• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ELLANOR: no, já jsem jim něco takového i s fotkou poslala.... neodpověděli :) ale za těmi úpravami si stojím... prostě zvětšit výstřih a zmenšit rukávy pomohlo :D
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    Tak jsem si rikala, ze bych jako zpetnou vazbu mohla poslat svoji fotku nebo aspon vzkaz do Lady Vintage. Bylo by tam napsano asi toto:
    "Vase saty jsem si koupila o velikost vetsi nez bylo nutne. Pote co jsem je dvakrat zuzovala sama, ruply mi nervy a zanesla jsem to svadlene. S vysledkem jsem byla spokojena. Pak jsem jeste zvetsila vystrih, zkratila sukni a vymenila pasek a je to presne ono :o).. "
    Ale pritom/zaroven jsem s tema satama spokojena, objednala jsem si dalsi dvoje a ty (temer) nebudu upravovat :o)..
    LILY
    LILY --- ---
    MOUNTBATTEN: tak to by se mohlo být reálně tak 79cm, pokud jsou o 5 cm větší, než ty vel. 10
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LILY: eh a najednou u tech zelenych pry vsechny velikosti jsou:-O No, takze 12 ma mit v pase 76, hmm, to sem mozna i realne bliz k 12, nez 14 u techto a esli sou trosku vetsi a elasticky, tak asi bych mela risknout 12...mhhhm....neobjednavate ted nekdo?:-)
    LILY
    LILY --- ---
    MOUNTBATTEN: tak přesně ty z odkazu mi byly akorát (tedy větší), navíc jsou lehce elastické. A tyhle: http://ladyvlondon.com/Vintage-Blue-Floral-Isabella-Dress/#.U8kHdpR_vSk byly menší a neelastické. Ty první mají u vel. 10 v pase cca 74cm , druhé 68cm (oboje měly mít cca 71cm)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LILY: achjo.
    Takze ty rvni Isabelly ti byly UK10 a druhy ti v UK 10 byly maly? A ktery konkretne?
    Sem zrovna chtela pozadat nekterou, ktera by mela Isabelly UK 12 na ozkouseni, protoze si chci koupit tyto (a minula UK14 mi prec jen byla trosku vetsi, hlavne dekolt, tak jestli by 12 byla OK, ac si myslim, ze v pase by mi byla mala) http://ladyvlondon.com/Jade-Green-Polka-Dot-Isabella-Dress/#.
    (ale "nastesti" je uz v mych velikostech nemaj)
    LILY
    LILY --- ---
    Tak nevím, ale jedny ty isabelle mi podle rady MOUNTBATTEN jsou opravdu akorát, a druhé, teoreticky stejně velké, mi opět nejsou ani omylem.
    Asi to šijou tak nějak od oka, protože se mi dvakrát stalo to samé, tj. šaty měly v pase o několik cm míň, než kolik měly mít podle té jejich tabulky. Takže vracím podruhé z úplně stejného důvodu. Snad teda naposledy. :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RENFRI: jo, klidně odešli, u mě dostaly před bandeletkama přednost brzdové destičky :-D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MADIETTA: Objednavas teda separatne? Ja proste odeslu ty tri objednavky, co mam v poste, kdyz se nikdo neozyva...
    HANELA
    HANELA --- ---
    GALE: njn, nedočítala jsem :-)
    GALE
    GALE --- ---
    HANELA: Nedostanou, jinak bychom to tu neřešily.
    HANELA
    HANELA --- ---
    Dostanou se ty bandeletky taky někde normálně v krámě? Chci o tom napsat kamarádce a někam ji nasměrovat, kdyby měla zájem.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MADIETTA: Objednavas nakonec sama taky nebo ne?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Tak v poste mam tri objednávky, vazne nikdo jiny se nepřidá?
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    VRATENKA: mam pocit ze i primo na strankach rikaj ze pokud jsi mezi, mas jit do mensi velikosti .)
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    holky když už to tu řešíte - nenarazila jste některá na legínové kraťásky nad kolena třeba z bambusu nebo merina (za nějaký použitelný peníze)?
    SYMBIO2
    SYMBIO2 --- ---
    nj, ja uz taky vyzkoušela mnoho a zatím jsem zustala u těchto. Asi jsem si zvykla. Ale sexy fakt nejsou :-)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    SYMBIO2: nj, kdyz v tom je clovek oblecenej mnohem vic a ve vedru se kazda vrstva, ktera neni nutna pocita, navic to vubec neni sexy. Ale nekdy alternativu v podobe ustrihnutych puncochacu nosim taky
    SYMBIO2
    SYMBIO2 --- ---
    pouzivam toto : http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=65714708&tab=14 a nemohu si vynachválit :-)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    DA_NIELA: rozhodne ne! Vubec mam pocit, ze holky, co se jim trou stehna o sole by takhle kratky kratasy nosit nemely, pak se jim pri chuzi stejne akorat sysoukaj do rozkroku a je to nejen nehezky, ale i desne neprijemny.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---

Takhle to ne nosit nebudete, že ne ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam