo radsi ne!:-))))))))
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    CHIMERA: super! pristi nebo prespristi tejden se stavim :)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    CHIMERA: mne se libej, urcite rada vyzkousim! kde presne je ta prodejna?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam