• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    THERY
    THERY --- ---
    ELLANOR: Já budu pravděpodobně objednávat (teď nemám čas kouknout, co přesně mají), ale jsem z Prahy.

Někdo další by se přidal?
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    Nechystate nekdo objednavku z ladyvlondon? Nekdo z Brna, prosim :)..
    REK11
    REK11 --- ---
    LILY: v tehotenstvi jsem poprve a naposledy mela obvod pasu sirsi jaj obvod pres prsa, citila jsem se jak rusky tank :-D zas je fakt, ze jsem uz vubec neresila zbytek tela.....ale lituji ze nemam mic fotek....
    LILY
    LILY --- ---
    REK11: já jsem se nejvíc žensky cítila za těhotna, protože jsem nemusela tlusté břicho řešit, neboť k těhotenství patří. V tu chvíli mi tenké ruce a nohy nějak nevadily. :)
    REK11
    REK11 --- ---
    BESSAYA: ja mam anticky podstavce, vsechno na jedno brdo
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    REK11: mám to úplně stejně :-/ teda s tím, že mám pomerove ke stehnum docela štíhlý lytka, ale tlustý kolena, což mě štve nejvíc. Přes ty kolena nemůžu dát žádný kalhoty užšího střihu a v sukni to často vypadá taky blbe. Bohužel jsem to mela i když jsem jinak byla fakt štíhlá.
    REK11
    REK11 --- ---
    LILY: tak to je asi jediny,co o sobe vklidu muzu rict.....stejne bych chtela hezky nohy :-)
    LILY
    LILY --- ---
    REK11: působíš žensky a o to jde :)
    LILY
    LILY --- ---
    LAURA: malý prsa jsem taky vždycky chtěla :)
    REK11
    REK11 --- ---
    tak pro demonstraci-fotila ma dcera (ted uz mam kratke vlasy), nevsimejte si podprdy prosim :-))

Jak mi rekl jeden kamarad, vsude vseho hodne :-)

LAURA
    LAURA --- ---
    LILY: řeknu ti, že třeba moje mamka pas má krásnej, ale nohy jak sloupy a ženskejm s hubenejma nohama hrozně závidí. Prej by měnila hned ,) člověk prostě vždycky chce co nemá. já třeba odjakživa hrozně chci mít malý prsa :)))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LILY: Kašli na proporce... Celý život si při jakékoli váze zachovávám onen údajně magicky dokonalý poměr 0,7, ale nezdá se mi, že by kvůli tomu po mně muži nějak šíleli. ;-)
    LILY
    LILY --- ---
    Vzhledem k oblibě šatů Lady Vintage London v tomto klubu si tu dovolím dát odkaz na inzerát: [ OFFERINGNABÍZÍM: Prodám šaty / Praha Nusle, Vinohrady / 1300 CZK ]
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Já se teda přiznám, že u mě se ukázalo, že mam pas, až když jsem přestala řešit, že mam pneumatiku na bříše. Jako že dokud jsem nosila přez břicho vlonější věci, z pod kterých nebyla vidět ta pneumatika, tak jsem neměla ani pas. Jakmile jsem se smířila s tím, že mam pneumatiku a bude vidět a začala nosit věci upnuté, tak se ukázalo, že tam pas je, jen aby byl vidět, tak holt neututlám ani to břicho...
    Přičemž u mě je to o tom, že mam hodně velká prsa, krátký trup a pas vysoko - takže mam doslova prsa až k pasu (i v dobré podprsence). A pak tam je to břicho...
    Boky a zasek nemam ani velký, ani vyloženě malý, ale jsem celkově fakt velká (180 cm výška). A pak mam macatý stehna (a paže). A právě přicho, stehna a paže nabírají a hubnou společně a souměrně, zadek spíš placatý a neměnící se a boky tak nějak mezi tím....

A nějak jsem usoudila (byť jsem se k tomu musela dopracovat), že mi nevadí, že se to některým lidem nemusí líbit, ale že mě osobně nevadí ukazovat macatá stejna v krátkých sukních, břicho v přilehlých tričkách a tak... :-).

A fotky pro demonstaci (i když tam je asi tužku vidět) - jsem ta čelem k objektivu (je to z tanečního workshopu site specific):
    REK11
    REK11 --- ---
    LILY: ja zacala hubnout, mam za sebou 9 kilo a min 10 me jeste ceka, nemocna stitna zlaza ponekud komplikuje situaci, ale ja se nedam. na mini to nebude nikdy, ale na nejakou sukni se vypracuji :-D
    LILY
    LILY --- ---
    REK11: to mám podobně. :D Když z čehosi, co je nahoře hodně široké, trčí nohy jako párátka (navíc dost krátké), tak to podlě mě působí opravdu blbě.
    Ale nějak jsem asi zapracovala na svém sebehodnocení a letos v 33 letech jsem si si řekla, že už na to kašlu a krátké sukně začnu nosit. :)
    REK11
    REK11 --- ---
    LILY: ja treba nikdy nebyla typ na minisukni a je to neco, co me dost mrzi
    REK11
    REK11 --- ---
    LILY: ony by te nohy jako anticky podstavce vyvedly z omylu. ale jo, kdyz uz nic, porad drzim tvar :-D
    LILY
    LILY --- ---
    REK11: takže bys raději vypadala jako chrobák? Když ztloustneš, tak budeš působit neforemně a když zhubneš, tak budeš stejně furt působit neforemně, protože široký trup bez náznaku pasu zůstane, jen končetiny budou ještě tenčí.
    Co bych já dala za rovnoměrně rozložený tuk. A za široké boky.. Prostě za znaky, co by dávaly tušit, že jsem žena. :) Jediné, co to u mě trochu zachraňujou, jsou prsa (ovšem jen díky dobré podprsence).
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MOUNTBATTEN: cha, aspon neco dik :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    VRATENKA: tak tyhle jsou podvazkove a maj vic velikosti (dve:-D) http://www.aries.eu/sindy-puncochy-na-podvazek.html

Ale mas recht, vetsinou se prodavaj na podvazek v uni velikosti
    (jsem zkusila zadat do zbozi.cz puncochy na podvazek a pak klikat, takze trebas i tyto maj vuice velikosti http://www.perfektnipradlo.cz/...Puncochy-k-podvazkum/Podvazkove-puncochy-CHANGE-Hosiery-20DEN-cerne )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam