Já se teda přiznám, že u mě se ukázalo, že mam pas, až když jsem přestala řešit, že mam pneumatiku na bříše. Jako že dokud jsem nosila přez břicho vlonější věci, z pod kterých nebyla vidět ta pneumatika, tak jsem neměla ani pas. Jakmile jsem se smířila s tím, že mam pneumatiku a bude vidět a začala nosit věci upnuté, tak se ukázalo, že tam pas je, jen aby byl vidět, tak holt neututlám ani to břicho...
Přičemž u mě je to o tom, že mam hodně velká prsa, krátký trup a pas vysoko - takže mam doslova prsa až k pasu (i v dobré podprsence). A pak tam je to břicho...
Boky a zasek nemam ani velký, ani vyloženě malý, ale jsem celkově fakt velká (180 cm výška). A pak mam macatý stehna (a paže). A právě přicho, stehna a paže nabírají a hubnou společně a souměrně, zadek spíš placatý a neměnící se a boky tak nějak mezi tím....
A nějak jsem usoudila (byť jsem se k tomu musela dopracovat), že mi nevadí, že se to některým lidem nemusí líbit, ale že mě osobně nevadí ukazovat macatá stejna v krátkých sukních, břicho v přilehlých tričkách a tak... :-).
A fotky pro demonstaci (i když tam je asi tužku vidět) - jsem ta čelem k objektivu (je to z tanečního workshopu site specific):