• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    holky když už to tu řešíte - nenarazila jste některá na legínové kraťásky nad kolena třeba z bambusu nebo merina (za nějaký použitelný peníze)?
    SYMBIO2
    SYMBIO2 --- ---
    nj, ja uz taky vyzkoušela mnoho a zatím jsem zustala u těchto. Asi jsem si zvykla. Ale sexy fakt nejsou :-)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    SYMBIO2: nj, kdyz v tom je clovek oblecenej mnohem vic a ve vedru se kazda vrstva, ktera neni nutna pocita, navic to vubec neni sexy. Ale nekdy alternativu v podobe ustrihnutych puncochacu nosim taky
    SYMBIO2
    SYMBIO2 --- ---
    pouzivam toto : http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=65714708&tab=14 a nemohu si vynachválit :-)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    DA_NIELA: rozhodne ne! Vubec mam pocit, ze holky, co se jim trou stehna o sole by takhle kratky kratasy nosit nemely, pak se jim pri chuzi stejne akorat sysoukaj do rozkroku a je to nejen nehezky, ale i desne neprijemny.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---

Takhle to ne nosit nebudete, že ne ;-)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    a mate nekdo zkusenosti s velikostma? Jsem presne mezi C a D, tak jestli vzit spis mensi nebo vetsi.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    objednam odsud, pokud nemate lepsi tip http://www.bandelettes.com/
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Dostanu se k tomu zitra vecer, do te doby prosim do posty vase pozadavky.
    Pak vyzvednuti v Karline ci Butovice nebo poslu postou.
    KLI
    KLI --- ---
    RENFRI: Taky bych se ráda přidala, kde budeš objednávat ?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MADIETTA: Ja se toho muzu ujmout...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Děvčata, přihlásilo se vás tolik, že já bohužel nemám dost fondů, abych mohla v tuhle chvíli objednat pro nás pro všechny. Takže možná se s tím přesunout do Hromadných objednávek, že by to koordinoval někdo jiný?
    TERA79
    TERA79 --- ---
    GALE: Díky, zrovna se dohodajeme s M. v poště, aby to tu nebyo zahlcené.
    GALE
    GALE --- ---
    TERA79: Zkus ty bandeletky. Opravdu jsou skvělé a moc hezky vypadají (a to mám opravdu hnusná stehna). Je to sice investice, ale výsledek stojí za to.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TERA79: já ještě nic neobjednávala ;-)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    MADIETTA: Už je asi pozdě se přidat a vyzkoušet, že?

Jinak po intenzivním týdnu nošení šatů a pravidelném patlánítuhým doedorantem žádné změny. Akorát teda jak od pasu dolů zajedu pod stůl, tak o sezení za dámu se nedá hovořit.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    MENTONY: JFGT
    The Rockabilly Socialite: Rockabilly and Vintage Lifestyle Blog: Product Review: Bandelettes
    http://www.therockabillysocialite.com/2014/01/product-review-bandelettes.html
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    MADIETTA: já do toho jdu určitě ;-)
    MENTONY
    MENTONY --- ---
    MADIETTA: co jsou presne bandelletes? Stehna se mi drela i kdyz jsem mela 55kg,natoz ted. Az do jara jsem zvladla puncochace,ale ted trpim. Hlavne uz mam hnusny stroupky. A nesnasim kalhoty,pripadam si v nich jeste vic mamuti.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Já jsem z nějakého náhlého impulsu zakoupila v Marks & Spencer samodržky Autograph 10 DEN. Jsou tak tenké, že pokud není nad třicet ve stínu, vůbec mi nevadí, překvapivě skutečně samodrží a ve variantě "natural leg" nejsou téměř viditelné. Problém s odřenými stehny řeší jednoznačně. Do větších veder se asi odhodlám k objednání bandelettes. Nechcete je ještě někdo, na společnou objednávku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam