• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    dorothy perkins má dneska 30% na všechno + mezinárodní poštovné nad 30 liber zdarma.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    GLOBALISTA: super, díky za tip, mrknu tam :-) teď jsem se byla podívat v sekáči na pankracke tržnici, nic mě tam moc nenadchlo nebo mi to nesedělo, zato tam měli tunu suprovych dětských hadriku, takže jsem utracela stejně :-)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    BESSAYA: Je to už nějaký pátek, ale cestou z Nám. Míru na I. P. Pavlova po pravé straně byl sekáč a u několika šatů jsem litovala, že nejsem ještě o něco větší boubelka... Nerada nakupuju, takže nemůžu objektivně porovnat, ale je to v centru, kam občas každý zavítá...
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    LILY: nedělej si z toho nic, já mám na tyto šaty zas příliš široká žebra... no můžeme se těšit pohledem na druhé :-D
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: foto foto!!! :-D
    LILY
    LILY --- ---
    Já jsem tak nějak na pomezí, číslo podle jejich tabulky je mi větší, ale do menších bych se zase asi těsně nevlezla. :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ..a mne dorazily ty vlastovky a jsou uzasne :-)
    LAURA
    LAURA --- ---
    ILLUZE: díky za konzultaci, 8 nakonec jako prdel na hrnec ,)
    KROC
    KROC --- ---
    Ahoj holky, nebudete někdo teď objednávat z ladyvlondon? Chtěla jsem si objednat, ale furt mi to zamítá kartu (a to tam peníze mám :o) )... Tak bych se k někomu ráda připojila
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    CHIMERA: tak to bude jak v ty reklame - budou s tebou laskovat devcata:-))
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    GALE: a to budem vonět jako chlap? není to pak divné...?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Pozor - další slevy... http://ladyvlondon.com/Sale/

Akorát, že zrovna má vyhlédnutá Polka je totálně vyprodaná :-/
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BESSAYA: přiznám se, že o rodičáku jsem byla lakomá extra investovat do šatníku a hlavně nerada nakupuji, když nejsem spokojená se svou postavou - takže výprodeje CA a Marks Spencer to jistily
    GALE
    GALE --- ---
    BESSAYA: Jdi do panskeho deodorantu Old Spice. Zabira o dost lip nez damske.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    KLAIR: jo, ty kalhotky asi zkusím pořídit - deodorant i krémy a všelico jiné jsem už zkoušela, ale moc to nepomáhalo :-/ Ale já měla vždycky vzhledem ke své postavě docela velký kejty teda..

ILLUZE: Boty mi naštěstí všechny "staré" jsou, ale zbytkem se určitě inspirovat budu :-) Asi zatím na jaro/léto, dál se uvidí. A ten sedminásobek chápu, stejně jako skoro každá ženská, mám taky ráda pěkný (a spousty) oblečení :-) Ale letos to zkusím vydržet s málem ;-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BESSAYA: tak co jsem při rodičáku užila, to byly:
    - dost rifle (jakože je jinak moc nenosím) - takže 1-2 ks
    - na léto jsem natrefila na úžasně volné a vzdušné bavlněné kalhoty - dá se říct, že harémovky (jen bez těch výrazných vzorů) - při lítání s malou kousek k nezaplacení
    - minimálně patero triček - spíše více, protože když mne neobhodil kojenec, tak se do mne utře několikrát během dne druhé dítě
    - alespoň dvoje šaty (mám ráda šatovky, ale v boubelatém období raději s áčkovou spodní částí a se zvýrazněným pasem) a dvě sukně
    - cca dvě blůzy nebo pulovry (k lékaři, na rodinnou či kamarádskou sešlost)
    - dva svetříky
    - zapínací mikinu
    - lehčí bundu / pláštěnku
    - no a naučila jsem se nosit i péřovku pod kolena
    - popř. kabát do společnosti

co se týče botů - zimní, ideálně až po lýtka kozačky, baleríny, sportovní boty (mám sice dražší Ecco, ale drží roky jak helvétská víra), a já mám ještě vietnamky na léto

tohle beru jako základ

že s tímhle základem stejně neumím vyžít a musím mít minimálně troj nebo spíše sedminásobek, je věc druhá ;-D

KLAIR
    KLAIR --- ---
    BESSAYA: tak já doporučím stahovací kalhotky po kolena na léto... nebo natřít stehna zevnitř tuhým deodorantem. funguje spolehlivě :)

Zkus se podívat třeba i tady na nyxu nebo na aukru, myslím, že ve velikosti 44-46 najdeš docela dost věcí :)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    LUCIASHECK: nosím ráda oboje, akorát se bojím, že teď jak mám ještě silnější stehna, že to v létě bude trochu víc problém než dřív. Ale jak jde mít punčocháče, tak mám sukně moc ráda.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BESSAYA: jsi spise kalhotova nebo suknova?
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Mám takový asi trochu zvláštní dotaz, prosím poradíte, které kousky oblečení sehnat, aby se to dalo dobře kombinovat? Po mimču jsem bohužel boubelka ještě větší než před ním a nevejdu se do žádného svého oblečení. Jsem z toho poněkud nešťastná, protože co se týče peněz, je teď priorita prcek, a nechce se mi utrácet za nový šatník, když chci hubnout, až nebudu kojit. Nicméně teď musím vydržet a nevím, jestli to bude trvat dva měsíce nebo rok a půl. Tak jestli mi poradíte, třeba z vlastní zkušenosti nebo co myslíte, že je zbytečné a co je potřeba. Samozřejmě bych si něco nakoupila podle sebe, ale přece jen, ráda si to v hlavě srovnám s ostatními názory a zkušenostmi :-) Jo a ještě jestli nemáte třeba někde po Praze tip na dobrý sekáč, kde mají hodně velikostí 44 nebo 46? (Vážně se mi nechce utratit tisíce za nové hadry). Děkuju!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam