• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    LILY
    LILY --- ---
    LAURA: malý prsa jsem taky vždycky chtěla :)
    LAURA
    LAURA --- ---
    LILY: řeknu ti, že třeba moje mamka pas má krásnej, ale nohy jak sloupy a ženskejm s hubenejma nohama hrozně závidí. Prej by měnila hned ,) člověk prostě vždycky chce co nemá. já třeba odjakživa hrozně chci mít malý prsa :)))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LILY: Kašli na proporce... Celý život si při jakékoli váze zachovávám onen údajně magicky dokonalý poměr 0,7, ale nezdá se mi, že by kvůli tomu po mně muži nějak šíleli. ;-)
    LILY
    LILY --- ---
    Vzhledem k oblibě šatů Lady Vintage London v tomto klubu si tu dovolím dát odkaz na inzerát: [ OFFERINGNABÍZÍM: Prodám šaty / Praha Nusle, Vinohrady / 1300 CZK ]
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Já se teda přiznám, že u mě se ukázalo, že mam pas, až když jsem přestala řešit, že mam pneumatiku na bříše. Jako že dokud jsem nosila přez břicho vlonější věci, z pod kterých nebyla vidět ta pneumatika, tak jsem neměla ani pas. Jakmile jsem se smířila s tím, že mam pneumatiku a bude vidět a začala nosit věci upnuté, tak se ukázalo, že tam pas je, jen aby byl vidět, tak holt neututlám ani to břicho...
    Přičemž u mě je to o tom, že mam hodně velká prsa, krátký trup a pas vysoko - takže mam doslova prsa až k pasu (i v dobré podprsence). A pak tam je to břicho...
    Boky a zasek nemam ani velký, ani vyloženě malý, ale jsem celkově fakt velká (180 cm výška). A pak mam macatý stehna (a paže). A právě přicho, stehna a paže nabírají a hubnou společně a souměrně, zadek spíš placatý a neměnící se a boky tak nějak mezi tím....

A nějak jsem usoudila (byť jsem se k tomu musela dopracovat), že mi nevadí, že se to některým lidem nemusí líbit, ale že mě osobně nevadí ukazovat macatá stejna v krátkých sukních, břicho v přilehlých tričkách a tak... :-).

A fotky pro demonstaci (i když tam je asi tužku vidět) - jsem ta čelem k objektivu (je to z tanečního workshopu site specific):
    REK11
    REK11 --- ---
    LILY: ja zacala hubnout, mam za sebou 9 kilo a min 10 me jeste ceka, nemocna stitna zlaza ponekud komplikuje situaci, ale ja se nedam. na mini to nebude nikdy, ale na nejakou sukni se vypracuji :-D
    LILY
    LILY --- ---
    REK11: to mám podobně. :D Když z čehosi, co je nahoře hodně široké, trčí nohy jako párátka (navíc dost krátké), tak to podlě mě působí opravdu blbě.
    Ale nějak jsem asi zapracovala na svém sebehodnocení a letos v 33 letech jsem si si řekla, že už na to kašlu a krátké sukně začnu nosit. :)
    REK11
    REK11 --- ---
    LILY: ja treba nikdy nebyla typ na minisukni a je to neco, co me dost mrzi
    REK11
    REK11 --- ---
    LILY: ony by te nohy jako anticky podstavce vyvedly z omylu. ale jo, kdyz uz nic, porad drzim tvar :-D
    LILY
    LILY --- ---
    REK11: takže bys raději vypadala jako chrobák? Když ztloustneš, tak budeš působit neforemně a když zhubneš, tak budeš stejně furt působit neforemně, protože široký trup bez náznaku pasu zůstane, jen končetiny budou ještě tenčí.
    Co bych já dala za rovnoměrně rozložený tuk. A za široké boky.. Prostě za znaky, co by dávaly tušit, že jsem žena. :) Jediné, co to u mě trochu zachraňujou, jsou prsa (ovšem jen díky dobré podprsence).
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MOUNTBATTEN: cha, aspon neco dik :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    VRATENKA: tak tyhle jsou podvazkove a maj vic velikosti (dve:-D) http://www.aries.eu/sindy-puncochy-na-podvazek.html

Ale mas recht, vetsinou se prodavaj na podvazek v uni velikosti
    (jsem zkusila zadat do zbozi.cz puncochy na podvazek a pak klikat, takze trebas i tyto maj vuice velikosti http://www.perfektnipradlo.cz/...Puncochy-k-podvazkum/Podvazkove-puncochy-CHANGE-Hosiery-20DEN-cerne )
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MOUNTBATTEN: jestli koukam dobre, tak puncochy na podvazek maj taky jenom uni velikost, a prave o ty na podvazek mi jde, se samodrzkama nemam velikostni problem, z tech mam vyrazku. Prave jsem snad nenarazila na podvazkovy puncochy, kde bych si mohla vybrat velikost. Ted jsem si brala barevny z Caresse a ty jsou docela dlouhy, takze je vazne vytahnu az pod zadek, ale ten lem bych brala urcite volnejsi, taky to byla uni velikost.
    AIJA
    AIJA --- ---
    LUCIASHECK:
    Tak to jsme na tom stejně:-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    VRATENKA: brat tedy o cislo, dve vetsi? A nebrat univelikost?
    Kdyz vezmu, ze http://www.aries.eu radi ono "se stehnem vetsim 60cm berte velikost 29", tedy o cislo vic, nez bezne. (takze konkretne tady bys mela byt 25, ale radsi brat 27. IMO 29 by zas pri tve vysce mohlo byt az moc velky)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LILY: Tohle znam :-D nohy, co mi lecktera hubendira zavidi, ale stred trupu tehotensky :-D odjakziva :-D
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Kdyz se vedle ve vohozu merila ta stehna, tak jsem si opet vzpomnela, ze porad potrebuju nejakej spolehlivej zdroj puncoch, jsem mrnava a mam kolem stehna 68 cm, vetsina mych pokusu konci tim, ze puncochy posilam dal svym stihlejsim kamaradkam, protoze jsou mi pres stehna uzky, navic bych si je taky rada vytahla az uplne nahoru a ne jenom do pulky stehna :-/
    REK11
    REK11 --- ---
    LILY: tohle vzdy tezce zavidim. me se tuk rozklada rovnomerne. vyhodu to ma v tom, ze i pri sve vaze mam tvary, nevyhoda, ze i kdyz dost zhubnu, tak to nikdy nebude zadnej zazrak, mam proste siroka ramena a boky
    LILY
    LILY --- ---
    DIABOLUS: já mám celkem hubené končitiny, ale zato se mě furt lidi se spikleneckým výrazem ptají, kdy že se mi to má narodit.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MONROE: já mám pocit že mám oblejší tvary pořád a přitom si jako boubelka moc nepřipadám :) - mám hodně mohutnou postavu a ikdybych zhubla na 70kg - což už je pro mě moc málo, tak stejně budu mohutná
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MONROE: a jak se pozná že už je žena ¨boubelka? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam