• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MOUNTBATTEN: swing dress mam puntikaty, tam je pas vejs, pak volavky, vlastovky, tam je o neco niz. Tyhle ani nevim, ja je nevybalovala a nezkousela, proste prisly jine, nelibi, vracim.
    Nebudem to asi komplikovat, Chimere by nejspis nebyly, vratim je dneska, hradi i postovne, chtela jsem to jen zkusit, kdyby o ne nekdo fakt stal.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RENFRI: ty mas ze swing dress taky ty puntikaty? (slonovinova barva a vesi puntiky, navy, bordo, nebo cerna tusim)? Jestli jo, je ten pas jinde, nez u tech puntikatych? Tam je celkem vysoko a uzky, mam pocit, ze Chimera je davala pryc kvuli tomu pasu.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHIMERA: Barva:

pas mam v pase, mam 172cm
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: je to sladká růžová, nebo taková ta neviditelná?
    a pas je dost nízko?
    promiň, že se tak vyptávám, ale do zítřka se do Prahy na vyzkoušení nedostanu...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHIMERA: V cem je problem u me? Nelibi se mi, omylem poslali jine a ja je nechci. Ruzovou proste nenosim.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: ty by se mi líbily, ale v čem je problém? přes prsa?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    A ja nabizim tyhle http://ladyvlondon.com/Baby-Pink-Gingham-Swing-Dress/#.VDaTUvl_v-s v 16, ale jen do zitrka, pak je vracim. Za 650,-
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Holky, tak pořád ještě nabízím tohle
    KLAIR

(Madietta se k tomu nakonec nějak nedostala...)

MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SEXILKA: aspon ze tam tu Lady V priznaj;-)

Jinak k satum v tomto stylu by vam mohl byt k necemu muj aktualni poznatek: koupila jsem si ted jedny saty od tohoto prodejce z ebay : http://www.ebay.com/...ksid=p2046732.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xrockabilly&_nkw=rockabilly&_sacat=63861 Mne velikostne sedi L, perfektne (teda az na delku, ale jsem prcek, musela jsem 15cm zkracovat.Coz je taky pro vas dobra zprava - neni to delka "pod kolena pouze prtavym asiatkam":-) ), maji do XL.
    Plus, tedy proc to zminuju, bylo v tom, ze dorazily do tydne od objednavky a podle stemplu sly z Belgie, nikoliv Ciny.

(ale mne je stejne sympatictejsi Lady V uz kvuli http://ladyvlondon.com/About-Us )
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    Viděli jste toto?
    LVL je všude. http://www.poshme.cz/obleceni/saty/
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    KLAIR: =) Tak to bude taky individuální =)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SEXILKA: pomáhá. zkušenosti s tím mám, pomáhá to.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    KLAIR: Točím obruče již desetiletí a nepomáhá to. =/
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ANNNA: bude tam vestička, al enení jisté, ejstli se neposune nahoru... zkouším to nosit (a najela jsem na systém zelenina+ovoce+bílkoviny+točení obručí... centimetr by do čtvrtka padnout mohl, pokud se to povede, budu OK
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Bude přes pas nějaký kus oděvu? Jestli jo, nastavit zapínání, jako to dělaj těhotný :) Já jsem na to měla kus obyčejný děrovaný gumy z galanterie...

Plátno mi vždycky trochu povolilo v průběhu nošení, ale asi zázračné roztažení o 5 cm se čekat nedá...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    sos - ve čtvrtek jedu na larp a koupila jsem si kalhoty, které jsou podezřele těsné. existuje zpusob, jak je nechat povolit? nějaký prostředek, který to zařídí? jsou z poměrně silného plátna. to, že jsou těsné přes zadek a stehna je ok, ale to, že skrti v pase je trochu příliš.... :-(
    LILY
    LILY --- ---
    Kdyby náhodou někdo: [ OFFERINGNABÍZÍM: Šaty lady V / Praha / 950 CZK ]
    Stály něco přes 1200Kč, prodám za 950Kč
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Do 9.40 objednavam z Lady V London,, kdyby nekdo neco, posta.
    LILY
    LILY --- ---
    MOUNTBATTEN: já jsem jim tam právě psala, že to vypadá úplně jako šaty od lady V a odepsali mi, že je to jeden z dodavatelů. Jiné šaty jsem tam teda vůbec nespatřila, ale nekoukala jsem nijak podrobně.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    THERY: ta ma i facebookovou stranku, kde je nabizi, ne? Celkem vtipne na ni uvadi(ela), jak jde o zakazkovou tvorbu, prec jen ma mix ne jen Ldy V a cele to pusobilo trochu jako chlubeni se cizim perim. No a ceny ma prestreleny, to se IMO porad vyplati se tu dycky sabnout o postovny a objednat primo;-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam