• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    THERY
    THERY --- ---
    THERY: Takže kdyby někdo chtěl tyto: http://ladyvlondon.com/Beautiful-White-Butterfly-Tea-Dress/ ve velikosti 16, tak jsou k dispozici.
    THERY
    THERY --- ---
    MOUNTBATTEN: Já poprvé měla Hepburn dress a Swing dress podle své tradiční velikosti a byly mi hodně malé přes prsa, vůbec jsem je nezapla. Před chvilkou mi přišly Tea dress, které jsem teda brala podle jejich kalkulátoru, a ty mi jsou pro změnu tak o velikost větší.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Zajímavý článek:
    5 Things I Miss About Weighing More Than 300 Pounds
    http://www.mindbodygreen.com/0-13018/5-things-i-miss-about-weighing-more-than-300-pounds.html
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    a to, co vam nesedlo, z toho lady london, braly jste si velikost podle vasi tradicni velikosti, nebo jste si vygenerovaly (nebo podle jejich tabulky spocitaly) jejich velikost?
    Protoze i podle jejich generatoru to vychazi, ze nektery typ satu na vase miry je X a jiny typ Y. A tak mne zajima, jak to ne/odpovida pak ve vysledku a u ktereho typu?
    Axtheb tu o jednech neodpovidajicich psal.
    Ja mam zkusenost s Isabella a stejne jako Talanka-koukam, ze mam do nich maly prsa:-) Tyto mi celkove prisly vetsi, hlavne na hrudi, nez uvadeli na webu (ale uz je tam nemaj, tak nemuzu pomerit).
    No a pak s jednemi day dress a jednemi swing dress (ty puntikaty) a tam uz velikost odpovidala.
    HANELA
    HANELA --- ---
    LILY: měla jsem koupené dvoje, vel. 16, zkoušela jsme si tedy jen jedny a byly mi hodně malé. Tak jsme je obratem prodala, ale zjistily jsme s kupující, že jsou prostě jedny menší, jedny větší, i když stejná velikost. protože se mi je podařilo oboje prodat, už jsem se tím nezabývala, jestli byly špatně očíslované????
    LILY
    LILY --- ---
    RENFRI: díky! U mě je pas (snad s výjimkou ňader) téměř nejšírší místo z celého trupu. :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LILY: Jsou lehce větší. Jsi-li na rozhraní, brala bych menší. Jen pas je velmi úzký.
    LILY
    LILY --- ---
    Prosím pěkně, viz tyhle šaty, co se tu rozebíraly: RENFRI: sedí podle těch velikostí, co tam mají uvedené? Nebo máte někdo zkušenost s tím, že vám byly menší/větší? Díky!
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KLAIR: jo, takhle jo.
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    KLAIR: ano, tak nějak.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TANAIS: Pro kluka? Určitě! Pro matku pannu nevěstu? Nikoliv! Prostě vyvalit kozy (a sorry, jiný terminus technikus tady nejde) v čele vlastní svatební tabule?
    proboha, byla to nevěsta. Všichni by určitě 10 minut mohli v klidu počkat, než by se vrátila.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TALENKA: ty, víš co, to nebylo podle mě hladem... ale potřeboval pozornost, on to musel být vcelku náročný den,emočně a protoho prcka to muselo být slušný vypětí. V necelých dvou letech je to myslím vcelku pochopitelné.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    jen tak... ony puntikaty saty na baculi

CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MAR_TINA: nevlastním zadek? jachá! zadek je moje deviza :-D
    nechám se vyfotit jen v prádle a pošlu ti do pošty... jak nevlastním zadek :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CHIMERA: ony ty šaty nejsou tak moc špatný. Zdá se, že nevlastníš zadek. Chtělo by to rozšířit sukni - 1) střihem 2) pevnou trčící látkou 3) nebo spodničkou - i třeba jen všitou v sukni níž, než v tom přestřiženní.
    Fotku teda posílám zpět poštou, nalož s ní jak chceš :)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MAR_TINA: pardon za smazání fotky, zapomněla jsem, že to není uzavřený klub.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MAR_TINA: aha, no to je opravdu dobrej nápad... ale teď momentálně jsem stejně bez peněz, nemůžu to řešit... když se zadaří, tak na podzim :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CHIMERA: může být šikovná na šití dle vzoru, ale v okamžiku, kdy má vymýšlet sama, se jí to nedaří. Držela bych se osvědčeného a možnost nechat si ušít šaty (jinde) bych nezatracovala.
    Dá se koupit látka za 10-20 Kč / m, na ní zkusit střih, rychle nedbae sešít a vyzkoušet. Pak teprve šít z pělné látky.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MAR_TINA: prostě švadlena od nás. šila mi už předtím kalhoty a sukně, s těmi jsem byla spokojená, protože jsem jí dala své starší kusy podle kterých šila nové, takže jsem to měla vyzkoušené.
    fakt to není chyba švadleny... nevlezla jsem se ani do Renfriných svatebních šatů, mám prostě velmi divné proporce teď no :(
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CHIMERA: kdo to šil? Vyměnila bych švadlenu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam