• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LILY: bez podle pasu, ne prsou:-)
    U Isabelly mi prijde, ze v nich maj vsechny pocit, ze maj maly prsa:-) Kalkulator mi rika 16 (kvuli prsoum), ja vzala 14 a stejne ten dekolt zuzuju (ok, ja sem prcek,tak je moc hluboky, ale obdobny problem tu resila i ta pani, co zde dala fotky Isabelly a ptala se na doplnky. A po snizeni stejne jeste musim vzit trochu uprostred, ubrat)
    Takze sla bych podle te mensi miry, tedy 10.
    LILY
    LILY --- ---
    Máte prosím někdo zkušenost s Isabella dress ohledně velikostí? V tabulce mají např. u vel. 12, že je to na 91.5cm (prsa) a 76 cm (pas), ale když to tam člověk zadá ručně pod tou tabulkou, tak je ještě u 76cm vel. 10, tak nevím, co brát jako směrodatné.
    Díky za rady :)
    THERY
    THERY --- ---
    Nechtěla byste se některá přidat k objednávce z Lady V?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Nezkraceny jsou dlouhy tak, ze ja (172cm), se teda rozhodne nemuzu ohnout ani "priohnout"do vyse pasu, pac to uz mi kouka zadek...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    THURINGWETHIL: jo, kdyztak se ozvi
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    MOUNTBATTEN: Díky moc. Mám 169 cm, takže zkrácené by asi byly moc krátké. Uvidím, jak to dopadne s Renfri, kdyby mi nebyly nějaké použitelné od ní, zkusila bych se ozvat, pokud by to bylo možné. :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    CHIMERA: nebo v Palladiu na Nám. Republiky
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    CHIMERA: já to zahlídl tvůj dotaz v posledních tak mě napadla odpověď
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    PETGRIDUS: sice mě překvapils, co ty tu, ale dík :-D
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    CHIMERA: je na Václavském Náměstí, což je tak ani ne pět minut chůze z Hlavního nádraží
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    dámy, kde je v Praze Mars a Spencer, případně jinej cenově dostupnej obchod s oděvy pro bacule?
    potřebuju v dosahu vlaku - takže blízko hlaváku nebo u metra.
    díky!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    THURINGWETHIL: mam, ale zkracovala sem si je, jestli meris vyraze vic nez 155cm, tak by ti moje byly asi zas moc kratky (mam v 14 Isabella morobile, ty puntikate-puntiky modre, ty jsem nezkracovala teda, pak jednyy teadress koralove barvy, ale ty nejsou tolik pinup a v 16 Hepburn v mintove barve s ptackama, zatim nezkraceno, dost dlouhe!)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    RENFRI: Jsem ti opravdu moc vděčná. :) Jinak nejlepší mi přijdou ty puntíkaté s rukávky (nemám zrovna v lásce svá ramena). nebude pro tebe problém to tahat? Kdyžtak se alespoň ozvi, abychom ti s mužem třeba pomohli s hudebníma nástrojema (nebo i šatama) z auta.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    THURINGWETHIL: Vezmu 14 i 16, uvidis.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    RENFRI: Jen si nejsem jistá tou velikostí, nemám pas. :)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    RENFRI: To bys byla zlatá. :)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: neváhej, páč takovej výběr jak u Renfri se těžko někde najde :-D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    (Muzu vzit na kotliky i se spodnici)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    THURINGWETHIL: Mam 14 i 16, obrakzy nekde dole, klidne zapujcim. (Spis 14 ti bude)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    ahoj, mám dotaz, nemáte někdo šaty v pin-up stylu, které byste mi mohli zapůjčit na příští týden, kdy jdu na svatbu, kde je takovýto dress code? Něco z ladyvlondon, nebo tak něco? velikost 16 (možná 14, podle střihu, ale spíš 16). Brala bych i nějaké doplňky. Nějak jsem to podcenila a nemám čas (ani peníze popravdě) teď narychlo něco kupovat. :( Uznávám, že je to trochu troufalá prosba, ale třeba se najde někdo ochotný a schopný mi pomoci.
    Většinu času jsem v Liberci, ale tento pátek a možná na začátku příštího týden se budu vyskytovat v Praze...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam